Nyinflyttad

Nu har jag flyttat in. Det har varit tugnt. Slitsamt. Irriterat. Jobbigt. Beredd att ge upp när som helst. Ja typ.
Men idag har jag spenderat massa pengar till nya lampor och möbler. Kul.
Besiktningen gick bra men lilla Siv (hyresvärden) fann ordentligt med damm under frysen. Men vi log och jag slapp städa igen. Jag är nöjd och framförallt lättad.
Nu sitter jag och mina fina tjej (som hjälpt mig så mkt) i soffan och njuter.

Har sovit kasst de senaste nätterna, eftersom jag velat varit vaken och fixat med lägenheten. Men i natt ska jag sova!!

Återkommer med bilder.

nu ska jag snart sova. ( I MIN STOOOORA LÄGNEHET)

Lite berusad är jag nu också. Vi har firat med öl, vin, vitlöksost, vindruvor och kex. Och jag har inte blivit påverkad utav de förstnämnda ;) TOLKA DE BÄST I VILL!

2 dagar kvar....

Till min flytt!!!
Just nu är min lilla lägenhet full utav lådor och damm. Och en otålig katt.

Köpte fy-spray idag som jag sprutat på min soffa så Ella inte ska riva där. Dessutom en borste. Så nu har jag borstat hårbollen Ella. Hon var väl inte så förtjust i det. Men det var matte ;-)

Blev besviken igår när inte Laila vann Lets dance.....

Glad överraskning

Sov till 15:00. Värsta länge men de var gött.
Har precis kommit hem från en 30 minuters promenad. nöjd.
Hos familjens frisör väntade en överraskning. Mamma skulle dit så jag tänkte kika in och säga hej. Och där var även HECTOR! Jag vill blev så himla glad. Han kom glatt fram och jag fick en blöt puss och så började han naffsa. Han är helt otrolig och jag är såå förälskad.
Bästa idag!
I morgon ska jag få gosa massa med honom. Ska hem och mysa med familjen.

4 dagar kvar till min flytt och 2 dagar kvar tills jag får omfamna min fina särbo :)

Hurra för färjestad som tagit sig till final!



Hector på väg hem :)

men vad är det här?!?!?!

Alla människor i min omgivning har skaffat bebisar eller väntar bebisar!!!
Och mitt i allt är jag som fortfarande ser mig själv som en ungdom som inte alls är redo för ngn bebis. Är jag dum i huvudet eller?! Eller sen i utvecklingen?
Men jag har ju iaf en katt.
Jag är glad för alla andras skull men jag börjar känna mig lastgammal. Och att tiden för mig att skaffa rinner ut i sanden. att jag snart är i klimakteriet. Men jag tänker efter och inser att jag egentligen inte är alls ensam om att vara barnlös. trots min ålder ;)

Har "kors i taket" varit ute på en timmes promenad idag. Gled omkring i mina solbrillor, mkt skönt. Och stolt var jag när jag kom hem. Nu ska jag komma igång med detta.



Varit på stan med Catrin. Jätte trevligt. Vi har så trevligt ihop hon och jag.

Våffeldagen

Idag ska man äta våfflor. Har aldrig brytt mig förut men idag är jag jätte sugen på våfflor. Men jag har inget våffeljärn :(
Så det blir ju inget.
Tänk vad gött det hade varit med våfflor med sylt och grädde. Får drömma vidare... tyvärr.
Idag skiner solen igen. Idag ska jag ta mig ut, så det så.
I natt är det jobb som gäller. De ska bli gött och lämna denna lägenhet. Lägenheten är fylld utav lådor. Och inget är sig likt. Men nu är det bara 5 dagar kvar ;)

skäms på mig

.... som räknar fel. 12-0 på två matcher!!! 6+6 är ju faktiskt 12.
Heja FBK!


Jag är frisk!!!

Igår kväll efter alla min toabesök hade jag feber, obehag i kroppen och dessutom var jag som ett litet barn och grät. (M kan intyga att jag inte var så rolig att ha att göra med) ;)
Gick och a mig och somnade gott. Vaknade upp nu vid 9.00 och kände mig frisk!!!! Sån lycka!
Det betyder att jag kommer kunna jobba i morgon *skönt*

Idag måste jag ta tag i packning och städning så det inte blir allt för stressigt på måndag em, inför besiktningen.

