Kärlek!

En natt avverkad. Det var en trevlig natt. Jag tror jag tjatade hål i huvudet på mina kollegor ;) Blir så ibland på nätterna. Eller så är man bara flummig eller trött och tyst. Natten var lugnare än de senaste jag jobbat så det var skönt.

På förmiddagen sov jag som en prinsessa. Och blev sedan väckt utav min kärlek på ett så underbart sätt. "jag älskar dig" Viskade hon i mitt öra. Kan inte bli bättre ♥
När kärleken åkt till jobbet gick jag upp och duschade. Sen tog jag mig en promenad. Det var skönt att se dagsljuset och känna lite frisk luft :)
Under eftermiddagen har jag hunnit kolla på gardiner och hälsat på kärleken på hennes jobb. Och min underbara, goa, söööööta och fantastiska älskling hade gjort mig en kalasfin present. Ett skrin som det står "Elins smycken" på. Du är ju bara såååå söööööt.

Ikväll ska jag kolla på en period då mitt lag spelat match sen ska jag åka till jobbet, igen.

På söndag kommer den efterlängtade lilla Catla hem. Ska bli så kul. Underbart med en valp i huset :)



Höll på att glömma!!!!

GRATTIS XARA OCH PETER TILL ER LILLA POJKE!!!!!!!!!!!!  

Längtan

Det är november månad. Snart December. Vilket betyder att vintern ganska precis BARA börjat. Och jag har en sån längtan efter vår och sommar så jag håller på att få paaanik!!!
Är verkligen ingen vintermänniska inte heller en julmänniska.

Igår fick jag smaka på vinterns otäckheter. Hade varit i Kil på träning. Det var minusgrader ute och halkan var ett faktum. Det gick bra nästan hela vägen tills jag nästan var hemma. Då skulle jag bromsa in eftersom att jag såg en bärgningsbil som stod och blinkade i mörkret. Precis där i backen var det riktigt glashalt och jag fick inte stopp på bilen. Jag är ingen van bilförare när det gäller halka så jag blev oerhört nervös och rädd. Allt gick bra men usch för halka. Saken är den att ju mer man kör i halka desto säkrare blir man och jag måste lära mig detta. Så det är bara för mig att ge mig ut på vägarna trots halka. Läskigt och inte ett dugg roligt.

Det finns ju ngt som faktiskt är rolig tmed vintern och det är ju att julpynta. Nu har vi börjat. Blir så fint med tända ljustakar och lite tomtar :)

Vaknade i morse, alldeles för sent. Fick obehag i kroppen. Trots att jag blivit en riktigt slöis så är det inte alltid skönt att vakna upp sent på fm. Men detta obehaget behandlades med en skön promenad men hundar och kärlek. Lovely!

Cirka 4 månader kvar till vårens början, Längtan!!!

Novembersol

Hej alla goa!
Vilket vackert novemberväder vi har. Inget regn och dessutom försöker solen titta fram. Härligt!

Idag har jag tagit mig semester. Ska inte göra ngt speciellt utan bara ta igen mig från jobbet. Så skönt.
På torsdag kväll drar det igång igen. Då ska jag avverka 3 nätter innan nästa ledighet.
Hade ett samtal med chefen igår. Känns mkt skönt.

Efter mina nattpass åker jag och Anso till Vingåker och hämtar hem monstret Catla :) Ska bli fantastiskt spännande och roligt. Längtar.

Jag och Anso har tapetserat och målat i vardagsrummet. Och det blev verkligen kanonfint. Lite ljusbrunbeiga tapeter och en mörkbrun/svart fondvägg med massa guldiga träd på. Supernice. Och jag älskar ju träd!!! :)

Såg igår att ännu en klo på Ellas tass har åkt av. Suck!!!! Jag hoppas så att den läker av sig själv så jag slipper ta kontakt med veterinären. Håll tummarna!!!

Hög tid att fixa med julklapparna. Och snart ska det börja julpyntas. Tycker verkligen om att julpynta. Tyvärr blir julklappsinhandlingen ofta stress och frustration men ngr ideér har jag faktiskt. Julafton kan egentligen kvitta, är inget fan av att allt ska vara bra och fridfullt och alla ska vara glada och pigga på en speciell dag! Verkligheten ser inte alltid ut så för alla. De finns faktiskt de som sitter ensamma på denna dag och mår piss.
Jag själv ska fira med familjen. Jobbar dock natten till julafton och natten till juldagen. Tycker om att jobba jul, har gjort det i många år. Lite extra pengar är ju aldrig fel ;)

Bilen gnislar. Ngt med bromsarna tror jag. Hoppas det går att fixa utan att det kostar multum.

bye!






Ibland blir det för mkt.

