julen är slut

Ja nu är det över för denna gången. Det har varit en bra jul och det var varit mysigt och få dela den med min underbara flickvän.
Härligt har det även varit att det varit så vackert väder, massa snö oh kyla.
Jobbpassen har varit lugna och sköna och fin fina pengar blir det :)

Sen på annandagen kom Ida på besök till mig och Anso. Så hilma kul och träffa henne igen. och så kul att vis upp min familj och hem :)

TElia har fortfarande inte levererat min dator. sååååå himla besviken.

Nu ska jag ge mig och skriva och sno godiset från min kärlek..... *skratt*

GOD JUL!

Sitter i nattmörkret på jobbet.
Nu är det julafton, fast såklart mitt i natten.
De flesta ligger förhoppningsvis och sover och inväntar dagens händelser.

En julaftonsnatt när jag var ett litet barn väckte jag mina bröder "det är julafton det är julafton!!!!!" c:a 02.00 på natten och var så överlycklig över att det äntligen var julafton och vi skulle få öppna våra morgon julklappar. Jag var ju helt säker att vi sovit en hel låååång natt. Våra föräldrar placerade alltid en varsin julklapp under den nyklädda granen så vi ungar skulle vara sysselsatta de timmarna fram till eftermiddagen då jultomten kom. Den här "morgonen" fick vi pennor och målarblock. Vi fyra lintottar satt i nattmörkret och målade av lycka, tills att en trött pappa kom ut från sovrummet och hojtade "men för fan ungar klockan är ju bara två på natten, gå och lägg er" . Jag hade ju vaknat och trott det var morgon och dragit upp mina bröder. Det var ju sån evig längtan när man var liten innan det var julafton och dags för julklappsöppning. Men pappas ord blev lag och vi kröp tillbaka till våra bäddar.

Dagen som varit har jag och sambon gått på stan bland alla andra :-) Lillebror Mårten var också med ett  tag. Stadsturen tog flera timmar, fler timmar än vad vi från början tänkt oss. Vi bestämde oss på väg hem att nästa år ska vi vara klara med julklapparna i november... Jag undrar om detta sker ;-) Men det vore himla gött. Slippa stressa och trängas bland folk. 

På jobbet trivs jag som fisken :-) Har fått beröm och det gjorde mig så fruktansvärt jäkla glaaaaaaad!! Och pricken över "i:t" Fick jag i natt en blomma utav en arbetskamrat som ville visa sin uppskattning för att jag bytte en tur med henne en gång för länge sen. Blev oerhört glad och rörd. 

Dock är jag inte så glad över Telia. Som fortfarande inte har leverat min dator som enligt reklamen skulle komma INNAN julafton om man beställde innan den 17/12. Vilket jag gjorde. Har även ringt till Telia och fått bekräftat att datorn skulle komma den 22 eller 23/12. SÄKERT!!!! 
Men lyckan kommer förhoppningsvis vara total när den väl kommer :-)

GOD JUL ALLA !!!
 

Himla sliten

Avverkar den tredje natten utav fyra. Blir så fruktansvärt sliten utav dessa nätter. Idag sov jag till halv tre. Gick upp och åt lunch med min kärlek. Sen la jag mig i soffan, surfade för att sen somna igen. Lagat och ätit kvällsmat och sen åkt till jobbet igen. "Rolig dag".

Känner stress över julklapparna som inte är inhandlade. Känner stress över lägenheten som bara står och som jag behöver packa ur och städa ur. Trots att jag vet att jag har god tid på mig gällande lägenhet så känns det stressande. Vill bara få det gjort.

Längtar efter en lugn dag, ledig dag, massa mys, god mat och detta TILLSAMMANS MED MIN FRÄMLING!!!! Vi jobbar så olika. Trist.

På lördag är det match igen. Hoppas jag är någorlunda pigg efter de fyra nattpassen. Skönt med match på hemmaplan, alltså i Forshaga ;-)

Hare gött!


Ridtur ute i vinterlandskap

Snön ligger kvar och det kommer mera. Jätte mysigt och så otroligt vackert.
Jag, kärleken tog med oss hundarna och åkte till stallet för att ta en ridtur med Teddie.
Jag fick rida och det var riktigt roligt. Och så skönt att vara ute i det vackra vädret.

Väntar och längtar efter min dator som bör komma snart :) Ska bli så skojigt!!
Min julklapp till mig själv. Wiiihhooo!