Idag skiner solen igen. Om en vecka bor jag i den stora lägenheten med balkong! Hoppas solen skiner då också.

Har kommit på att Ella är en riktigt smart katt. Denna laser penna som jag tidigare skrivit om, är hennes favorit. Och hon vet vart jag har den liggandes. Och i morse när jag vaknade jamade hon och jag drog ut lådan, där laserpennan ligger, och hon började genast leta efter den röda pricken innan jag ens satt på den. Sååå söt!

Färjestad äger 11-0 på två matcher. Finns inge mer att säga.

Stamgäst på toan

Jo men då fick man det väl till slut (Lagom till flytten som sker om en vecka). Magsjuka.
Jag var på jobbet och kände mig väldigt orolig i magen sprang på toa och insåg at jag inte kunde stanna kvar.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen, fryser och är orkeslös. Har inte lyckats äta ngt, förutom en banan.
Har väl besökt toan en 5 gånger.
Magsjukan jag fått är lindrig! Har ju hört historier om att folk skiter och spyr samtidigt.
Ja ja nog om mina toabesök ;)

Om 7 dagar tar jag flyttlastet och flyttar ut ur 26 kvadrat och in i 63 kvadrat. Jag kommer bo i ett slott.


Lite bebis och andra tankar....

Igår kväll åt jag ute med ngr sjuksköterskekompisar från klassen. Det är så roligt att ses och höra hur de går för alla. Och vart de befinner sig och vad de gör. Och självklart om de hört ngt skvaller.
Lite info blev det. B.la. väntas de bebisar från några håll.
Detta med bebisar. Jag kommer väl inte ha de så lätt att skaffa barn. Jag tycker det känns lite jobbigt emellanåt, för en vacker dag när jag blivit äldre vill jag ju ha barn (tror jag). Och då vill jag inte stöta på massa fördomar, människor som tycker till (fast människor tycker alltid ngt) och icke stöttande människor.
Blir på ett sätt lite avundsjuk på er heterosexuella som"bara" kan göra en bebis :) Men jag glädjs väldigt för er skull också :) Nej ju ska jag inte bli deppig och för sentimental.

Jag är 25 bast och inte redo för ngn bebis. Fast jag känner mig faktiskt lite gammal. När ska man skaffa barn tro? 30? SHIT det är ju bara fem år dit !!!!!! Nej nej... nu slutar jag skriva om detta.

Har ännu inte kommit på ngt jag vill göra med mitt liv. Eller jo en idé har jag. Men de har jag haft de senaste tio åren. Jag ska satsa mer på golfen i år. Får se om de blir ngn satsning detta år. De andra åren har jag väl spelat i snitt tre gånger per säsong!  VILKEN SATSNING!!!!! Eller inte. Jag kan inte skylla på att jag inte har en fin bag, eller fina klubbor. För det har jag! Sen i år har jag inte fått hjälp med medlemsavgiften eftersom jag inte längre är student. Mamma och pappa har varit så snälla och sponsrat mig och mina hårt pluggande bröder med medlemsavgift. Men som sagt, i år har jag fått betala detta själv. Och då kanske man bli ännu mer motiverad till att spela? Marina är lite sugen på att testa på det och de kan ju också hjälpa mig med min satsning. Att vi åker på detta ihop ;)

Måste ju berätta om min strålande spontanitet. Igår på väg till denna middag satte jag på mig mina, från början vita adidas skor. Skorna har jag haft i c:a fyra år. Så det känns som om man går barfota, men när man tittar ner på fossingarna för att kolla läget ser man dessa gråa skor med hål i. Och man undrar hur tänkte jag nu? Igår fick jag panik, såg framför mig att mina vänner hade hela och fina skor och att jag skulle komma med mina trasor. Insåg att affärena skulle stänga om 15 minuter. Gick raskt till "Bergqvist skor". Letade upp ett par vita adidas (varför förändra sig) för ett iaf hyfsat pris. Visade expediten mina trasor och frågade " de här kan jag väl inte gå omkring med". Fick som svar att de kunde jag faktiskt inte. Så nya skor blev det och de gamla ligger i soporna hos "Bergqkvist skor". Ibland är man ruskigt effektiv.

