Helg igen, näst sista här i Linköping

Har tidigare försökt skriva in två inlägg på min blogg, men båda gångerna har de krånglat och försvunnit.
Så nu förösker jag.. igen.

I går kväll var jag VERKLIGEN en tråkmåns!!! Jag åkte hem efter en dag på jobbat och en lite tur på stan (då jag fann mig en väska!!!) och lagade mat och surfade lite. Efter stund framför datorn kände jag mig väldigt trött i kroppen så jag la mig för att vila en stund i soffan, somnade och vaknade en gång då min FavvoCarro ringde, lät helt borta tror jag när hon ringde och väckte mig. sen somnade jag om !!!!!!! och vaknade halv tio!
Kom då fram till att det var dags att (eller fick en anledning till att lägga mig i sängen för att sova, som om jag inte sovit tillräckligt)  sova igen. Det är ju humant att lägga sig vid den tiden om man jobbat hårt en hel dag. Men PuckoJag hade ju redan sovit en halv nattsömn i soffan. Så jag log vaken lääääänge!
har sovit ngr få timmar men nu är jag trött igen HAHA!

Idag kommer mamma, pappa och min bror Peter. Vi ska gå på Kolmården, lääängtar. Men regnet öser ner så de blir nog blött. Men jag ska få se en massa djur och de blir kul.

Nästa vecka åker jag till Stockholm, det är dags för den årliga Pridefestivalen och de ska bli sååå skoj! ska få umgås med vänner som betyder  en jäkla massa. (hoppas dock på bättre väder)
Har fått erbjudande att delta i ett regnbågsgäng i paraden, som ska måla sig i regnbågensfärger med kroppsfärg... endast trosor och färg är de som gäller... Nja de vill inte PrydElin göra. Kan som mest tänka mig ett halsband eller typ en mössa i regnbågsfärg PLUS KLÄDER!

Efter pridehelgen återstår de en jobb helg sen en hel vecka med jobb sen åker jag hem till Karlstad.

Nu ska jag städa.


En månad avklarad!

Finns de ngn som kan längta hem så mkt som jag gör just nu? Tvivlar, är lite lätt deprimerad pga av längtan!! Ska bli så himla underbart att se älven, alla äckliga måsar i skyn, mitt kära gubbholmen, mitt haga och dess Ica och min fina fina alldeles egna lägenhet med dess utsikt!!!
Det var ngr av de de matriella tingen.
Nu till de som verkligen är värt ngt: Carro, Mamma, Pappa, Peter, Göran, Mårten, Didas, Mascot, Marie, Linda, Vicki och alla andra! Längtar som bara den och saknar så de gör ont.

Har klarat av en hel månad här nere i Linkeboda, måste vara stort men har lite svårt för de, men kanske en vacker dag ;)

Igår spelade min FD ingifta Farbror på Allsången, var coolt att se honom där, för där är ju alla andra kända människor (lite stolt va!!!) Och de bästa av allt var att han sjöng och spelade (med sina vänner) "Drömmen om Elin!" Första gången i mitt liv njöt jag när den spelades och jag blev såå rörd!
I morgon ska jag och mina föräldrar hälsa på honom vid hans Cafe, ska bli skoj.

Jag blir så Himla trött på mig själv!!! Nu har jag tryckt mitt smalben mot bordet och de kommer säkerligen bli ett blåmärke! Snyggt med ett blåmärke när man ska ha klänning!! SUCK!!!

Nu är klockan 21 om en timme ska jag försöka sova, börjar tidigt i morgon, efter mitt arbetspass typ vid tre kommer mamma å pappa.... LÄNGTAR!!!!

See YOU!

 

Sniglar i viadukter och regn, regn, regn och åter regn.

Ja då har man varit här i Linköping i tre veckor.
Har hunnit längta hem lite men mest så tycker jag det är rätt gött, men om solen ville titta fram lite mer så skulle de mesta vara fulländat.

Idag efter mitt arbetspass gick jag en sväng i Gamla Linköping sen gick jag en sväng i skogen, satte mig på en bänk, lyssnade på fåglar och vinden. Det var såå skönt, men vad mysigt det skulle varit å dela de ögonblicken med ngn man verkligen tyckte om!
Innan jag gick hem hittade jag lite smultron, oj vad gott det är då!

I går var jag ute och gick, när de var uppehåll vill säga för regnar typ hela tiden!
Alla trottoarer och vägar är fulla av mördarsniglar och vanliga sniglar (dom med hus :)) Man får gå slalom och cykla slalom för att inte köra över dem, fast jag måste ju erkänna att jag ibland kör över ngr mördarsniglar med flit ;)
Då i går så uptäckte jag att det var väldigt många mördarsniglar i viadukterna, vid vattenpölarna. Upptäckte efter en stund att de var sniglar även på väggen inne i viadukten, fasade för att de möjligtvis kunde klättra ännu högre. Och till min fasa så upptäckte jag att de även fanns i taket!!!! Fatta äckligt å få en stor svart snigel i huvudet!!! Skulle dö!
Jag gick raskt därifrån.

Har ångest varje dag men ger inte upp, en dag ska jag också vara ångest befriad!


Hårt vatten?

Har hört talas om att i Värmland är vattnet mjukt men att det är hårdare i Uppsala. Jag undrar hur de är här i Linköping för mitt hår är bara äckligt, det är tungt och äckligt, trots att jag har tvättat det.

Jag saknar sommarvärmen och sommarsolen, här i Linköping är de mkt moln, ibland regn och de händer att de blåser. När de är såna väderförhållanden så lockar de inte att släng av sig kläderna till bikini och lägga sig på en gräsfläck. Jag behöver bli brun igen så jag känner mig lite fin på bröllopet. Får hålla tummarna att det blir finare nästa vecka. Måste pressa. Sola sola sola, bränn bränn bränn!

I förrgår kväll blev jag så arg, ledsen och besviken så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. På natten drömde jag att jag bråkade med hela världen och vaknade med huvudvärk och en minst sagt spänd käke. 
Nu vet jag inte vad jag ska tro eller tycka, men det gör mig förvirrad och jag inser mer och mer hur illa jag tycker om att inte veta sanningen!
 
Idag har jag varit ute och sprungit, så skönt att komma ut och rensa skallen och röra på kroppen.
Jag har åkt till Linköping för att få lugn och ro, få en möjlighet att ta hand om mig själv och stärka mig själv. Snälla Låt mig få göra de och respektera de!!

Ikväll ska jag jobba, gå bredvid en nästsista gång innan jag får gå helt själv. Usch det känns nervöst. Men tror nog att jag ska fixa det men är rädd att jag ska misslyckas och inte göra ngt bra jobb.

Vil lyfta fram min Älskade vän Carro som är så fruktansvärt underbar, Älskar henne till Pluto och tillbaka. Vill aldrig ngnsin mista henne!

RSS 2.0