Förvirrade Elin har varit i farten igen... (kan inte säga vad jag köpt eller till vem ifall de/den läser detta)
Köpte julklappar från extra-film och fick hem dem häromdagen. Men jag trodde de gjort fel eftersom att de inte såg ut som jag föreställt mig. Anso var snäll och ringde till extrafilm i dag för att klaga och lösa problemet. (tack älskling) men kvinnan i luren berättade hur sakerna fungerade och vips blev de ju kanonjulklappar. HAHAHHA ska berätta en annan gång hur de blev när man visste hur de fungerade... typ efter julafton ;)

I natt ska jag jobba. Tugnt att komma iväg men sen när man är på plats rullar det på. Längtar otroligt mycket efter att komma hem och sova :)

Tänk nästa vecka är det julafton. Sjukt fort går det. Som alltid.




Jippie!!!!!

I helgen så beställde jag en ny dator. Det ska bli sååå kul och få hem den. Jag är mycket för prylar en riktigt pryl-flata ;)
Så lyckan är total. Till datorn har jag beställt ett mobilt bredband. Passar bra i mitt nya hem :)
Datorn ska komma innan jul och jag hoppas den kommer innan helgen....

Idag har jag visat upp lägenheten. Det var ett par som var intresserade. Tackar dom jag till att ta över den så kanske jag blir av med den en månad tidigare. Det skulle ju vara kanon.
Har även packat en del idag. Och slängt en del. Känns riktigt bra.

I morgon drar Nattveckan igång. Fyra nätter ska avverkas innan det blir ledighet igen.

Har massa julklappar kvar att köpa. suck. Men men.... lär väl hinna köpa dem innan julafton, även i år :)

Ute seglar det ner snö. Riktigt fint är de ute och det knarrar så gött under skorna när man går. Lovely!
Och en dag närmare våren!!!! LOVELY!!!!

Nu ska strax lilla Catla ha mat och sen ska vi ut i snön och valpen ska kissa :)............................................................................................................... Nu blev jag avbruten i skrivandet för nu kissade valpen på golvet.... Men hon är söt :)



Blir ju så sugen...

Har kollat lite på Damernas VM-final i innebandy. Och jag blir ju så sugen på att spela på hög nivå igen. Känslan på matcherna när det är kamp, svettigt, press, laddning inför match, lagandan.... Ja det där lilla extra. Men saknar ju inte alla långa resor och kravet, måsten..

Spelar nu i div 4. Det är skoj men emellanåt saknar jag det där seriösa då det inte finns ngt annat än innebandy då man är på match och träning. Men har jag ork till det? Vet inte. Men de tåls att tänka på. För suget efter det finns!

Ledig helg har jag, dock inte min sambo :(
Våra scheman är inte ett dugg synkade men det ska bli bättre.

I natt var jag ensam med lilla valpen Catla. Det gick kanon och hon är ju så underbar och mysig. Just nu ligger hon och sover. trycker sig mot min lår. Och det luktar så gott valp. myys.

Ikväll ska vi laga go mat jag och Anso och mysa lite.



Julen är snart här..

Ja nu är det inte långt kvar till julen är här. Ingen favorit dag direkt. I år jobbar jag natt. Innan jobbet blir jag med familjen. Ska bli skoj och umgås med bröderna :-)
 
Har fixat ngr julklappar. Dock inte alla. Men det brukar alltid lösa sig. Har lite ideér. Dock är inte min ekonomi rustad för massa julklappar, hade önskat jaghade massa mer pengar så jag kunde köpa riktigt fina julklappar.

Jag och Sambon (glad)  börjar få ordning på lägenheten nu. Riktigt roligt. Det blir så fint. Dock är min "gamla" lägenhet inte tömd ännu, massa med saker och en del möbler finns kvar. Men som det ser ut nu blir jag inte av med den förän slutet av februari så det finns ju massa med tid kvar och tömma den. 

Hemma är det full fart. Valpen Catla röjer för fullt. Hon är emellan åt ett monster med ett underbart sött monster som luktar gott och ger massa glädje :)

I kväll är de idolfinal. Det ska bli så skoj och titta på. Tyvärr jobbar kärleken :(((((( Miss u!

Helgen som var träffade jag min "syster" Erica. Så kul och träffa henne. Love U!

Bye!!


RSS 2.0