Besök i Västerås och valpkurs

Bloggtorka har jag haft ett tag nu dessutom korttagnings-torka. Min kamera saknar batterier och mobilkameran ger inte speciellt bra kort.
Jag ska fixa batterier så jag kan ta kort på Leo i alla fall, han växer för var dag som går!
I helgen var jag till Carro i Västerås. Jag plockade upp Emma R i fredag kväll och så körde vi mot västerås, hel mysig helg med Carro och Lisa. Vi åt gott, shoppade, kollade film och bara pratade. Vilka fina vänner jag har ♥
På söndag vid halv två åkte jag och Emma hem igen.
Pricken över "i" så fick jag träffa Carro och Lisas nya husdjur, illern Arne ;)

 

I tisdags var jag och Leo på valpkurs. Det var debut för Leo. Till en början skällde han bara och ställde sig nästan bakom mig. Sen slappnade han av och slutade skälla. Vi började med att gå en liten promenad där vi mötte varann, Leo gick så snyggt bredvid mig med blicken upp emot mig. Och vi fick beröm för detta !!

Sedan gick vi igenom, "sitt och stanna kvar" ngt vi behöver träna på, kontaktövningar (vilket Leo är duktig på men behöver träna kontakt även med leksak). Passivitet. Vi gömde även godis i trädstammar som hundarna fick leta efte, Leo tyckte detta var jätte kul och passade på att sniffa på andra träd också.

Till nästa gång ska jag och Leo träna på ligg, fick ett bra tips på hur jag kan träna in snabba ligg. Nästa kurstillfälle ska vi träna koppelträning och inkallning.

Jag är sååå stolt över Leo, han koncentrerade sig på mig nästan hela tiden och skötte sig väldigt bra. Jag växte som människa och som hundförare. Känns sååå bra! Leo är bäst!

 

 

Ett kort på min lilla mördare. I morse låg de massa fjädrar utanför altandörren och vem vet vad Ella gjort med den stackars varelsen :(



Ett kort på mig och min arbetskamrat och vän Elin. Bilden är tagen på våran divisionsfest. Jag var tvungen att lägga ut den för jag tycker bilden är så härlig!


Autograf x flera

Igår åkte jag till mäklaren tillsammans med pappa. Jag skrev på en massa papper :) Signatur där, en signatur där, autograf där, där, där och där.
Sen till banken, där jag träffade min kontaktperson och där på banken fick jag skriva på ytterligare papper. Passade på att ordna upp med pensionsparandet, så det blev ytterligare autografer.
Nu är jag fattig igen ;) Men pengarna går ju till mitt hem, mitt alldeles egna hem där jag och mina djur bara ska ha det sååå mysigt!!
Det är lite drygt 2 månader kvar och troligtvis går de relativt fort.
Nu ska jag spara slantar så jag har råd att möblera min lya.
Lite ångest men mycket glädje. Jag är en orolig människa och det är första gången jag lägger ut så pass mycket pengar och första gången jag köper en lägenhet. Men det kommer bli kanon :)
Leos goa uppfödare Ingrid har skickat bilder på Leo till mig. Jag blir alldeles varm i hjärtat, han är sååå fin! Men tänk vad han har växt!!! Tack Ingrid!!!

Du och jag ♥


Jag äger snart en lägenhet!!!

Ja, i tisdags kollade jag på en super mysig lägenhet med det bästa läget, uteplats och skogen precis runt hörnet. På onsdagen la jag ett bud på den, ngr timmar senare samma dag ringde mäklaren och sa att jag var den enda som ville ha den! Så jag "vann" budgivningen. Inflyttning blir 1 juni. På måndag ska jag skriva!
Jag är såå lycklig över detta! Det känns riktigt bra i magen :-) Och jag känner mig gladare än på mycket länge.
Innan jag flyttar in alla mina grejer så ska vardagsrummet målas om. Så jag tänkte dra ihop lite folk och bjuda på mat mot lite målande :-)
Första gången på valpkursen var i tisdags. Leo var inte med, och inga andra valpar. Tanken med första gången var att vi ägare skulle lära känna varann och gå igenom kursinnehållet. Det kommer vara många olika valpar, med olika åldrar och med varierande ambitioner. Det ska bli såå kul men jag är även nervös. Men Leo är redan duktig och kan en del men de bli upp till bevis då det cirkulerar flera hundar omkring honom.
Igår var jag på jobbfest, hela division medicin inkl neurologi och akutsjukvård. Vi var omkring 500 personer. En helt fantastisk kväll med massa skratt och dans. Och än en gång inser jag hur bra arbetskamrater jag har ♥

Ella ligger och vilar, lika så Hector. Men min lilla valp Leo önskar fullt ös. Precis innan detta kort togs skällde Leo på Ella och bet sedan Hector i läppen.


Min Fina Leo som nu är 4.5 månad gammal



Min nya fina mössa som min kompis Erica gjort :)


Leeedig!

Solen skiner och jag är ledig, dessutom ska jag till frissan!
På tisdag ska jag kolla på en bostadsrätt, dock lite liten, men den är helt klart värd att titta på!
Fick ett flygblad lämnad i min hand igår på jobbet. Om att jobba som sjukvårdare på arvika festivalen vecka 28. Det är ideelt men det kan bli en bra erfarenhet och jag får vistas utomhus en vecka och dessutom höra på musik gratis.
Jag ska iaf lämna in en intresseanmälan :)
SM- slutspelet i hockey är i full gång, och det är då jag njuter av att kolla på hockey som bäst! Det bästa med det är att Färjestad leder med 2-0 i matcher :D
over and out

Nytt utseende x 2

Nu har jag ändrat lite på sidan, som ni kan se :)
Även Leos käft har ändrats, han är för söt!

Det ser ut som jag är dum emot honom men de är jag inte :) Det är bara svårt att få honom att vara still när tänderna ska fotas ;) Ingen Leo tog skada av detta handtag!


Grindar till bilen

Igår hämtade jag de beställd hundgrindarna till min lilla bil. De blev kanon, Leo har inte det största utrymmet men de räcker och han behöver inte ha så stort. Kanske är det mera trafiksäkert om det är mindre utrymme.
De blev som sagt riktigt bra och de var ett helt okej pris för grindar.

Leo på plats i bilen


 

Jag och Leo har varit ute på en underbar promenad i solen. Leo var riktigt pigg och hostar inget nu (förutom när han drar i kopplet). Han apporterade ngr gånger och vi hade riktigt roligt ihop. När vi kom hem var han alldeles vild och de tolkar jag som om han är riktigt glad :)

Ikväll ska jag jobba igen och jag skulle mer än gärna vara ledig. Men plikten kallar.


RSS 2.0