Odling och fest

Har fått världens idé! Delade min idé med min mamma som tyckte de var bra. Och nu ska jag berätta om min idé.
Jag vill ha ngt som intresserar mig som jag kan pyssla med. Kom på härom dagen att jag kanske skulle införskaffa mig en kolonilott. Men sen gnistra de till i min lilla hjärna, och så frågade jag mamma om jag fick lägga beslag på ngr kvadratmeter utav deras trädgård. Och de fick jag och mamma tyckte det lät som en rolig grej.
Så igår drog vi med pappa (plånboken) till Kalenius. Det införskaffades potatisplantor, jordgubbe, smultron, massa frön och lite till.
Så när vi kom hem från affären började jag och mamma iklädda våra bikinis gräva i vårt planerade lande. Tyvärr hann vi inte så långt, de var massa gräs och dess rötter. "Puh", det var inte bara att sätta lite plantor.
Men nu är vi igång och de känns så skönt att ha ngt att göra. Och de kommer bli så gott med egen odlade grönsaker.

I natt var jag på krogen med min fina vän Katta. Vi var först bjudna på förfest med 40 åriga damer. Trevligt och det var gött och känna sig lite ung. Jag har konstaterat än en gång att jag är en hejare på att dricka alkohol. Katta lyckades övertala mig att ta två shotar, jag var säkert väldigt svår att övertala.... eller...??
Så i slutet utav kvällen hade jag svårt att balansera. Stod och vinglade med mina klackskor. Insåg då att jag absolut inte ville ha mera att dricka. Jag tycker inte om att bli så full. Men varför gör man om det gång på gång?????? Pucko!
Men roligt hade vi. Sen kom Linda och hämtade oss. Och vi tog gjorde ett besök på MAX. Innan jag kördes hem.

Nu sitter jag här fast i min lägenhet. Har mammas bil ståendes utanför lägenheten på  gatan. Men den vågar jag inte sätta mig i. Jag har mensvärk och jag vill bara ut till min nya lilla låtsat kolonilott :)

Nwt

Andra morgonen de ligger en Nya wermlandstidning i min hall när jag vaknar.
Har beställt tidning under sommaren. Fick hem ett erbjudande som jag inte kunda låta bli.
Så himla mysigt att läsa tidningen tillsammans med morgon kaffet :)

Nu är jag ledig tre dagar och det ka ju bli kalasfint väder *lycka*
Idag blir det stan, ska införskaffa mig en bikini och morsdagspresent.

sol sol mera sol!

min sambo... :)

Bjuder på en söt bild på mina mjukiskatter och min Ella.


Söndag

Vaknade upp vid elva.. gjorde i ordning lite frukost. Och käkade upp den under robinson-timmen. Väldigt spännande, som alltid :) Heja Rajmo!

Igår träffade jag Emma och Ida. Vi pratade om resor och livet. Drack lite punk öl och avnjöt lite chirre och jordgubbar. Sen tog jag cykeln lite längre bort på våxnäs. Var bjuden på en fest. Trodde inte jag skulle känna ngn men blev glatt överraskad att Emma (en annan emma :)) Satt på en stol där :)
En kalas trevlig kväll och jag höll mig nykter och avböjde vin, öl och cider. Så skönt att vakna upp och inte känna sig bakfull.
Cyklade hem vid 2 tiden. Det var mindre roligt. På stan var de massa fulla människor. Dom vinglade på cykelbanan där jag skulle komma fram. Blev rädd flera gånger att de skulle vingla på mig när jag susade förbi. Tänk vad alkohol gör med människor? Ngt man hinner reflektera över då man är nykter. Intressant men lite läskigt.

