Skrivkramp

Hej och hallå!
Jag har tappat min blogg "flow". Men jag ska lämna en liten kort uppdatering om vad som händer i mitt och mina djurs liv.
Leo mår för stunden bra, han är fullt smärtlindrad och haltar inget, snart ska jag halvera dosen igen och jag har lite oro i magen men hoppas att han fortsättar att trava utan hälta.
Vi går bara koppelpromenader och idag drog han mer än vanligt, av egen erfarnehet vet jag hur svårt det är att lära en hund att inte dra i kopplet men jag tänkte lyckas med Leo :)
Ella min älskade Ella var borta i ett och ett halvt dygn men kom tillbaka och har hållt sig hemma lite mer nu. Kanske beror det på att det regnat?!
Jag har inlett en period med endast nattjobb men när jag är klar med dessa nätter då inleder jag min fyra veckor långa SEMESTER!!! Ska bli alldeles underbart!
Under denna semester ska jag bo in mig i mitt hem, promenera och träna Leo, hälsa på min bror i Landskrona och jobba på Arvikafestivalen som sjukvårdare. Längtar!!!
Det är idag 2 veckor kvar tills att jag får låsa upp min alldeles egna lägenhet. Innan jag flyttar in ska jag måla och igår var jag och hämtade färgkartor. Jag ska ha en grön fondvägg och en passande vit till resten, men de fanns ju inte EN fin grön färg eller EN passande vit färg. Utan MASSA!! Hur ska jag komma fram till ett beslut?!?!?! :)
Bordet och stolarna som jag beslö mig för att måla är klara men bordskivan är jag inte riktigt nöjd med, ska nog stryka ytterligare en gång till på den.
Sköt om er!

Soliga dagar!

Ja det har vi verkligen haft... och jag har solat men med massa solkräm så de syns knappt. Men i år har jag beslutat mig för att inte bränna mig!
Idag har jag köpt kläder till det kommande bröllopet TACK CAMILLA FÖR HJÄLPEN!!!!!
Jag har solat och gått mysig promenad med min bästaste vän: LEO!
Pratat med veterinären, igen, åtekommande är detta, Leo är halt igen *ledsen*
Jag har varit ledig i fyra dagar och vistas dessa lediga dagar med min älskade hund!
Nu blir det mat för mig och vovven och sen lite TV.
I morgon ska jag jobba igen....

RSS 2.0