Tråkig söndag..

Idag är jag på dåligt humör...
Känns som om allt jag gör blir ett misslyckande.
Jag har ont i huvudet och är trött.
Tristess.
Skulle vilja stänga in mig i ett rum och lägga mig under mitt täcke och låtsas som om ingen ser mig.
Leo får mig iaf att le och jag är glad att han finns ♥

Katta <3

Idag har jag träffat min fina vän Katta!! Vi räknade ut att det var ett halv år sen vi träffades senast. Inte bra men idag sågs vi och jag hoppas vi ses snart igen!
Katta är en fin vän, en tjej med de finaste hjärta som är oerhört generös och god!
Vi tog först en promenad med lilla Leo och Katta tog kort på mig och Leo med hennes fina nya kamera. Sen åkte vi till hammarö och kollade på lilla Alexandra som spelade fotboll. Vi hann även med att äta lunch på Ceyland och besöka plantagen.
Katta är en stjärna på det här med inredning och när jag flyttar ska hon och jag shoppa och göra fint i mitt hem. Jag längtar massa efter det!!!

Jag och du kära vän


Lite funderingar...

Ja livet rullar på, på måndag börjar jag jobba min heltid igen och det betyder att min semester är över. Ska bli skönt att komma igång igen men just nu är jag i en svacka gällande mitt jobb, jag känner inte samma glöd som jag tidigare gjort. Men de kanske kommer och går? Snart flyttar min avdelning till nya lokaler i de nya delen av sjukhuset och då kanske jag åter hittar min glöd?!

Jag söker febrilt efter mitt kommande hem. De dyker upp hyresrätter på blocket och jag försöker mejla om de flesta. Än så länge har jag inte ens kommit på visning men jag får inte ge upp! Enligt mina vänner så kommer jag hitta min lägenhet och egentligen vet jag det också men det är lätt att hålla sig för skratt när de går emot mig.
Jag längtar förskräckligt mycket efter att köpa en ny soffa, min soffa, jag längtar efter att packa upp alla mina saker som ligger nedpackade i kartonger. Jag vill inreda och plocka ordning i mitt egna hem och i min borg! Jag vill så mycket så det nästan gör ont i hjärtat. Men en vacker dag sticker jag in en nyckel i ett nyckel hål och öppnar dörren in till en lägenhet som är mitt älskade hem! Hoppas det sker snart....

De finaste med livet är kärlek... Tvåsamhet är svårt men en spännande resa som jag vill uppleva när jag känner mig redo. Jag har massa kärlek i kroppen att ge till en underbar människa, men just nu ligger den där kärleken undangömd i min själ och hjärta.. Men en dag när hon med stort H står där, då är jag redo och då kommer kärleken flöda!

Åter till vardagen och till nuet. Idag har jag och Leo först besök Madeleine i Skived och sen åkte vi till Färjestad och träffade Linn och hennes lilla Oskar. Efter detta åkte vi hem och jag satte igång med att städa.
Nu känner jag mig sliten men nöjd.

Leo har idag (trots sin ålder: 12 veckor) testat mig, jag fick lägga honom på rygg och morra åt honom. Han är en riktig tuffing tur att hans matte också är ganska tuff!
God natt och sluta aldrig att drömma!!

Ella

Idag fyller min älskade Ella 3 år! Skickar även ett stort grattis till min vän Madde som också fyller år.

Min lussekatt

♥ ♥ ♥


En söndag

Idag har jag och Leo varit och hälsat på familjen Nordlöf. Det var så kul att träffa dem alla tre igen, det var alldeles för länge sen sist.
Vi pratade, drack kaffe, åt glass och njöt utav valp och bebis lek/kärlek ♥
Är trött efter dagens äventyr och veckans nattpass så inlägget blir kort :) Men lägger ut fina bilder! Se och njut :)

Alice pussar Leo ♥

Leo lånar Alice napp ♥


Run and pee

Ibland gör Leo en såkallad run and pee det innebär att han mitt i leken springer och kissar samtidigt.
Rekordet är 2.5 meter lång run and pee.
Idag gjorde han det igen, då är de fasiken inte lätt att hinna med att lyfta upp honom och ställa ut honom på trädgården.
Dvs min älskade vovve är INTE rumsren men ibland gnyr han och man hinner lyfta ut honom och ngn enstaka gång har han även sprungit till dörren och gått ut för att kissa.
Ibland funderar jag på om han någonsin kommer bli rumsren, men de är självklart att vi kommer lyckas!