Nu ska jag laga mat. Köttbullar utav älgfärs (tack mina fina tjej för dina jaktkunskaper) och potatismos. Gött DÄ!!



Mina nya skor :-)

vore kul med egen hemsida...

Har surfat omkring på människors egna hemsidor.
Blev så himla sugen på att skaffa mig en egen hemsida med tillhörande blogg.
Men saken är den att jag inte har en aning om hur man ska göra??
Och sen finns de ju inte så mkt i mitt liv som är värt att ha på en hemsida. Får väl hitta på ngt att göra med mitt liv. Kanske ska syssla med såna häftiga saker som tjejen gör, jakt och sånt. Eller skaffa en hund och tävla med?? Eller ha ett katterie?

Får fundera på hur jag ska göra mitt liv lite mer intressant. Och sen måste jag skaffa info om hur man gör en hemsida.
Återkommer om detta i framtiden eller i ett annat liv......

Nu såg jag ngt sååå sött. Ella sover högst upp på min lagerhylla... Jag undrar, kan detta vara skönt?!



Nu äre vår

Solen skiner och det är ju faktiskt vår. Så himla skönt. Jag skulle tagit en promenad idag i min nya jacka och solglasögon. Men de blåste så himla kallt så jag fick ännu en ursäkt till att krypa ner i soffan med datorn på magen.

Jag har haft ngr underbara dagar tillsammans med min fina kärlek. I tisdags fm åkte vi till Skutberget. Vi tog med oss frukost och satte hos på en klippa vid vattnet  och mös i solen. Så himla kalasmysigt! Då fick man riktiga vårkänslor.

Marina har fått uppleva "baksidan" utav Elin. Den stökiga, slarviga och äckliga Elin. Jag har en riktigt stökig lägenhet med smutskläder i varje hörn. Disk i hela köket och kattsand i hela badrummet. Men vad jag har förstått så Älskar hon mig ändå ;) Jag har en riktigt bra ursäkt till varför det ser ut som de gör.... JAG FLYTTAR JU SNART (och då har man ingen lust eller ork att se efter sitt hem, slaviskt! Endast elva dagar kvar nu!

Nu ska jag flytta röva till sängen och läsa lite stieg larsson...


Melodifestivalen och Caroline af Ugglas.

Förr har jag följt Melodifestivalen slaviskt. Men i år har jag nog bara sett en enda deltävling. Och igår missade jag hela finalen, pga jobb.
Men efter att ha lyssnat på vinnaren på internet så måste jag bara få säga: RÄTT LÅT VANN! Riktigt häftig låt.
Sen är de ju så att jag är ett litet hemligt fan utav Caroline af Ugglas. Så hennes andraplats glädjer mig ngt alldeles extra. Den kvinnan är sig själv, det är en styrka. Hon sjunger med hela kroppen, har en inlevelse utan dess like och skiter blanka tusan i om folk inte tycker om henne. I love U. Jag önska alla kunde vara lite mer som hon. Go girl!
Och dessutom tycker jag att hennes låt "snälla, snälla" är riktigt mysig. Och är de inte precis så man känner när man blir dumpad?


Vart tog den röda pricken vägen?

Idag har jag köpt en lasermus :) Det är en kattleksak, en lampa som lyser som en röd liten prick. Som katter kan jaga. Ella Älskar den och har sprungit som en tok efter den. Jätte roligt. Men när jag slutar leka med den går hon omkring och letar och ropar efter den "vart tog den röda pricken vägen?????"! Stackars Ella! Iaf värsta kapet: Jag kan underhålla katten medans jag sitter i soffan!

Har även med hjälp utav mina föräldrar införskaffat mig en ny tv. Nu längtar jag ÄNNU mera till min flytt!!!

Förra helgen när Carro var här. Så försvann hennes tändare och läppcyl. Idag fann jag den! Det var Ella som tagit den. Hon hade lekt med dem tills de hamnade under soffan. Dit hon inte når. Jätte roligt tycker jag :)

Om två veckor flyttar jag och då kommer även min kärlek! Lycka!

Lite bilder på Ella och den röda pricken :-)











Ny frisyr och trötthet.

