Kattbesök

Idag blev jag och Manitza bjudna på kaffe och lunch hos Malin och Torun. Mkt trevligt och väldigt god mat.
Sen åkte jag, malin och torun till Stefan som har massa fina perserkatter hemma hos sig.
jag skulle spana in en Emil som kanske ska få flytta hem till mig och Ella. Så Ella blir underhållen och kanske biter matte och Marina mindre eller inget alls (hoppas jag).
Emil var inte så sugen på att hälsa på mig. Men en grå liten madam med namnet Kerstin kelade med mig och kurrade. Och i ngr sekunder låg hon i mitt knä.
Så när jag flyttar in i min lägenhet ska Kerstin få pröva sina vingar hemma hos mig och Ella. Så spännande.
Jag känner mig positiv till detta men är lite orolig att Ella ska klå upp stackars Kerstin...... Hoppas inte detta ska ske.

Tack Malin och Torun för att ni ville hänga på och Tack Stefan för att jag fick komma!


Man är väl inte perfekt.

Precis när jag puplicerat mitt senast inlägg hittade jag (som nästan alltid) massa små felstavningar och ord som inte finns. Men den som kan tyda dessa får en liten eloge.
Livet kan ju inte alltid vara simpelt hela tiden. Lite små problem som Eileeens felstavningar är väl bara ngt att bita i.

Lägger in en bild på mig själv, då jag inte är perfekt. Om jag någonsin är de?!?!?!?!?


Hector

Idag blev det klart vem utav valparna som är mor och fars Hector. Såklart den sötaste ;) Ocg om en vecka och ngr dagar ska Hector få komma hem till sin familj!




Lite rapport gällande min flytt. Besiktning är bokad och jag blev stressad. Nu msåte jag ändra om i mitt schema.
Idag ska jag kolla på en ev ny familjemedlem. Så spännande. Återkommer om detta.
Nu ska jag hämta biobiljetter, jag och Marina ska på Män som hatar kvinnor.
See you
P.s. lite utav min räingstarm börjar vakna till liv. Kanske dags att sätta igång och träna...? D.s.

Stök och skidåkning

Har tröttnat extramt mycket på att bo i denna jäkla lilla lägenhet. Jag har ingen lust att hålla dee städad och skiter fullständigt i hur det ser ut (vilket jag inte brukar göra). Jag har ingeb motivation och vill bara ta mitt pick och pack och flytta in i min nya lägenhet. Men men... de blir inte förän om en dryg månad... HUR SKA JAG STÅ UT?!?!??!

Har under min korta vakna tid idag, rensat lite så nu står de massa påsar i ett hörn som ska slängas. Med tanke på min dåliga karaktär så lär väl de stå där och skräpa bra länge.....

Ella, mitt monster, gjorde ngr tokryck för en liten stund sen. Trodde mitt kaffe och vitrinskåpet skulle välta samtidigt. Tror hon kommer må kanon i vår nya lya där hon kan få sina tokryck och springa ur sig lite energi.

I natt återstår det ännu ett jobbpass. Sen ska dygnet vändas och på fredag är de nattjobb som gäller igen. Tycker det är så skönt att jobba natt men jag blir såå trött. Så idag har jag som sagt bara sovit.

Men min flickvän är en frisk fläckt. Idag genomförde hon halvasan på ngr ynka timmar. Hon är såå duktig och jag är stolt. Jag hade bara önskat att jag fått var där på plats och heja på henne. Men jag hejade på henne när jag sov och följde henne vis sms. En sms tjänst som talade om när hon passerade kontroller. Så jag hade full koll när jag valnade. Häftig grej måste jag säga.

Och ett stort grattis till Kronprinsessan och hennes Daniel.

Amerikanare......

