Sjuksköterska om tre dagar

Det går att räkna antal dagar tills jag är sjuksköterska på en hand!!
Om tre dagar och fingrar är jag Sjuksköterska.

Ser fram emot dagen men de är lite blandade känslor. Såna där dagar brukar inte bli som man alltid vill att de ska vara...  Mina dagar, då jag borde bli firad tycks följa ett dåligt mönster :S

Det är en massa att fixa med så jag känner mig lite stressad. Examens bevis, personbevis, en omtenta att behöva vara orolig över, byxor som ska sys upp,  champange (eller mosserande vin, eftersom att jag är student och fattig) som behövs köpas, saknar pengar, börjar på nytt arbete på måndag, oense med mor och far, mera utgifter och inga pengar och en stökig lägenhet!!!

Behöver ha kattvakt också. Och be om saker är aldrig roligt. Men nu handlar de ju om min katts bästa. Matte ska på äventyr till dalarna, närmare bestämt Älvdalen. Enligt min bror "helvetet på jorden" då han gick lumpen :)
Jag är säker på att det inte kommer kännas som ett helvete :) Eftersom att det bor en alldeles speciell tjej där som värmer mitt hjärta!

Lev här och nu för stunden...
Min katt Ella är bra på de, ibland önskar jag att jag var henne. Just nu ligger hon på fönsterbrädet och tittar ut. Hon ser ut att ha de såå skönt. Tänk att så lite kan unna ngn så mkt.

Bye!


RSS 2.0