Efter mitt nattpass åkte jag hem till mor och far för att ställa upp som valpvakt. När valpen vid halv nio ÄNTLIGEN somnade så slöt jag mina gröna också. Och somnade!
Vaknade upp vid halv tolv och det första jag såg var en valp med öronen på sne. Så söt. men kissat inne hade han gjort och passade på att göra det två gånger till. Innan han la sig vid min sida och somnade. Sen kom mamma hem och jag kunde med gott samvete vila huvudet mot kudde.

Nu är jag hemma hos mitt svarta monster. Jag är nyklippt och denna gången blev jag RIKTIGT nöjd.

Fick fakturor gällande min nya hyra. Oj oj oj vad dyrt de kommer bli.

Nu ska jag slappa i soffan och sen sova. I morgon är det en ny dag.

Lilla hector sover gott.

Och min nya frisyr. kolla in mitt nöjda leende ;)


från nattmörkret på jobbet

Sprungit som ett as i flera timmar. Vilar Röva på stolen och skriver ngr rader innan jag ska springa igen.
När jag slutat ska jag vara valpvakt och efter ngr timmars vakt ska jag få sova ;-)
idag ska miffot (till utseendet) Elin få blondera skallen och klippa de lite. SKÖNT!
Så nu kan jag utan jätte stora problem vistas bland folk utan att skämmas.

Nu ska jag tillbaka till arbetsuppgifterna......




Måste bara...

...lägga in en bild på sööööta Hector


Hector !!

Go möra!
Nu är helgen över och jag har haft en fantastisk helg! Carro var här, vi mös och fikade med vänner. På kvällen var det fest och vilken fest sen då!!
Förfesten hos malin och troun var kanon. Sen drog vi till harrys och där dansade vi och röjde.
Anso var med. Och det var så ooootroligt roligt att träffa henne igen!

Igår avslutade jag helgen med att åka till mamma och pappa som i lördags hämtade hem valpen Hector.
Hector är alldeles underbar!!! Och jag är kär. Finner inga ord.
Började nästan gråta då jag skulle åka hem. Vill inte åka ifrån Hector. Vi lekte hela hans vakna stund.
De finns inge sötare än Tollarbebisar.








Inte så lång tid kvar nu...

I morse när jag vaknade, berättade jag för Marina att det nu är endast tre veckor och två dagar kvar tills jag ska flytta. Är drabbad utav kroniskt-funderande-kring-flytt-syndrom. Ett jobbigt tillstånd som tar mkt energi.
Tänk om de blir ett antiklimax när jag väl flyttat??? Men jag slipper ju alla fall den här lilla lilla lilla lägenheten. Skönt.

Min säng som varit i stort sätt fastgjuten i sovalkoven är nu lös! Så skönt för jag har varit så orolig att sängen skulle förstöra väggarna. De blev små märken som är mera allmänt slitage. Lättnad.

Kartong-tornet blir bara högre och högre. Till Ellas stora glädje. Då hon sitter och ligger där mer än ofta. dessutom har hon nu hittat ett sätt att nå mattes torkade rosor. Mycket roligt. Morr!

Jag har insett att min tv är extremt liten och kommer troligen upplevas ännu mindre då jag flyttat till en STOR lägenhet. Marina har också upptäckt detta då hon spelar tv-spel. Instruktionerna syns inte då hon ligger i soffan så den söta flickvännen har placerat en pall cirka en meter från tvn. Allt går att lösa :-) Puss på dej ;-)
Tro allt att det blir dags att införskaffa mig en ny den dagen jag har flyttat... men det är dyrt... :(

I måndags kollade vi på "Män som hatar kvinnor". Vi båda har läst boken så vi båda hade nog omedvetet krav att den skulle vara bra. Och filmen var otroligt bra och Noomi Rapace gjorde Lisbeth Salander otroligt bra!

På fredag kommer CrazyCarro, min allra bästa vän!

På lördag ska mamma och pappa hämta valpen Hector.







P.s. Häromdagen tränade vi på Kriskis och svettis. Vi styrketränade. Och Linqan fick träningsvärk !!! Så skönt. Tack Sotolainen för gratisträningen d.s.




RSS 2.0