mitt i natten

Klockan är nu 02.52 och jag kan inte sova. Jag har legat i sängen i flera timmar och försökt sova så nu värker min ländrygg enormt mkt.
När nattmörkret infinner sig och det blir tyst då börjar tankarna snurra, men jag kommer inte fram till ngn bra lösning på alla dessa tankar.... Men men.
Leo ligger bredvid mig i sin lilla bur, sover och snarkar. Han är de finaste som finns.
Han har tappat flera tänder och de nya växer fram, han har två nya tänder i över och underkäken.
Under dagen som gått har vi inte gjort mkt, jag har varit bedrövligt trött (men inte nu såklart när natten kommer). Leo har också varit trött, vi gjorde ett försök till promenad men Leo satte sig ner hela tiden, gnydde och hostade. Så jag gick hem med honom och körde lite klickerträning i stället. De gick kalasbra!
Åter till hostan, både Leo och Hector hostar och man kan ju inte utesluta kennelhosta, så nu får de inte träffa ngr hundar och tyvärr är valpkursen hotad :( :(
Nu är klockan 03.00, om c;a tre timmar vaknar säkerligen min Leo så nu ska jag försöka sova så jag får ngr timmars sömn iaf.

SWEET DREAMS!!

Jag måste kämpa...


Vårsol..

I natt har jag haft ännu en mardröm men jag försöker lägga det bakom mig och jag hoppas på vackra drömmar framöver.
Idag har jag varit på skutberget igen. Idag åkte jag, Leo och Hector dit, vi mötte upp Emma och Tindra. Solen strålade och hundarna sprang och lekte. Det är så härligt att se hundarna ihop och det värmer i hjärtat att det går såå bra mellan dem. Leo fortsätter att briljera med att komma på inkallning, han kommer även på eget initiativ ♥

Efter promenaden åkte jag till djuraffären och vägde min lilla prins. Han väger nu 10.2 kg, inte konstigt att han känns lite tung när jag lyfter upp honom :-)
Sen ringde jag Leos uppfödare Ingrid och pratade lite hund. Det var roligt och skönt att prata med henne och de kommer bli så roligt att ses framöver och visa upp mirakelvalpen Leo.
Tack Ingrid för samtalet och peppningen gällande lägenheten och självförtroendet. Det värmde i hela kroppen och ända ner i mina tår :)

När jag kom hem bryggde jag kaffe, ställde ut en utemöbel mitt på trädgården och njöt av solen en liten stund tills jag började frysa. Nu ska jag byta sängkläder så jag får krypa ner i en ren säng efter nattjobbet.


Underbara solen

Jag, mina föräldrar och våra hundar åkte till skutberget och gick en timme ute på isen.
solen strålade hela tiden och det var otroligt skönt.
Hundarna njöt de med och sprang och lekte.
Leo är kanonduktig på att komma på inkalllning och han gör mig stolt hela tiden.

Här har jag precis ropat på honom och han är på väg mot mig i full fräs ♥




Bakis och Glad :-)

Trots nervositet och lite ångest så begav jag mig in till stan, förfest och krogbesök stod på schemat.
Och jag hade riktigt roligt!! Och när jag var på väg hem så kände jag mig riktigt positiv och jag ser fram emot nästa utgång som sker om en månad. När jag blivit mindre bakis ska jag ta fram röd falufärg och en pensel och måla ett stort rött kors i taket ovanför min säng ;)

Idag är det strålande väder, vi ska strax ta med hundarna och åka till skutberget och gå en lååång promenad!
Det ser jag verkligen fram emot, mycket pga av vädret, jag bara älskar vårsolen men också eftersom jag varit borta från Leo lite för mkt denna vecka. Nattjobbet ställer till det, när han sover är jag inte hemma och när jag sover måste jag stänga in mig. Det blir så många timmar av dygnet som vi blir ifrån varann :(
Men jag är oerhört glad att mamma, pappa, Göran och såklart Hector tar så väl hand om min pojk när jag inte är hemma!

Jag har sovit gott..

