En vecka har gått

God morgon!
Nu har jag varit snusfri i en hel vecka och just idag känns det tyvärr ganska jobbigt att leva utan min älskade snus. Men jag biter ihop och kämpar vidare!

Min bil har varit på service och kom hem igår, tvättad på utsidan och dammsugen inuti. Blev riktigt glad och min pärla är så fin!!! Tack S!!!!

Igår söndag tog jag sov morgon till halv elva, så i natt somnade jag nog runt 04.00 :-(
Jag tycker det är fruktansvärt frustrerande att inte få sova på nätterna, men jag kanske blir tvungen till att vänja mig till detta eftersom att jag för tillfället bara jobbar natt. Kroppen vänjer sig vid att vara vaken på natten och så även när jag är ledig :-(

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag försöka sova en stund. Sen ska det lagas mat, gå promenad med Leo och sen en härlig simtur med Pelin.


Om att inte snusa

Lördag i dag, mitten av oktober är det och jag har varit utan snus i 5 dagar.

Jag och en kollega har beslutat oss för att försöka sluta snusa. Det känns skönt att dela denna resa med någon annan som vet hur det känns när abstinensen gör sig till känna.
Än så längs går det okej, men mitt tålamod i vardagen är ngt mindre och jag har ganska lätt till tårar. Något som är rejält märkbart är att jag har ett kraftig sug efter sött!!!! Så mycket godis och annat sött som jag satt i mig på en vecka har jag knappt satt i mig på en månad tidigare. Och detta skrämmer mig lite, för jag vill inte gå upp i vikt!!
Måste se till så att jag inte sätter i mig för mkt sött....

Många gånger så hjälper den nikotin och tobaksfria snusen onico, känns skönt att ha 'något' under läppen. En alldeles lysande bra uppfinning till oss som försöker sluta snusa ;-)

Idag ska jag pyssla i mitt hem, träna rehab och lydnad med lilla Leo. En lugn och skön lördag helt enkelt :-)



RSS 2.0