Irritation....

Jag känner mig så himla irriterad. Egentligen är det inte värt att lägga energi på de... men jag är irriterad men jag blickar framåt i livet och det känns skönt.
Skulle kunna skriva en hel roman men låter bli. Bara att blicka framåt. Jag har iaf gjort rätt val.
Nu ska jag åka och jobba är gruvligt trött men piggnar nog till när jag kommer till jobbet.
Ha de!

Strålande väder!

Måndag idag och det är nattjobb som gäller. Har ganska precis kommit hem från en lång promenad med min kära mamma och min fina vän Emma. Det var så skönt och solen strålade vackert. Såna här vinter dagar ger mig energi.
När vi kom hem slängde jag mig på golvet och utförde dagens styrkeövningar. Jag har verkligen kommit igång och det känns kul.
Igår gick jag och Elin på skyltsöndag. Jag skulle ha kollat julklappar men hittade bara saker till mig själv och handlade BARA saker till mig själv :) Mycket roligt ;)
Nu ska jag tvätta lite kläder och sen lägga mig och vila.
Hare så gott...


Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad...

I morgon är de första advent och jag känner ingen julstämning i kroppen. Jag ska försöka framkalla stämningen i morgon när jag ska gå på stan med fina Elin. Ska kanske införskaffa lite julklappar ?!
Idag efter att sovit av nattpasset (som var minst sagt hektisk) har jag tränat lite styrka och gått en promenad. Kanske startade jag ett nytt liv igår när jag tog en 25 minuter lång joggingtur och sen utförde lite styrkeövningar. Det var efter att jag på skämt sagt till min träningsflitiga vän Emma att hon kanske kunde bli min PT (personlig tränare) som jag fick order utav henne att ta en joggingtur och göra X antal armhävningar, situps, rygglyft etc. Jag utförde detta och min motivation har fortsatt även idag. Jag vill komma igång men jag har så svårt för det, min kondition är usel och all form av motion känns riktigt tung. Men skam för den som ger sig!
Under veckan har det varit lite konflikter, mellan mig, en uppfödare och min uppfödare. Jag blev otroligt förvånad, förtvivlad och arg. Men efter att jag pratat med min uppfödare känns allt jätte bra och ibland tycker man synd om människor som på ngt sätt (omedvetet/medvetet) förstör andras glädje och uttalar sig om ngt de inte borde.
Nu fick jag de sagt och de känns skönt men också jobbigt.
Idag är min lilla tollarpojke 3 veckor och tre dagar gammal. Tiden går faktiskt lite fort men ändå långsamt. Nästa helg planerar vi att åka och hälsa på honom. Jag lääängtar!
Nu blir det tacos och sen en tur till stan för att träffa Torun och kanske Emma.

Mycket idag...

Steg upp vid åtta och tog tag i dagen. Pratade med Mäklaren Marie, har bokat in mig på två lägenhetsvisningar. Ringde sedan banken och fick ett lånelöfte. Banken räknade med en skyhög ränta och kräver kontant insats på 15% och är verkligen benhårda med detta! Och jag har inte de där 15 % :(
Hur fan får man ihop massa pengar på kort tid? Vinna på lotto eller triss kanske. Men med min tur lär de ju INTE bli vinst.
Ella är tjock och idag ringde jag veterinären för att få lite råd. Bantningsfoder var hennes förslag och absolut ingen blötmat. Ella älskar sin blötmat och skriker då hon vet att hon snart ska få den. Får så dåligt samvete men hon kan inte vara tjock heller, de skadar henne mer än att skrika efter mat.
Åkte även in till jobbet ngr timmar, jobbade administrativt och la mitt önskeschema. Kommer ligga minus i  timmar när detta schema är lagt men jag måste ju vara ledig med min lilla tollarbebis.
Hem igen, sydde klart den andra hundbädden och tog en promenad med Hector. Sen hem igen och lagade mat.
Ikväll har jag sett Biggest loser finalen och fick massa inspiration. Kan dessa människor banta ner sig så ska väl jag också klara av det. Såg i min spegelbild under helgen att det är dags att ta tag i träningen. Jag bara måste!!
Har fått ännu flera bilder från Ingrid idag, på min fina pojk ;) han är såå vacker.
GOD NATT!

Idag är jag tråkig...

Själen är fylld av negativa känslor idag. Känsla av ensamhet, att inge vill umgås med mig, jag vill inte umgås, jag är fattig och kommer aldrig ha råd med en lägenhet. Självkänslan är verkligen borta idag och hoppet har jag tappat.
Jag intalar mig att jag kommer bli ensam resten av livet och aldrig hittar min lägenhet...
Blä för såna här dagar :(
Tur att det är måndag i morgon och vardagen börjar. Och då får jag ta nya tag!
Jag längtar efter min lilla vovve och önskar tiden kunde gå snabbare...