Annars idag har han varit en stjärna. På promenaden idag tog jag fram dummyn och han apporterade denna till mig flera gånger. LYCKA!

Måste bara...

Kom ju på att jag tagit kort på en del saker som jag tänkt blogga om men inte gjort eftersom jag glömt bort. Jag har ju Leo i huvudet hela tiden och de blir naturligt att bara blogga om honom ;)
Så nu ska jag visa lite bilder
Dessa söta tomtar gjorde min bror Mårten då han gick på dagis. Jag hittade dessa i december när vi skulle julpynta och jag brast ut i gapskratt! De är ju för söta!! Den ena tomten ser så sur ut, en annan har inget ansikte men alla har skägg och tomteluva. Jag älskar dem!!! Mårtens lilla tomte-armé!
Ser ni vilket fint skynke jag har på min ruta? Detta fick jag av min kära vän Camilla :) Hon kanske är trött på att jag varje morgon efter nattpassen klagar över frosten eller så kanske hon är trött på att hjälpa mig att skrapa rutorna ;) Skitsamma jag blev iaf strålande glad över denna fina present ♥
Mina nya bästa vänner: broddar!!! Kanon för att kunna gå på de hala vägarna. Och de låter så där gött när jag går ;) Jag känner mig även som en tant men de är jag stolt över, jag tycker om mina broddar!
En unik mugg från en unik vän! Jag blir ibland kallad för barbaskön därför fick jag denna i julklapp! Såå fin!

Tidig morgon

Ja när övriga i familjen går upp då vaknar även min älskade Leo. Idag gick familjen upp 6.00 och ja, Leo vaknade han med! Han fick gå ut och göra sina behov sen fick han sova en stund till eller iaf hans matte.
Nu sitter jag här med ögonen i kors och Leo leker med Hector. Snart är de trötta och de betyder att de båda ska få sova med mig en stund :) Det ser jag fram emot!
Igår och idag har jag ringt till hyresvärdar. De ena stället kan erbjuda en trea på tredje våningen den andra hyresvärden kan erbjuda en trea på bottenplan (perfekt) men de kostar 6900 kr i månaden: NEJ TACK!
Men jag ligger i ska ringa dem båda i månadsskiftet igen.
Igår var jag och Leo en sväng till veterinären, Leo fick sitta på vågen. Nu väger han 6.9 kg, en stor grabb ;) Men jag tycker fortfarande att han är en liten mini och de är han ju också jämfört med Hector och Didas.
Efter det besöket åkte vi till pappas jobb och alla ville träffa min Leo. Han charmade såklart, som alltid!
I natt vaknade jag med en diffus buksmärta. Kändes inte som mensvärk vilket de skulle kunna varit utan smärtan satt i hela buken. Blev orolig över att vinterkräksjukan hade drabbat mig men de var de inte heller.. oerhört skönt. Mår inte helt okej nu heller men de känns betydligt bättre.
Over and out....

Leo är bäst!

Jag är en målinriktad person som kämpar för att mina planer i livet ska bli verkliga. Därför har jag nu i c:a 6 månader sparat pengar, surfat på hemnet.se och gått på lägenhetsvisningar för att hitta den där bostadsrätten som bara känns så rätt!
Nu går jag emot min plan och styr om helt. Nu är jag ute efter en hyresrätt! Bostadsrättsinköp kräver att jag sparar otroligt mycket mer pengar, det betyder att allt sparande ska gå till kontantinsatts  och att jag sen får spara ytterligare till för att ha råd med en billig begagnad soffa som kanske inte alls tilltalar mig.
Hittar jag en hyresrätt har jag en rejäl buffert och kan där med köpa soffa och det jag behöver och trots detta ha pengar kvar!
Så känner ni till ngn som vill göra sig av med en 2:a/3:a, markplan, nära ett grön-område och med hyffsad hyra, så säg till för ni känner till en spekulant ;)
Igår åkte jag och Leo till min fina vänner Vicki och Linda. Leo skötte sig sååå bra. Han sov på vägen dit och hem. Han kissade inte inne ;) han kom till ro och kunde slappna av, han hälsade på en katt och var inte för intensiv på den lilla katten som var rädd. Han var bara såååå bäst och jag som matte/mamma var så stolt så! Och självklart charmade han Vicki och Linda som alla andra vi träffar och möter :)