Igår zappa jag på tvn och så fick jag till min förskräckelse se ett Amerikanskt tv-program om män som tävlar i att äta så mkt som möjligt under så kort tid som de kan.
Det var ett helt seriöst program då slips och kostymklädda programledare intervjuade en herre som tävlade i detta med att äta. Och den tävlandes syster blev intervjuade och uppmanade sin bror att hålla på med detta och önskade så att det skulle gå bättre för honom i framitiden (eftersom att han hade en svacka i sin matkarriär). Han hade satt i sig ex antal smörpaket under en tävling och visade stolt upp sina pokaler.
Innan jag blev alldeles för irriterad diskuterade de i en studio om hur en tävlande skulle äta maträtten om han skulle vika, (säg att det var en smörgås) eller om han inte skulle vika den. Vad skulle gå fortast så han fick i sig så mkt som möjligt på kort tid.

Vad är detta för budskap till resterande av Amerikanarna som är smällfeta!!?? Och till alla barn som lider av övervikt och som tror att pommes frites är en grönsak!!!!!!!!!!!!!!! Ja men rekomendera dem att töja ut sina magsäckar så att de kan vinna fina pokaler och massa uppmärksamhet genom att sätta i sig en 100 hotdogs på 15 minuter!! Ja men vad bra!!!

Jag blir mörkrädd och riktigt förbannad!


Nu är de gjort.

Nu har jag testat på det nya glasögonmodet, som jag i ett tidigare inlägg dissat totalt. Riktigt himla roligt var det och jag skrattade mest själv åt mig själv :)
Kan meddela att jag inte tycker modet är snyggare men jag har haft roligt åt det och med.

Var så goda.






Påbörjat packningen

Jag kan knappt somna på kvällarna för jag är fullt upp med att mentalt möblera i min nya lägenhet.
Idag har jag hämtat 6 st banankartonger på Ica och börjat packa.
Börjar bli lite tomt på saker i lägenheten. Det är onödigt många dagar kvar tills jag får flytta. Men de kliar i fingrarna så nu har jag som smått påbörjat packningen. Snart hör man ett EKO i lägenheten, trots att den är liten ;)
Tog mig en titt i mitt vindsförråd, har en massa saker där och hälften kan säkert slängas. Men ORKA!
Skulle vilja ha en bil och slänga in alla sakerna i och åka till tippen. Får se om jag kan fixa detta här fram över.

I morgon åker mina föräldrar till Kanarieörna, är inte ett dugg avis............ nu ljög jag, så ni bara vet!

Hungrig är jag. Men dåligt med pengar och dålig fantasi. Kanske skulle man ta och flå och steka katten???

Måste börja träna... jag är en slusk.

Saknar Marina. Hon är massa mil bort. Lägger in en fin bild på henne då hon samtidigt som jag tar kort säger ngt i stil med: "Neeej ta inte kort på mig"
Men hon är så fin så jag fotar ändå.



Och så mina fyllda kartonger :-)


Seperationsångest

Igår skrev jag på mitt nya hyresavtal. Läskigt men spännande som bara den och jag längtar så!!
Insåg att jag denna månaden betalar den sista hyran för den här lägenheten, sen blir de dyrare.

Fatta att man är blödig och har seprationsångest. Igår gick jag till sats och sa upp mitt träningskort. Eftersom att de kostar en hel del och att jag inte är där och tränar. De finns billigare alternativ då man inte tränar ;)
Fick värsta separationsångesten. Det har helt klart varit de bästa gymmet jag tränat på. Så det var med sorg i hjärtat jag gick där ifrån. Men nu har jag lite mindre utgifter. skönt.

idag är ledig och kanske är det dags att dra igång packningen inför flytten?