Blöt i ögat av olika anledningar..

Ingrid, uppfödaren på bluenosers kennel skickade mig bilder på min lilla kille idag. Jag satt med tårar i ögonen av lycka, han är bland de finaste jag sett ♥
Sen kom nästa tår i ögat med gåshud på hela kroppen. Jag säger bara JAY SMITH!!!!!!!
Madonnas låt "like a prayer" har aldrig tidgare varit såååå jäkla bra!

Jag kvittrar på... :)

Ja jag känner mig betydligt gladare nu för tiden, inte bara för att jag snart blir matte utan också för att livet känns bättre och bättre :)
Idag har det varit en lång dag på jobbet men intressant och det var skönt att koppla bort avdelningsjobbet. Jag satt med min grupp och planerade rutiner.
Sen var det utbildning, en eftermiddag... Ja ni kan ju bara gissa hur fnittrig jag var?! :) De mesta var roligt, ventilation, ljusknappar, ritningar.... Ja sånt som egentligen inte är så fnitter-framkallande. Men det var eftermiddag och jag hade sällskap av goda vänner :) Kanske också ska tillägga att jag och Camilla åt en varsin pizza på lunchen och den satte sig som en riktig deg i magen och vi föll in i en så kallad "paltkoma" ;)
Efter jobbet gick jag och Elin en sväng på stan innan jag glömde bort tiden och fick springa till min sjukgymnast. Men dit kom jag och jag måste säga att jag får bättre och bättre koll på min kropp. Intressant hur små knep kan göra så mycket med ens kropp.
Nu ska jag äta lite mat och sen kolla Robinson. Jag är barnsligt förtjust i alla dessa realityserier. Robinson, Bonde söker fru, halv åtta hos mig och  inte att förglömma IDOL :)
Ser fram emot att få hämta hem en liten goding. Detta är Hector som liten valp.
Lilla hector sover gott.

Glädje !!!

I söndags blev jag kontaktad utav uppfödaren från bluenosers kennel. De kom ju bara en liten hanhund men hon tyckte jag skulle fundera för de hade bestämt sig för att sälja den lilla killen.
Jag ringde upp henne och tydligen var jag tillfrågad först. Jag blev otroligt smickrad. Vi pratade länge och diskuterade för och nackdelar med hane respektive tik. Jag fick ngr dagars betänketid. Jag har pratat med vänner och min fina vän Emma har hört sig för om hanhundar. Och efter ngr dagars fundering så ringde jag Ingrid igår och tackade ja till att köpa den lilla killen :)
Jag känner mig otroligt glad och även nöjd med att det är just den kenneln. Jag har ett otroligt förtroende för Ingrid och hon är himla kunnig.
Så nu är de verkligen på riktigt, jag ska bli hundägare, valpägare, tollarägare och mamma till en liten pojke!!! ♥
Det känns otroligt bra!!!!!!
Om ngr veckor ska jag åka tid och hälsa på den lilla killen. Läääängtar!!!
Har gjort en liten madrass som ska ligga i hundburen och ska snart göra en till som ska ligga i bilen. Det är himla kul att planera :) :) :)
Ella mår bra och är min favorittjej :) Igår köpte jag nytt foder till henne, hon har lagt på sig en del och är baktung ;)
Så nu har hon ett dyrt foder med mera protein i och betydligt mindre kolhydrater. Hon har ätit de förut och åt med stor aptit när jag hällde upp maten. I love her ♥
Nu ska jag gå upp och ta tag i min dag innan det är dags för jobb.
Kram på er !!!

Lite sentimental....

Funderar mycket och de dyker upp mycket känslor och funderingar och jag önskar just nu att jag kunde tillåta mig själv att gråta. Jag känner mig betydligt stabilare i mitt psyke än vad jag tidigare varit men fortfarande är det svårt att släppa taget om känslorna och bara bryta ihop.
I natt vaknade jag halv tre utav en mardröm och det tog mig drygt två timmar att kunna slappna av och lyckas somna igen. Det är jobbigt att sova ensam natt efter natt men det är något jag måste stå ut med och vänja mig vid. Och jag ska finna tryggheten i mig själv och njuta av ensamheten i sängen och för det mesta sova som en prinsessa.
http://www.youtube.com/watch?v=HxvNjI3odzk
Denna låt får mig att släppa lite på spärren och kanske gråta, men den föder också lite ångest...
Men lyssna och njut!!!!
Haft en bra förmiddag och dag tillsammans med min fina vän Camilla. Först tog vi en lång promenad med hunden Zindra och sen åt vi lunch på IKEA. Det var gött men jag blev pang-mätt ;)
I morgon är det äntligen slut på denna långa ledighet....
Nu ska jag försöka gråta mig till sömns.... ;)

