Magsjuka

Då har man åkt på det igen, magsjuka. Baksidan av mitt yrke, att man tvingas utsättas för smittsamma sjukdomar. Ens plikt är att hjälpa och man hoppas att ens barriärvård räcker för att skydda.
Jag blev troligen smittad innan vi visste att vi hade magsjuka på avdelningen. Patienter kan ju kräkas utav flera olika anledningar.
Egentligen spelar de ju ingen roll när jag blev smittad eller utav vem. Nu är det så.

När jag kräktes och sket i natt blev jag så fruktansvärt förbannad.  Jag ringde up mina kollegor som arbetade nattpasset  och sa argt "Nu kan ni skriva upp mig på den där jävla bajslistan" . Jag är från och med idag ledig en och en halv vecka (semester nästa vecka) och hade sett i fram emot att äntligen få träffa min underbara flickvän som fattas mig varje sekund. Men tack vare den här förbannade jävla magsjukan så får jag vänligt och bestämt ligga hemma och hålla mig från all mänsklig kontakt. KUl att inleda sin ledighet på detta sätt.

Jag och Anso skulle spelat spel med Linda och Urban (favorit i repris) i kväll. Men de kommer få klara sig utan mig. Men hur fan ska jag klara mig utan dem!!!!!??? HUUUUhuuuuu!!!!

Nu kom pappa förbi med blåbärssoppa och yoghurt. Väldigt snällt. Jag kan ju inte gå ngnstans jag är instängd. Så irriterande.

Så här ligger jag, febrig, halsbränna, huvudvärk, hungrig och ränner på toa. I förrgår tränade jag och Anna. Jätte skönt med lite träningsvärk. Men just nu är inte träningsvärken så positiv, har så svårt att ta mig upp ur sängen. Svärt att sätta mig ner. Och jag har till och med svårt att vända mig i sängen. Kroppen är matt och tung och så fort jag rör mig värker det.

Har kommit på en enda positiv sak men denna magsjuka. Jag har inte snusat på hela dagen!!! De ni !!

Nu tänkte jag skriva massa fula ord eftersom att jag är så arg. Men jag låter bli. Det räcker med att jag förklarar min ilska. Jag är så arg så jag skulle kunna, med mina bara händer, förvandla ett piano till massa flisor. GRRRRRRRR!!!!!

träning och slit.

Är helt slut efter två jobbiga pass på jobbet. Har ett kvar innan en veckas semester. Ska bli så skönt att vara lite ledig igen.
Ikväll drog Anna med mig på ett bodypump-pass på livskraft. Mina ben började skaka under uppvärmningen. Ngt otränad kanske??? Var en pina att cykla hem sen. Speciellt i uppförsbacken, så då gick jag med cykeln. Men jag kom hem.
Blev påmind om hur gött det är med mat då man tränat.

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKNAR DIG ANSO!!!!!!!!!!


Tidig morgon

Vaknade 07.45 och tänkte att "nej nu är det nog dags att gå upp". Det är inte likt mig tror att min kropp är fylld med massa energi som DU ger mig!
Jag har fått en del gjort under fm och det känns riktigt gött.
Och snart ska jag till jobbet. Jag kommer nog sova gott i natt när jag fått så mkt gjort under min dag :)

Igår pratade jag med Marina. Det var så roligt att höra ifrån henne och höra om det hon hade att berätta. Uppskattar enormt mkt att vi kan prata med varann. Du har för evigt en plats i mitt hjärta.

Igår när jag kom hem var min lilla misse Ella rätt uttråkad och då blir hon bitsk! Hon bet med två gånger på ngr få minuter. Svin!!! Men jag förstår henne. Hon måste underhållas. Dumma hennes matte.

Åkte från min vackra främling igår. Det är det värsta jag vet, hatar att åka ifrån DIG. Nu är de flera dagar kvar tills vi kan ses igen och det känns som en smärtsam evighet. Du är det bästa jag vet och jag är så oerhört glad att du är min!

Nu blev jag trött i ögat. Ska kanske ta en powernap innan jobbe ;-)


Dom här gaddarna är inget att leka med ;-) Men däremot de söta fötterna. Love!!!!


Uppdatering

Har skrivit dåligt nu ett tag. Men nu kommer det en liten uppdatering.

Carro var här några dagar. Vi pratade, skrattade och solade. Himla mysigt. Under hennes vistelse här så har vi pratat i telefon, då inte med varann utan jag med min främling och Carro med sin västerås flamma :-)
Carro fick ut mig på ngr promenader vilket var himla bra och skönt. Sen har vi ju legat i solen och fått lite färg.

Jag på gubbholmen


Carro hemma hos mina föräldrar


Till min stora lycka så har även min bror Peter och hans sambo Fanny varit på besök hos mor och far i drygt en vecka och jag har varit och hälsat på så mkt jag hunnit. Dom är så fina ihop. Fanny har styrt upp och fixat i mamma och pappas trädgård. En "stengolv" har hon fixat med och det blev så himla snyggt.

Peter och Fanny tror inte de blev med på kortet men de blev de. Den lilla röda saken i soffan är Hector :)


Annars under min semester så har jag umgåts med min underbara flickvän. Njuter av varje sekund med henne. Du är så bäst!!!
Sen har jag puttrat omkring i " the black dustsucker" dvs min lilla bil! I löööve it. Förstår inte vad jag gjorde innan jag hade den :)  Min Älskling ska vaxa den ngn dag och då kommer den bli ännu finare, me like.

Semestern på 2.5 vecka är slut och jag har redan avverkat två nattpass på jobbet. Slitsamt att komma tillbaka. Att ha semester är allt gött :) Men det bästa är att på torsdag kväll går jag på 1.5 vecka semester igen. Så skönt.

Innebandy-tarmen börjar att rycka. Är lite sugen på att göra ngr träningspass. Behöver röra på mig. Sen ska jag börja träna med Anna snart också. Nackdelen med det är att jag får ännu en utgift varje månad. Har ju skaffat mej en hel del utgifter på kort tid nu. Knyter sig lite i magen men de ska gå!
Just nu är det alldeles för lång tid kvar till löning :-S

Nu måste jag berätta om ngt fantastiskt roligt som jag och Katta var med om. Vi skulle hämta en bil som varit på service på helmia bil. Vi stod i kö för att få hjälp. Damen innan oss skulle också hämta ut sin bil. Och den lilla damen frågade "Men jag har väl bromsar va?"  Jag och katta tittade på varann och bröt ihop. Nej lilla damen de tog bort dom så från och med nu får du motorbromsa ELLER HUR!!!!! Så vansinnigt roligt. Jag kan skratta åt det fortfarande.

Nu ska jag plocka i ordning i min lilla lägenhet. Sen blir det tredje jobbpasset och i morgon bitti ska jag krypa ner hos dig *lycka* 



Njutning

Njuter av mitt liv!!!!

Bästa vännen Carro är här :)

Solen skiner så vi befinner oss på gubbis och solar. Tills jag får nog av värmeslag ;)

Fina fina främling fyller mitt hjärta och själ med kärlek. Du är underbar.

Igår var jag ute och drack öl med kärlek, bästis, vänner och gamla klasskompisar. Lovely!

Robbie Williams kommer ut med ny skiva i november. Längtar!!!

Ikväll blir de mat med familjen och sen kanske de blir en fisketur.

Allt är så braaaaa!


RSS 2.0