 

Jag upplever att Ella har slappnat av mer nu. Hon är framme mer och mer. På morgonen när jag och Leo går upp sitter hon i köket och väntar på frukost. Så mina älskade djur/bebisar/älsklingar/mina små liv får mat samtidigt och de värmer i mitt hjärta att se dem tillsammans ♥ Men Ella tycker mindre bra om Leo när han springer fram emot henne eller skäller på henne. Men när han är lugn har hon gått fram och duttat nosen mot hans nos ♥

 

Leo kissar fortfarande inne men igår kväll pep han till och rusade till altan-dörren. Jag släppte ut honom och han sprang ut och kissade. OJ vad beröm han fick!!!!

 

Jag har börjat att dricka en hemgjord/elin-gjord smoothie på morgonen. Riktigt smaskigt och inte för onyttigt egentligen nyttig, antioxidanter, vitaminer, yoghurt som är bra för magen och lite honung som mamma säger är naturligtpencillin.

* lite blåbär som jag plockade i höstas

* en skvätt honung

* en halv banan

* och 2- 3 dl naturell yoghurt

Jag mixar allt ihop med en stavmixer och så vips har jag en god morgondrink.

 

 

 

 

 


Finaste bilden !

Hej hej!
Fredag idag och det innebär let´s dance på teven. I löve it! Innan det så ska de hinnas med mycket, har redan beställt tid hos veterinären Leo och Ella ska vaccineras och jag ska dit med dom samma dag och tid ;) Kommer nog se himla skoj ut, blir lite mycket att hålla reda på men Ella blir ju transporterad i sin lilla bur och kommer bara släppas ut när det är dags att träffa veterinären. Leo där emot ska miljötränas med koppel. Han kommer få uppleva mycket, andra hundar, massa nya dofter och få möjlighet att träffa massa folk. Och Leo är expert på att charma människor med sitt söta ansikte ;) Tack gode gud så följer min fina mamma med och hjälper mig!!! tack tack!
Åter kommer om detta äventyr om drygt två veckor ;)
Strax kommer min goa goa arbetskamrat och vän Elin hit! Ska bli mysigt att träffas privat och inte bara på jobbet.
Angående jobb, var på jobbet igår, arbetat administrativt och det var så skönt och roligt att träffa mina kära arbetskamrater. Jag trivs så bra på jobbet. Men de var också skönt att gå hem och veta att jag var ledig en vecka till ;) ;)
Många frågade hur de var att va mamma och fick se bild på Leo. Tråkigt att jag jobbar på ett sjukhus annars hade jag ju kunnat tagit med min älskade Leo för miljöträning och uppvisning ;)
Fick en CD-skiva med bilder på leo uppväxt av uppfödaren Ingrid. idag kollade jag igenom denna och hittade denna underbara bild!! Jag bara Älskar den! Tack Ingrid !!!
P.s Jag har känt två testiklar på Leo!!!!! d.s.

Den finaste tollarmamman med den finaste tollarbebisen ♥


Leo alias Legolas

Leo är inte som vi andra dödliga som är ute och leker på trädgården.
Han är som Legolas i Sagan om ringen, lätt som en fjäder som ej sjunker den då han går på snön.
Leo har väl lite fusk i form av skare men som sagt vi andra sjunker ner ;)

Pussa mamma han jag med också


Lördag och ett kort besök

Idag var Madde och Stefan på besök, de ville såklart träffa lilla Leo. De tyckte han var söt :) Ja och visst är han de.
Leo var ute på en väldigt kort promenad men de passerade massa bilar på kort stund så det blev mycket för honom.
Han fick också lite bilträning idag, han fick följa med till pizzerian. Turen dit gnydde han, men på vägen hem var han tyst. Anledningen till detta var nog för att han fick komma ut och se sig om utanför pizzerian :)
Vädret är märkligt, de regnar och så är de minusgrader dvs riktigt jäkla hala vägbanor. Kändes skönt att komma hem och krypa ner i soffan.
Idag gjorde de ont i mitt lilla hjärta... är så trött på känslor skulle vilja bli känslolös för ett kort tag, men inte emot Leo och Ella såklart ;)
Drömmer om min lägenhet varje minut av min vakna tid ;) Längtar efter att inreda och bara få vara !
Nu ska Leo min fina Leo ha lite mat!!!
I morgon kommer Camilla med familj, ska bli så kul att träffa Camilla :)

Livet med Leo är underbart!