Motionsdag

Startade min dag med en lång promenad. Solen sken otroligt vackert. Och labila men stabila jag gick omkring och funderade på livet, ena stunden log jag brett och kunde verkligen se fram emot min framtid. Men plötsligt blev jag panikslagen och började gråta. Varför skulle min framtid och mitt liv bli så bra?!?!?!
Nu på eftermiddagen gjorde jag ett efterlängtat besök på badhuset. Jag simmade lite drygt 1000 meter och plaskade omkring. Sen satt jag en stund i bastun och bara njöt. Detta ska jag göra igen, ljuvligt för mina kropp som bara smärtar.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv tillsamman med dessa två söta varelser ♥

Ja stackars Ella...

Ja som jag berättade i mitt senaste inlägg så låg Ella under mitt täcke. Ja glömde bort detta en kort sekund och passade då på att sätta mig på Ella. Nu satte jag inte ner hela min stora rumpa på henne utan jag var på väg. Jag kände ngt konstigt under rumpan och kom då på att de måste vara Ella. Jag flög upp och skrek till!!
Ella rörde knappt en fena och när jag lyfte bort täcket så låg där en kisande och blinkande Ella. Allt gick bra och tack gode gud för de ♥

Life goes on

Ja nu tror jag att jag sörjt färdigt. Var otroligt ledsen igår över att de inte föddes ngn tikbebis till mig.
Men idag känner jag mig starkare och blickar framåt. En vacker dag så ska jag ha henne, min älskade vovve.
Igår gick jag en lång promenad alldeles ensam och det var otroligt skönt, trots att min kropp var otroligt matt efter nattveckan och det sorgliga beskedet. Sedan följde jag med Madde och Stefan till Färjestad där vi mötte upp Annika och hennes vovve. Maddes hundar lekte med Annikas vovve. Det var kul att se vovvarna men de är såklart lätt att sakna och längta efter min egna vovve.
På kvällen drack jag, Madde och Stefan öl och tittade på Idol. En himla trevlig kväll. Hur ska de gå när de flyttat till Sälen?! De kommer bli tomt!!!!!!
När jag kom hem somnade jag som en klubbad säl och de var så skönt att få en nattsömn för en gång skull, tre veckors sen.
Det märks på Ella att det börjar bli kallt ute nu, hon är mindre utomhus och söker sig allt oftare efter att få lägga sig under mitt täcke. Just nu ligger jag själv på mitt täcke men Ella kröp vänligt men bestämt under mitt täcke och ligger intill mig och sover. Hon är så go och får mitt hjärta att banka hårt ♥
Maddes vovvar. Från vänster: Nellie bredvid henne Zimba (Zimba är en 4 månaders valp)

Frejda finns ej...

Igår lästa jag på bluenosers hemsida att en hanvalp var född.
Tiken Fia drabbades utav en livmodervridning. Lilla Fia höll på att mista livet men efter att veterinären gjort allt den kunde så föddes de tillslut (via snitt) en liten hanvalp. Dessutom fann man i magen två döda tikar.
Är glad att det tillslut gick bra för Fia och att det iaf kom en liten hane.
Men jag kan inte låta bli att sörja över att min lilla valp inte finns.
Har ingen lust att skriva mer idag...

väntar.........

Jag väntar och väntar.... När beskedet kommer blir jag oerhört glad eller otroligt besviken....
Återkommer när jag vet..... Och glömt inte för guds skull att hålla tummarna!!!!!!!!

Jag är extremt höggravid...

Ja det är vecka 44 och valparna väntas komma denna vecka. Uppfödaren har förberett och nu återstår det att vänta (jag som bara väntat i cirkus 2 månader).
Tyvärr är Fias mage liten (som jag kanske tidigare har nämnt) vilket i mina öron låter som om att de bli få valpar. Bara att hoppas att en utav de små är min Frejda.
Besökte frissan igår, blond blev jag men är inte helt nöjd med frisyren men nu har jag provar på ngt nytt, igen.
Grått och trist är de ute, det är november månad och man kan väl inte förvänta sig vackrare väder då, eller?!
Lägger in lite söta bilder på älskade Ella med sin kompis Hector ♥

RSS 2.0