semesterrapport

Hej och hallå alla!
Jag har inte varit speciellt duktig på detta med att blogga den senaste tiden.
Orsakerna till detta är att jag kanske öppnar datorn en gång i månaden (då jag ska betala räkningar) och detta beror på min iphone där jag kan logga in på facebook, kolla kontot och mejl.
Sen har min vardag varit innehållsrik. Jag har flyttat och är ännu inte klar med allt, jag flyttar fortafarande saker från mamma och pappa till lägenheten. Och innan jag kunde flytta in så målade jag om två rum och fixade en del i badrummet. Sen har jag jobbat en del och pysslat med andra vardagliga saker.
Men nu fick jag tid över :)
Av semestern har det gått två veckor och jag har hunnit med en hel del. Strax innan semestern var jag i stockholm på bröllop, älskade vännen Madde sa ja till sin Stefan, Jag har varit på två jobbfester. Haft carro och Lisa på besök och varit i Oslo och festat.
Till helgen åker jag till min bror i Landskrona, jag ska övervinna min rädsla för att åka tåg med byten. HEJA MEJ!
Sen till ngt tråkigt. Leo är inte frisk i sitt ben/sina ben. Han ska opereras den 19 juli. Och jag hoppas jag slipper stå inför ett val om han ska få fortsätta leva :(
Det känns skönt att ngt kommer göras och att de hittat felet på honom, samtidigt som de känns riktigt jobbigt att min bebis är sjuk.
Take care och njut av sommaren, de gör jag!!!!

RSS 2.0