Hej hej och hallå!
Dagarna vistas hemma med Leo och det är så mysigt att ha en alldeles egen valp :) Och Leo är så underbart go.
Idag har han suttit på kommando flera gånger. Dessutom får han bättre och bättre ögonkontakt med mig.
Tog en promenad med honom även idag och han är så duktig på att komma på inkallning med och utan visselpipa!
Nu på kvällen var jag rejält trött och Leo med men skillnaden mellan mig och honom är att jag vill kura ihop mig i fåtöljen och glutta TV och Leo letar lämplig sovplats. Han vandrade omkring nästan hela kvällen, men efter lite besök till trädgården för att kissa, lite klickerträning, ett ben att tugga på och efter sista måltiden fick han äntligen ro och somnade tungt.
Leo fick känna på Ellas temprament idag. Han nosade på henne och bet henne lite lätt i svansen. Ella slog till honom på tassen och Leo gav upp och gick där ifrån. Så skönt att hon slog till (bara) på tassen, skönt att han inte fick ont och skönt att han gick där ifrån!!
Mitt på dagen idag tog jag mig en tur på längdskidorna. En timmes avslappning och tid för mig själv. Men jag tänkte på Leo mest hela tiden :)
Känner en inre värme i kroppen, det var länge sen jag gjorde det... Tack älskade Leo!!! ♥

 


Vi grät!

Första hela dagen med min Leo var igår. Natten fungerade som sagt bra och förmiddagen också.
Vid fyra körde pappa oss till djuraffären. Leo charmade personalen med storm och fick gott godis. Jag köpte halsband och koppel. Även mjukt träningsgodis.
Sedan miljötränade vi på willys parkering medans pappa handlade mat. Leo hade svansen upp hela tiden och stördes inte av bilarna. Han var tillräckligt avslappnad så han hann med att bajsa!!
När vi sedan kom hem började jag och Leo gråta. Leos vänstra läpp svullnade upp, troligt är att han fått ngn smäll av elaka Didas eller när han lekte med Hector. Leo skrek när jag vidrörde läppen och jag grät för att jag var så orolig. Jag bad mamma ringa Ingrid (uppfödaren) om råd eftersom jag bara hulkade och samtidigt hade såå dåligt smvete för Leos svullna läpp och jag nästan skämdes. Känslan av att jag hade misslyckats var helt klart ett faktum.
Ingrid lugnade oss och sa att det inte var ngn fara. Hon tipsade om lite glass som skulle kyla läppen.
Leo blev under kvällen mer och mer trött och gnällig så innan sista måltiden så hade jag tusen tunga stenar i magen och var orolig till tusen. Men efter att jag sprutat in lite vatten i hans mun med en spruta blev han genast piggare och ville till och med äta lite matkulor!
Nattsömnen för oss båda var sådär, Leo kissade 4 gånger innan han kom till ro och väckte mig även vid fyra. Och jag låg och vände mig hela natten och lyssnade på lilla Leo.
Idag är han sig själv!!!!! Och jag är glad men trött.
Vi har varit ute på en koppel promenad och han har fått springa lös. De gick kanon!
Nu är de strax dags för lunch men Leo sover som en stock!

Leo är hemma!

Nu är han som sagt hemma med mig min älskade Leo!
Bilder säger mer än tusen ord ;)
Leo i bilen på väg hem till Karlstad
han somnade ganska snart
Leo med leksak
Många gånger har vi varit ute i trädgården, matte tjatar ordet "kissa" hela tiden :)

ett test!

Har gjort i ordning en hemsida som jag kommer blogga på en tid framöver.
Trivs jag med detta kommer jag fortsätta där om inte, återvänder jag till denna sida ;)
Hoppas vi ses på min hemsida
www.123minsida.se/eileen

RSS 2.0