Efter två dagar med minimal och dålig sömn så fick jag äntligen sova ut.
Knepet var att äta en tallrik gröt på morgonen, hänga en filt ovan de vita gardinerna så det blev mörkare i rummet och sen utöver de vanliga rutinerna som öronproppar och varm vetetpåse så tog jag en Tablett Naproxen.
Jag somnade och sov och sov tillslut släppte pappa in hundarna till mig så de kunde väcka mig och då var klockan 17.30!!!!!
Nu är jag utvilad men dock lite stressad att dagen snart är slut :S
Åter till lägenheten den var fin MEN det var bara franskbalkong och hur ska Ella göra då när hon ska gå ut och in?! Det var två toaltter, lite lyx men de var så små så jag vet inte hur jag ska få plats med Ellas toalett..
Jag kanske låter kräsen men en balkong skulle underlätta enormt för mig och min Ella.
Jag vill ha min egna lägenhet nu men samtidigit vill jag inte hyra en för massa tusen som inte känns helt bra från början :(
Nu ska jag strax äta och sen återstår det sista nattpasset innan lite ledighet.

smärta och få timmars sömn..

Vaknade 12.00 utav mensvärk och somnade efter 8 i morse. Trots att jag tog en Ipren och värmde vetepåse som jag la på magen så gav de sig inte. Så jag kunde omöjligt somna om.
Så jag har sovit knappt fyra timmar, det blir en latjo dag och en låååång arbetsnatt i natt.
Nu har äntligen smärtan klingat utav men nu kan jag inte somna om eftersom jag måste kkiva upp och åka iväg på ännu en lägenhetsvisning.
Är inte jätte laddad för visning efter besvikelsen igår men jag tänker åka i väg för de kanske är drömlägenheten?
Och denna gång kanske jag får den... Ja tänk om. Jag vet att jag skulle bli oerhört lycklig om det blev så!
Nu har jag gjort bort mig i min hunduppfostran :S Leo tindrade med sina ögon, jag frös och känner mig ynklig. Leo luktar så fantastiskt gott och är varm, dessutom gör han mig lugn och varm i själen.
Det jag vill komma till är att han just nu ligger i MIN SÄNG med huvudet vilande på min mage och han snarkar sött ♥
Hans goa doft ångar, han värmer mig och jag njuter av stunden :-)

så söt när han sover


Mardröm och verklig besvikelse.

Första nattpasset för denna vecka är avverkad. Bilfärden hem var spännande, jag var sååå trött så jag hade stora problem att fokusera blicken. Men jag kom hem och skadade inte mig själv eller någon annan.
Under de få timmarna jag sov drömde jag att jag fick diagnosen hjärntumör. Jaha tänkte jag i drömmen, det är därför jag är så konstig. Fick en stark känsla av dödsångest och jag minns att jag i drömmen grät floder. Dessutom skulle två av mina ex flickvänner ta hand om mig. Ex flickvännerna tyckte inte synd om mig och var kalla i sitt sätt att bemöta mig.
Jag hade en olustig känsla i kroppen när jag väcktes av väckarklockan och tyvärr sitter den kvar.
Klockan 15.00 idag befann jag mig på Bellevue för att titta på en lägenhet. Jag blev väldigt förtjust i lägenheten och dess läge. Jag lämnade intresse att hyra den. Och allt kändes bra.
Jag och pappa åkte sen till alster för att hämta hundgrindar till mammas bil och beställa till min bil. De ska bli klara om c:a 3 veckor.
C:a tre timmar senare när jag precis parkerat på Ica ringer hyrevärden. "tyvärr, tjejen som stod etta i kö, tackade jag att hyra lägenheten". Jag blev tom och sedan fylld av besvikelse.
Och allt blev ju inte bättre av att jag sprang på en viss person.
Ja ja... life goes on och i morgon ska jag titta på ytterligare en lägenhet.

Alla hjärtans dag

Denna dag var väldigt speciell för mig och för en annan människa för massa år sen. Det var våran dag! Jag är glad att vi kan ha en vänskap relation idag. Du har föralltid en plats i mitt hjärta ♥
Helgen har innehållt jobb och det har varit ett lugnt tempo och det har varit skönt att hinna andas. Och vi i arbetsstyrkan har haft det riktig trevligt.
Idag är jag ledig och tröttheten drabbade mig ordentligt. Fick avbryta en promenad med Hector för styrkan i mina armar försvann och jag kände mig otroligt matt..
Leo växer och växer och är lite harig. Han har kommit in i en period då allt är lite extra läskigt. Men snart blir han nog lite tuffare igen :-)
Idag är det gaygalan och den kommer visas på lördag i tv4. Jag kommer dock missa de på tvn eftersom jag ska på fest. Så om någon vänlig själ spelar in det så kanske jag kan få låna den inspelningen ;-)
Jag har velat gå på gaygalan flera gånger men aldrig tagit tag i det.. men en vacker dag då ska jag vara på plats!

