Läppsyl

Är jag annorlunda eller är jag som alla andra??
Jag har ungefär 3-4 stycken olika läppsyler (eller hur man nu ska stava de) men när jag väl behöver en så hittar jag dem inte.
De typiska är när man t.ex. går på stan och plötsligt känner att man är i stort behov av att smörja läpparna, letar i alla fickor man kan leta i.. men icke ingen läppsyl.
De brukar sluta med att den fattiga, slarviga studenten får köpa sig en ny läppsyl för att hon inte står ut!

Plötligt en dag hittar man alla sina 3-4 läppsyler, samlar ihop dem på en och samma plats, ler lite nöjt över att man har så många läppsyler som man kan smörja sina läppar med och tänk vad bra att ha så många eftersom att jag har förmågan att glömma bort vart jag lägger dem.

En dag tar man med sig den första, glömmer bort att den existerar och tar med sig den andra den andra dagen. Efter ngn vecka eller förhoppningsvis veckor, är plötsligt alla läppsylerna spårlöst borta tills man en vacker dag hittar alla igen. Om ingen utav dem råkade följa med i tvätten och blivit förstörda.

ja detta var kvällens fundering...

Känner mig deppig och det värker i mitt inre men...... I will survive!


Valpar...

Gud ngt som verkligen kan få mig att bli alldeles varm och len i kroppen och så där obeskrivligt lycklig och lite tårögd, är valpar!!
Nu när jag gick hem mötte jag en amstaff valp som tittade på mig, viftade på svansen, drog öronen bakåt och skulle han ha fått skulle valpen säkert hoppat på mig och velat hälsa på mig.
Jag blev nog lika glad som valpen, den var såå himmelskt söt!!
Ångrade mig att jag inte frågade om jag fick hälsa, fick sån längtan efter att lukta och känna på den varma valpkroppen.

Har en kompis som har en liten valp hemma hos sig som inte är många veckor, första gången jag såg honom så blev jag alldeles, ja jag vet inte vad, len i kroppen. Omvärlden omkring mig försvann och de enda jag kunde tänka på var att valpen var så liten och så fantastiskt söt!

Jag måste då ha en hund snart i mitt liv, en valp!
Hoppas de blir en valpis hem till mamma och pappa om ngr år, då ska jag vara där jämt och gosa.

Såg kort på Mascot när han var valp, visst jag är färgad men de är den sötaste valpen jag någonsin sett, varför kan han inte vara så liten och söt nu?? :)


RSS 2.0