Felringning

Jo men åter igen känner man sig som en strålande stjärna eller rättare sagt riktigt snurrig och vilsen.
Skulle ringa min bästa kompis Carro. Vet så väl att hennes alias i min telefonbok är "Crazycarro" men fick ngt sorts kortslutning i hjärnan och ringde upp Alias "Carro" istället.
En främmande röst svarade "caroline" (Caroline tänkte jag, så brukar hon ju inte presentera sig). Trodde bestämt att det var ngn som svarat i min Carros telefon och drev med mig. Sa bestämt att det inte alls var Carro utan ngn annan. Den främmande rösten sa att det var Carro. De tog mig flera minuter och en lång pinsam tystnad innan Linqan insåg att hon faktiskt ringt till fel Carro och att den främmande rösten faktiskt var Carro i Arvika. HAHAHAH!
Vi båda skrattade gott och den pinsamma situationen svalnade av ngt. Det var bra med Carro (I arvika) och det var ju väldigt kul att höra ifrån henne.

Till slut ringde jag min CrazyCarro och det var så roligt att prata med henne. Om c:a 2 veckor ska vi ses. För då kommer hon "hem" till Karlstad!!

Solen skiner vackert och jag ska ta mig en skön promenad till jobbet.

Nedräkningen har börjat: 45 dagar kvar tills jag flyttar ;-) (Huuuuga lång tid dä)

Trötthet

Igår skulle jag ju till mina vänner och mysa. Men jag kom inte så långt.
Jag blev gråtfärdigt trött och magen var orolig så jag vågade inte åka iväg ifall jag fått magsjukesmitta.
Så jag fick laga mat till mig själv och kolla på melodifestivalen i min ensamhet.
Höll mig nästan helt vaken hela kvällen. Jag uppfattade att Måns Zelmerlöf gick vidare till final. Men de andra bidraget hade jag inge koll på. Men nu kollade jag på aftonbladet och de var väl det där rockbandet?
Iaf så blev det en riktigt tidig kväll, somnade ganske direkt efter klockan 22.

Idag har jag två uppdrag. Säga upp medlemskap på SATS och jobba.



Mäklare

Ikväll har jag visat upp min lägenhet för en ev ny hyresvärd till min lilla lägenhet.
Jag kände mig som värsta mäklaren. Och tänk vad bra jag gjorde det då ;) Kanske ska byta karriär ?!
Tjejen lät iaf väldigt intresserad. Men egentligen spelar de ju ingen roll för jag flyttar ju ändå, det är ju inte jag som äger placet det är ju Lundbergs.

På jobbet är de så lugnt så. Magsjuka patienter som tillfrisknat. Och så är avdelningen stängt så de kommer inte in ngr fler patienter. Så de är mindre och göra än vanligt. Då passar man på att ta de lilla lugna.

Ikväll blir de käk och mys med goa vänner, som jag inte träffar allt för ofta. Vi har dock hållt ihop sen vi var 13 år och de är ju så roligt. Vänskap är fina grejer de ;)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken och sen blir de en dusch innan avfärd.

Kommande Herrhagsflata!!!

Ibland har man sån himla tur. I tisdags ringde jag mitt bostadsbolag och hörde efter om de fanns ngr lediga tvåor. "ja men visst har vi det". Fick nummer till en lägenhetsinnehavare på herrhagen. Så igår var jag och kollade på den och den är kanon fin. Stor och fräsch tvåa med balkong. Bra läge och lugnt läge :-). Har dock lite längre till allt men det är det värt.
Idag ringde jag upp bostadsbolaget och berättade att jag var intresserad. "bra" sa kvinnan. Och jag frågade "Så vad menas det med det, är den min????" Jo men visst är de väl så!!! Jag flyttar om en och en halv månad. Jippie!!!!
Dyrare blir det men min livskvalitet höjs och så även min kisses!!!
Längtar!!
Men nu återstår det en massa packning.... mindre kul men de är ju för ngt positivt. LYCKA!!

 

Resturangmys

Igår blev de födelsedagsmiddag med tjejen och mina vackra vänner, Vicki och Linda. Kalas trevligt och vi skrattade mkt. Skönt för själen och hjärtat.