När jag passerat nöjesfabriken och trampade upp för karlagatans backe. Bromsade det in en bil vid min sida. I den satt de medelålders herrar som påstod sig leta efter busstationen och att de kört av väg 26 och plötsligt hamnat på Herrhagen. Jag vägrade stanna med cykeln så de fick köra långsamt bredvid mig. För vilka normala människor stoppar upp en tjej 2 på natten för att fråga efter vägen till busstationen? Sen hojtade chaffören i bilen efter vart Maxim låg. Maxim är en utav Karlstad porrklubbar. Jag förklarade vägen. Sen frågade chaffören om jag visste vad det var. Då blev jag förbannad och sa med en bestämd röst (hoppas den lät så) att han nog kunde räkna ut det själv. Då drog de iväg.
Jag blev både förbannand och rädd. Cyklade snabbt hem och såg till att jag låste ordenligt om mig.
Jävla kräk!

Under fm har jag hunnit med ett kort besök till en loppis på Herrhagen. Fanns nästan inga grejer så jag lämnade det fort. Tog mig en liten promenad. Solen värmde ordenligt så när jag kom hem placerade jag mig i solen på balkongen.Men då gick ju såklart solen i moln. Men jag ger inte upp, den kanske dyker upp snart igen?!


Lördag

Sitter hemma i lägenheten. Har snurrat kläderna i tvättmaskinen. Skulle kört dammsugan också men de dog ut. Det är ju trots allt lördag.
En stor förändring har skett i mitt liv. Jag hoppas allt blir bra för oss båda. Livet är verkligen hårt och tufft. Och jag hoppas att det som inte dödar det härdar.
Idag så skickade min mor ett sms där hon skrev att hon hoppades jag mådde bra. Det gjorde mig så överraskad och framför allt glad. Så jag ringde upp och vi pratade om allt möjligt.

Igår åkte jag med vänner och dess föräldrar till en stuga i kristinehamn. Ett halt klart paradis. Lugn och vatten runt om. Jag blir så förälskad i naturen och de den har att ge. En skön kväll.

Nu ska jag strax om inte regnet öser ner, ha en picknick med Emma och Ida. Sen blir de Robinson och kanske ett besök på en fest.

Nej nu ska jag hälla i mig lite vatten. Sen ska jag ta en varm dusch.

ett ting

Olivliga, omänskliga snusportioner ligger i min dosa. De vet inget om livets krokiga väg. De vet inget om livets alla val. De ligger där utan vetskap och krav. De saknar allt vad känslor är. 


Önskar ibland att jag vore ett ting.


Error...

Ibland kraschar man..... och nu är det dags igen.
Varför är man den man är?!


En kalastrevlig fredag

Igår träffade jag en sann vän, som jag tycker om så mkt. Katarina!
Vi tog en tur på stan och jag som inte borde inhandla ngt köpte ngr plastblommor som jag satte ner i en gammal vas som jag haft sen många år tillbaka. Det blev så fint så och Katarina hjälpte mig att ställa dem fint i vasen. Så söt hon är.
Dessutom lärde hon mig vad scrapping är ;) Jag har inte så mkt koll på de mesta. Det verka roligt iaf. Hon är så flitig min Katta.
Sen lagade vi tacos och inväntade Katarinas vän Linda som också skulle komma.
Vi hade en kanon trevlig kväll, mkt tjöt och massa skratt. Mitt sällskap åkte hem vid 03.00. Tiden går verkligen fort när man har trevligt. Vi har planerat att vi ska ses snart igen, vi tre. Planerna är att dricka öl och cider på ngn uteservering. Vi planerade detta efter att sommarkänslorna spreds sig i våra kroppar.

Ella gjorde sig så klart till under kvällen och blev en liten favorit. Trots att Linda var allergisk och nös ngr gånger så fick Ella kärlek, på avstånd. "I love u" och lite slängkyssar blev det. Katta myste med katten och lekte med henne. Ella gjorde ngn bitattack, såklart mot mig, men då fick jag visa vem som bestämde :-)

Nu ska jag ta mig en spring tur!!!! Japp ni läste rätt, mitt nya liv fortsätter.
Ikväll ska jag träffa Nina. Vi ska käka gott och ta ett glas vin.