 

Nu ska jag snart få bädda ner mig i sängen, kolla på lite film och få sova!! Det ska bli underbart.


Jag ser de snöar...

Ja det verkligen ÖSER ner snö! Jag hade planerat med Emma att vi skulle ta en promenad på skutberget. Men jag tycker inte om att köra när de snöar så här mkt och dessutom blåser. Ni får kalla mig fegis, de skiter jag i för jag är rädd om livet ♥
Ska strax ta en promenad med Leo här i skåre i stället. I eftermiddag ska jag till min sjukgymnast och sen träffa Linn.
Nu börjar de hända lite i mitt liv, har bokat in lite träffar med nya och gamla människor i mitt liv. Det ser jag fram emot. Om en månad börjar Leos valpkurs och det ska bli fantastiskt roligt.
Och sen till det bästa, nästa vecka ska jag kolla på en lägenhet som kan bli min!!!!!!!!!! Men jag återkommer om detta längre fram när jag vet mer... :-)

De sötaste Tollarna som hoppas på att jag ska tappa min smörgås


Leo vilar sitt huvud på Hectors tassar ♥


söta Ella blev också med på bild ♥


En trött bebis

Leo har tappat en tand

Hej..
I veckan blev jag ett år äldre och så även min mamma som fyllde 60 år.
Och dagen efter så dog Didas, som jag skrev om i det förra inlägget.
Så de senaste dagarna har tärt på mig psykiskt, lite mer än vanligt.
Men jag har sån tur att jag har en levnadsglad hund som smittar av sin glädje till mig ♥
Idag upptäckte jag att Leo har tappat en tand fram i underkäken. Sååå sött!
Vi har även varit ute och gått på skutberget idag. Vi mötte flera människor och hundar. Och Leo är nyfiken på nästan alla. Men han har tur för nästan alla vi mötte stannade till och ville hälsa på den sööta valpen!
Jag blir så stolt över honom och jag skiner upp när folk ler mot oss!

Leos underkäke med en tand mindre


Fin älskling ♥


Love




Myser med Hectors svans



Didas...

Idag klockan elva lät vi Didas att somna in och resa vidare mot en värld utan smärta och lidande.
Mamma och pappa åkte till veterinären vid 9.00, jag visste redan i går kväll att jag inte skulle få se honom igen. Magkänslan stämmer ofta och så även denna gång.
Jag orkade inte säga hej då.... Jag har tänkt på honom hela dagen dvs under hela mitt arbetspass. Och när mamma och pappa ringde till mig när jag slutat frågade jag direkt, innan de hann säga ngt, om han var borta. Jag bara visste...
Nu mår han bra, nu är han tillsammans med Mascot och de springer jämte varann bitande i samma pinne på en grön äng där de inte finns ngn smärta eller lidande.
Didas har varit med oss i 14 år och de kommer kännas konstigt utan honom, samtidigt som det känns bra att han slipper lida något mera.

 


Tröööööööött

Är det för att jag blir ett år äldre på torsdag eller är det för att jag har en valp att ta hand om?? Att det är vinter?? Eller har jag bara för mkt omkring mig??
Många frågor, ja de har jag för jag är ständigt trött!! Idag när vi kom hem från veterinären och efter frukost slog verkligen tröttheten till. Jag tyckte till och med att jag såg suddigt?!?!?

Åter till veternärbesöket :) Leo och Ella fick vaccin idag. Båda mina älsklingar skötte sig såå bra. Leo väger nu 8.5 kilo! Veterinären kollade igenom honom och kunde konstatera att Leo är en frisk valp med två testiklar :-)
Han mutades med godis då han fick sprutan och kände inte av sticket.
Ella lågt helt still då veterinären undersökte henne. Veterinären lyssnade även på lungorna som Ella skadade i somras, de lät bra i lungorna och det kändes skönt. Dessutom har jag och Ella lyckats bra med att bantningen, hon är inte tjock!! *glad* Hon har bara lite "kastrerings limpor" på magen och det var helt okej ;-)

Nu på förmiddagen har jag även hunnit med ett besök hos frisören. Min frisyr behövdes bara fixas till lite. Så nu har jag rejält kort på ena sidan igen :-)
Och detta med lägenhet.... Det är så frustrerande att leta och inte få tag på något... Men jag måste hålla ut och leta vidare, för snart!!!!

RSS 2.0