På dagen for vi till Arvika för att hälsa på Jessica och Rasmus. Rasmus har öppnat mitt barnhjärta som varit stängt, typ hela mitt liv. Han är såå go och vill dela med sig av sina lekar och kramar till mig *glad*
När vi skulle till Coop för att handla lite mjölk och jag skulle köpa en dosa snus. Rasmus frågade mig vad jag skulle köpa och till slut fick jag erkänna att det var snus. Då tog han mitt visakort och sa "du ska inte köpa snus" så efter lite tankeverksamhet i mitt huvud så tumma vi på att om jag inte köpte snus så skulle han inte börja snusa när han blev gammal. Kalas bra!!!
Men........ jag höll mig fri då men igår kväll (förlåt kära Rasmus) kunde jag inte motstå en prilla eller två *skäms*

Innan middagen åkte jag och Marina och kollade en lägenhet som jag vill ha. Den var väldigt fräsch och nu ska jag göra allt i min makt för att få den.

Calicivirus i massor

Calicivirus (dvs vinterkräksjuka) skapar skräck hos många. Även i mig. Min arbetsplats är drabbad, både patienter och personal. Och mitt i allt är lilla jag !!! Mentalt har jag nog haft magsjuka miljoner gånger under dessa dagarna. Men jag har varken spytt eller haft diarré. Skönt.
Under arbetsdagarna snusar jag konstant i tron att tobaksgifterna ska ta död på ev calicivirus i maggen.
Har idag, sammanlagt, svalt ner c:a tjugo vitpepparkorn. Har hört att de är starkt och bra för att motverka detta virus.
Har även firat mitt förlängda vikariat med en whiskey nu ikväll. Det är starkt och botar ju förkylningar?? Så jag bestämmer att det är bra även för att motverkar calicivirus????
Eller så är det så att jag tillhör de få som är IMMUN mot calicivrus. Ja men så är det ju, jag kan liksom inte bli sjuk! Så det så.

Nu tar jag även en öl, för det motverkar ju definitivt magsjuka! SKÅL! Nej men just det jag är ju immun, men öl är gött! SKÅL IGEN!!!

Njuter

Marina är här och det är alldeles underbart. Njuter i fulla drag utav hennes närhet. Vi har det så mysigt och mycket skratt blir det. Jag älskar dig !!!

I lördags var det kalas med stort K. Jag och Madde drog ihop ett stort gäng för att fira våra 25 års dagar. Det blev kalas skoj och det kändes faktiskt som om folket var nöjda. Maten var riktigt god och drickan såklart.
Bålen höll på att bli ett stort misslyckande eftersom att jag har ett minne som en guldfisk och glömde de inköpta vinet till bålen hemma på diskbänken. For hem i panik till mamma och pappa som bor i samma område som Madde. Lånade en flaska Asti (mousserande vin) och blandade med fanta citrus. Och fiaskot blev en SUCCÈ!!!! Bålen blev god. Har mitt guldfiskminne lett till ett nytt Bålrecept ;-) ??????????? Eftersom att de troligen inte finns ngn i hela världen som innan mina minnesp kan gjort bål med mousserande vin !?!??! Mohahaha

Smider planer inför min framtid ;-) Kan jag ha sån tur som jag verkar ha? Återkommer om detta. Om ngr dagar.


Ja då var man uppe igen, "bajstidigt"!!!!

Men herregud säger jag bara. Ännu en morgon som jag vaknat tidigt och kan omöjligt somna om. Och tjejen ligger sött och tyst bredvid och sover. Bara att masa sig upp och underhålla sig och pilla in en prilla för att lindra hungern. Så man inte väcker björnen som sover.