Fortsättning i de nya livet

Har idag blaskat på badhuset i 30 effektiva minuter. Jag simmade och körde lite egen påhittad gymnastiska rörelser. Det var så gött efteråt. Förutom lock eller en hel bassäng i vä örat. Det ekar och jag hör nästan inget. Men det är väl ngt man får ta.
Känns fantastiskt gött fi alla fall. Och jag har fått lite extra energi.
Ska ta tag i lite städning nu, mellan att jag springer ner till tvättstugan.
Sen blir måste jag ta en powernap innan jag ska till jobbet.

Skyldig: Jag!

Har gått omkring i månader och tyckt att SF är ena idioter. Eftersom att de inte skickat biljetter till mig och M då vi blivit lovade det. Det var nämligen så att 1 mars skulle vi se "män som hatar kvinnor" men när vi kom dit så hade de stängt igen pga av ett dödsfall. Kompensation lovades. Vi skulle skicka in våra biljetter till SF och få dubbelt så många tillbaka. Vi gjorde detta och har sen dess väntat och väntat.
Idag bestämde jag mig för att kontakta dem och höra efter vart fan våra biljetter var!!
Och gissa vem som inte skickat med information om vart biljettern skulle skickas. Dvs: Elin hade inte skrivit hennes adress. Så biljetterna låg så snällt hos SF och väntade eftersom att de inte visste vart de skulle skicka kompensationen.
Tjejen på SF var så snäll och hjälpsam och lovade att biljetterna skulle skickas till mig. Jag tackade så mkt och kände mig rätt dum. FÖRLÅT SF för all skit jag sagt om er!!! :-)

Igår var jag och Torun på stan. Och tänk vad jag shoppade! (igen). Insåg idag när jag kollade på mitt konto att det nu var dags att sluta shoppa. Så så får de bli.
Men ni ska få ett smakprov på det fina jag inhandlade.
Jag är kanon nöjd.

Dessa ord pryder en vägg i sovrummet



Dessa prydnadssaker står också i mitt sovrum. NÖJD!


Nu ska jag till badhuset. Mitt nya liv har nu pågått i 2 dagar!

Jag har fått till det!!!!

Jo men jag är väl lite nöjd över mig själv denna förmiddag!

Klurade igår kväll på om jag skulle börja motionera lite. Känner att det växer på låren och magen på ett otillfredställande sätt. Och det kan inte vara muskler eftersom att jag inte tränar. Får mjölksyra i benen när jag går upp för trappor, eller cyklar för fort till jobbet. Kände igår efter lite rinnande tårar och en uppmuntrande partner att det nu var dags!

Så... Denna morgon har jag startat dagen med en jogging tur. Inte lång, inte snabb... men en start på mitt nya liv!

För övrigt på min kropp så har jag ett ömmande blåmärke på höften. Körde en säng rakt i en dörrkarm igår på jobbet. Sängen slog tillbaka som en rekyl rakt på min höft. AJ! Men de fanns ingen tid att gnälla, jag var på väg på ett akut uppdrag. Så jag passar på att gnälla här på min blogg, där mitt ord är fritt ;-)

Nu blir de en tur på stan med Torun.

Det senaste

Har varit dålig på att uppdatera.
De som senast hänt i mitt liv är en show i Älvdalen där Larz Kristerz och Robert gustavsson uppträdde. Jag har lyckats få mera ordning i lägenheten. En sänggavel sitter uppe och tavlor och en hylla. I går grillade jag på gubbholmen men Torun och Malin. Vi insöp vårkänslan av att sitta ute en kväll utan att frysa ihjäl.

Idag har jag börjat första maj med att vara allergisk. De kliar i halsen, näsan kliar och jag nyser en massa. Blir så sliten utav det. Ska försöka ta mig till mariebergsskogen för att kolla in Malin med hundar på en utställning innan jag beger mig till jobbet.

Bilder säger mer än tusen ord. Därför skriver jag inge mera utan sätter in bilder från några utav händelserna i mitt liv :)

Starka brudar



















Vår nya vän: Kajsa som tyckte mkt om korvbrödet som Malin bjöd på.


RSS 2.0