Augusti snart slut

Sommaren börjar tacka för sig och hösten knackar på. Idag har de regnat hela dagen i alla fall tror jag det, eftersom jag läste X antal inlägg på facebook om att det regnade. Jag jobbar natt denna vecka och öppna ögonen vid 16.00 idag :) Men just nu regnar det.
Måste lyfta en stor fördel med att jobba natt: ATT SOVA AV! Helt fantastiskt skönt att krypa ner i sängen efter en lång och hård arbetsnatt, när de flesta andra redan blivit väckta  utav väckarklockan. Jag somnar nästan alltid väldigt skönt och sover som en prinsessa. I just love it!
Har haft trevliga arbetspass med mycket skratt men de är ju inte så konstigt eftersom att jag har världens bästa arbetskamrater ♥  Dessutom är en del tacksamma att reta och de förgyller ju en massa ;)
Till vardags trivs jag också bra men jag känner att min tid med min vovve blir snål och inte så givande just nu. Han är mycket hos mamma och pappa och det är på grund av att jag jobbar som jag gör. När vi ses njuter jag men samtidigt är det jobbigt psykiskt, han är lite rastlös och jag måste lugna honom så han inte gör ngt som är överansträngande. Han går på REHAB och traskar i vattentrasken, det är roligt (tycker iaf jag). Det är roligt att vi gör ngt tillsammans han och jag. Han får i nuläget gå max fyra promenader/dag a 10 min och en promenad utav dessa får vara 15 minuter lång. Alla promenader måste vara i koppel och Leo drar och jag blir arg *fniss*
Behöver jag skriva att jag längtar efter att koppla av honom och gå flera timmar i skogen?!?!?!
Jag har börjat att motionera med min vän Elin. Vi joggar 5 km varje gång och försöker väl få till detta så ofta vi kan. Vissa pass håller jag på att dö andra pass känner jag mig mindre död. Men heja oss snart tar vi oss an 7.5 km.
Ella min Ella går ut och in och skriker när hon vill ha kärlek eller mat. Och iböand följer hon med mig och Leo på promenad :) Och Ella matte älskar henne ovillkorligt ♥♥
Nu är det dags att duscha och sen ska jag bege mig mot jobbet för att avsluta denna jobbvecka.
Peace and LOVE!

RSS 2.0