Fick en kommentar till mitt tidigare blogginlägg. Från min kära vän Soto. Det roliga är att det stämmer. Samma dag som jag fyllde 25 år så började detta. Att jag inte kan sova ut länge på mornarna. Vaknar upp och har ingen lust å ligga kvar! helt sjukt! JAG ÄR GAMMAL ;-)

Igår pratade jag med en veterinär angående min bitande katt Ella. Fick rådet att köpa en adapter som utsöndrar en doft som ska lugna katter. Dessutom skulle jag OCKSÅ inhandla ngn leksak som får henne att jobba med hjärnan. Typ att hon måste leta efter godisbitar, som hundar ibland gör. KATTEN ÄR DYR I DRIFT. Hon kostade bara en ynka hundralapp men katten ska ju ha mat!! Leksaker!!! Kattsand!!! Veterinärbesök!!! Hon har orsakat akutainköp som en ny mobil, telefonladdare, you name it. Och som sagt, nu ska hon stimuleras och lugnas så hon ger tusan i att bita mattes vader, händer och armar. To be coninue.

Nu ska jag strax pussa tjejen till en ny dag.... tråkigt att sitta själv här i "vuxen-mörkret" ;-)


Glasögonmode

Har kommit in i en period då jag vaknar runt 8 - 9.00 på mornarna och inte vill eller kan somna om. Inte likt mig. Jag har kunnat sova till10-11.00 utan problem och tvingats sätta klockan på ringning för att ta mig upp vid 9.00.
Men så är det och ärligt talat känns det skönt!

Har tittat lite på Tv4 Godmorgon. Där sitter dom i tvn med det nya glasögonmodet. Stora, breda och mörkt färgade glasögonbågar som stjäl ansiktets vackra drag och naturliga färger. Jag tycker det är fullt och det står jag för.
Har sett människor hemma i Karlstad som sätter på sig såna där stora, breda och starkt färgade glasögon. En tjej som jag såg att ett lite huvud, såg jätte söt ut men hennes utseende försvann bakom hennes STORA BÅGAR!!!
Själv har jag ett par som saknar bågar runt glaset och bågarna som går längs sidorna till öronen är silverfärgade. Perfekt tycker jag, rätt så osynliga och smälter bra in i ansiktet och mina resterande färger. (jag är nog helt "ute")
Modet skrämmer mig och jag undrar hur länge detta mode eller fluga kommer bestå????? Hoppas de försvinner rätt snart ;)

Min kärlek ligger i sängen och snusar. Hon är så söt när hon sover. Vill bara ligga kvar och beskåda denna skönhet. Men det kryper i kroppen och jag är livrädd för att väcka henne. Så jag fick gå upp.
Idag ska vi åka till Karlstad, i morgon är det party :-)

Igår fick jag en jätte god tårta utav M's familj. Dom är så söta. Allihopa. Och så fick jag en present som var alldeles för mkt. Jag känner mig så uppskattad utav denna underbara familj. Tack för dessa fina mänskliga gåvor!!!


 

Grattis mig själv.

I dag är de dagen D = Elins, Ericas, Mammas och Dennis. Nellies och en nykomling min arbetskompis Annas födelsedag. Ibland är de skoj att vi är så många som fyller samma dag men ibland vore de mys å ha sin egna ;)
Men man kan ju inte få allt och vi är ju alla skimrande stjärnor som firar på denna dag. Och fyra utav oss har en alldeles speciell bakgrund och har ett häftigt minne från denna dag. Eller jag och Erica kommer väl inte ihåg så värst mkt men våra mammor minns den som ngt alldeles extra. Eftersom att de tryckte ut oss på dras födelsedagar :)

Nu har jag hälften kvar till 50 år, 5 år kvar till 30 och ett stort steg från "ungdomen". Snart blir de dyrare att åka tåg. Finns de ngt positivt med 25 år????
Ja man blir ju firad för 25:e gången i sitt liv ;)

Nej jag ska inte vara negativ. Men nu räcker de definitivt att fylla år.

Kom på ngt riktigt roligt med denna dag! Man får sms från vänner som man inte hört av på länge. Och det är aldrig fel!!!

Rapport angående min ilskna katt. Hon har jagat mina fötter hela natten.... SUCK! Men i morse när jag ropade på henne kom hon och trampa och slickade mig i ansiktet. Såååå söt!


RSS 2.0