Himla sliten just nu. Jobbhelgen tar mycket på mig, både i kroppen och i själen.
Så denna söndag har jag varit på väg att börja gråta x antal gånger. Först lyckades jag drömma om att jag hade haft inbrott i bilen. Sen hade jag fått ett sms som gjorde mig lite smått panikslagen. Tur då att man har en förstående mamma och en förstående flickvän. Bara genom att höra mammas röst fick mig att gråta. Hur man är :)

Sedan var det match. Fick en boll i huvudet (utan mask) på uppvärmningen. En annan dag skulle jag skrattat bort det. Men idag var det fel dag att skjuta Elin i huvudet. Jag var kalas-arg och det följde med mig under hela matchen.
I första periodpausen fick jag en varm kram och en puss utav min underbara vackra, fantastiska flickvän. Tack älskling höll på att bryta ihop sekunderna innan din närhet.

Vi förlorade matchen. 2-4. Vi mötte Skattkärr U. Och där spelar Ulle, Mette och Desiree mina gamla lagkamrater. Det var roligt att träffa dem igen. Och så fick jag ju träffa Ullebulls sööööta dotter som bara är ett halvår gammal. Så himla vacker!

I morgon ska jag sova till 13 sen klockan 14 är det utbildning på jobbet. Sen bär det äntligen av till min stora kärlek Anso. Längtar fruktansvärt mycket efter henne.

En fredag och början på en lördag

Min helg är fullspäckad med jobb. Tre nätter ska jag avverka innan nästa ledighet. Just nu känns det som en evighet men om ngr timmar har jag avverkad en tredje del.


Idag eller igår, hur man nu ser det. Började med att jag åkte till jobbet för att utbilda mig men det blev ingen utbildning den var inställd eller ngt. Drog sen till stan där jag träffade Perra, goa Perra som jag gick tre år på gymnasiet med. Var så roligt tt träffa honom och vi hade massa att prata om. Livet och kärleken :-)
Perra är en kille med stort hjärta och massa funderingar om livet.

När vi till slut skildes åt sprang jag på Maria, en gammal go vän. Roligt att träffa henne också.

Sen cyklade jag hem i kylan. Fixade med en julklapp som jag blev riktigt nöjd med men.... ett stort problem åter står innan den blir klar. Vet dock inte hur jag ska lösa det????

Sov knappa 20 minuter innan jag gjorde mig färdig för jobbnatten.

Ella är sliten och lite mager men äter som en stor karl. Måste köpa avmaskningsmedel till henne, igen. Måste vara det som spökar. Anso berättade att det finns massa möss i stallet på Kvarntorp så Ella har mkt att stå i :-)

Vi smider planer för framtiden..... förväntansfull är jag och glaaaad i hela kroppen.

Nu har jag cirka 3 timmar kvar innan jag får pulsa i snön med cykeln hem till varma sängen och goa Ella.


Flickan som lekte med elden

Igår åkte jag och Anso in till stan och gick på bio. Vi såg Stieg Larsson andra del utav trilogien. Flickan som lekte med elden. Det var riktigt bra. Men jag har läst boken och det fattas ju så klart en massa information. Blir ju lite besviken att inte allt är med men det finns säkert en bra anledning till det.

På vägen hem var det flams och trams som gällde. Har så roligt med dig älskling ♥

Nu är jag hemma på herrhagen och slappar. Ska snart laga lunch och middag sen ska jag sova på natten innan träning och jobb.

Är så sugen på att golfa lite. Dumt att bli sugen på det mitt i vintern. Men såg till min lycka på kanal 12 att sommaro golf har ranchen öppen hela vintern. Så nu ska jag se till och åka dit.

Kanal 12 går varm. Väntar fortfarande på att se reklamfilmen. Ska bli roligt och se hur det blev och hur jag blev :) Hoppas jag slipper skämmas :S

Nu är det bara några få veckor kvar tills Ansos lilla Catla kommer. På lördag ska vi åka till Vingåker och kolla på den lilla valpen. Ska bli fantastiskt roligt :)

Ute snöar det. Hoppas det blir en fin vinter... tror väl inte det men man kan ju alltid hoppas.

Främlingarna


Söta missarna som verkar gilla varann ♥



varför rinner näsan när det är kallt?

Ja denna fråga har vi funderat på...
Och för att stilla denna fundering och nyfikenhet så skickade vi ett sms til 118 118

Vi kalla temperaturer kan näsans flimmerhår få problem att transportera slem, vilket kan orsaka att det ibland rinner ur näsan även fast man inte är förkyld.

Så nu vet vi det och du med som läser detta :-)

För övrigt njuter jag av ledighet och massa tid med min stora kärlek, Anso. Jag jobbar bara en natt denna vecka. Mycket skönt efter min tokiga jobbhelg.

I fredags var jag till frisören. Och dit kom även kanal 12. De filmade för en reklam film. Så nu kollar jag på kanal 12 och inväntar reklamen... inte sett den ännu..

Ikväll är de innabandyträning. Ska bli skoj.

take care


RSS 2.0