ny blogg

Från och med nu kan ni läsa min blogg på eileen.zoomin.se


Lite annat som ska berättas om.

Gårdagens inlägg var informationsfattig. Det finns ju så himla mycket mer att berätta.

På nyårsafton fick jag ett mms från min vän madde. Hon och hennes pojkvän önskade gott nytt år. Och den bifogade bilden var ett kort på två ringar!!!! De förlovade sig. Så hiiiimla roligt. Jag blev glad i heeela kroppen. Så fantastiskt roligt! Ser fram emot att åka till dem och krama om dem!!!

Från och med juldagen så är jag folkboförd här i Forshaga. Så stort och så roligt. Är barnsligt förväntansfull inför min första post hit :)

Lilla Catla växer så det knakar. Och hon är otroligt mysig. Och kloka, vackra Loviz leker och tar hand om sin lillasyster.
Den lilla är ju inte speciellt rädd för ngt heller. På nyårsafton var vi ute och gick. På väg hem träffade vi Ansos vän Elinor som äger en otroligt vacker och mysig varghund, Raquelle. Och denna varghund kom galloperande mot oss och hundarna. Lilla Catla som är en tiondel i storlek jämförelsa med Raquelle, var helt orädd och blev bara glad. Jätte kul att träffa Elinor och hennes vovve.

På annandagen var jag på hockey med familjen. Vi fick se när Jörgen Jönsson blev avtackad och fick sin tröja upphissad inne i löfbergs lila arenan. Det var svårt att hålla tårarna borta. En stor stjärna var han!

Datorn som jag beställde för flera veckor sen har fortfarande inte kommit. Troligen nästa vecka. Men telia har ju inte skött detta speciellt snyggt. Det stod, BESTÄLLER du datorn innan den 17/12 får du datorn INNAN julafton. Det stod inget om ngt avtal som också skulle vara inlämnat innan den 17/12 för att datorn skulle komma som de lovat. MORRRR!!! 


Triss och nyårskväll.

Ikväll har jag och Anso haft besök utav hennes vänner. Vi har haft trisskväll. Vi köpte fyra trisslotter var och skrapade tillsammans. Den eventuella vinsten skulle delas. Och vi vann, och anso och Sofie åkte till OK och hämtade nya. Och vi fortsatte skrapa. Mera vinst blev det. De ska vi också byta ut mot nya lottor och de ska skrapas nästa gång vi ses.  En riktigt trevlig kväll.

Nyår i går. Jag och anso bjöd IngaLill och Lisa på tre rätters. Maten blev riktigt god. Till förrätt bjöd vi på rostbröd med räkröra. Huvudrätten, potatis gratäng, rostbiff och rödvinsås. Till efterrätt blev det cheescake med lite bär på. Så kul att laga mat speciellt när det blir så gott.
Efter middagen gick vi in till grannarna. Spelade spel och drack gott. En riktigt trevlig kväll blev det.
Nyårslöfte ska man väl aldrig lova men jag gjorde detta i år :) Ska träna Ingalills vovve Wilda. Bra för henne och en rolig uppgift för mig :)

Har två lediga dagar kvar. Innan det är jobbvecka igen. I morgon blir det fika i skåre och sedan myskväll.

Har världens finaste tjej. Älskar dig en massa. Ser fram emot året med dig ♥

RSS 2.0