Mitt livs första pimpelfiske

God jul så här en vecka för sent. Julen har varit till belåtenhet, trots att jag jobbat en massa. Men det blir fina pengar.
Jag har fått en massa fina och välbehövda julklappar. De bästa var nog en soda stream av Marina och en dammsugare av mor och far. Hur bra som helt.
Ella fick också en julklapp. Den var från Didas (mor och fars gamla vovve). Hon fick en uppstoppad liten fågel som hon ngr dagar innan julafton bitit av huvudet på. Så himla skoj och jag skrattade högt.

Dagen innan julafton fixade min bror Göran med min dator. Syfte att den skulle gå lite fortare. Men datorn är gammal och ett hopplöst fall. Men han fixade The Sims 2. Så nu sitter jag och Marina fastklistrade framför min dator och SIMS :)))

Igår pimpelfiskade jag och Marina. Tyvärr var det extremt kallt, 20 minusgrader så vi orkade inte med det så länge. Men vi fick åka lite scoter och det bästa av allt var att jag lyckades få upp en aborre efter 6 minuters pimpelfiske med mitt pimpelspö som jag fick i julklapp av Marina !!!! Jag blev så glad. Den lilla stackaren åt jag till frukost idag :)
Pimpelfiske är roligt men kallt :)

Idag är det nyårsafton. Vi är bortbjudna på middag och fest i Orsa. Ska bli riktigt roligt.
Nu först ska jag försöka slingra mig ifrån ett träningspass på gymmet ;)

Maggots ska på för ökad chans att få fisk

det är kallt att pimpla

Här är min fina aborre som så fort den kom upp frös till is ;)

Marina i rånarluva


Vänskap

Igår träffade jag Catrin. Min vän som jag inte träffat på så himla länge.
Det var så roligt och ses igen. Och vi hade så mkt att prata om och vi skrattade ihop och det var sååå underbart!
Jag blev alldeles varm i kroppen och så glad över att få träffa henne igen!
Hoppas vi snart kan ses igen.

Sitter hemma och är hungrig som en gnu. Men oooorka ta tag i det :-)
Har tvättat hela morgon och snart är jag klar, sen ska jag väl packa och fixa. På torsdag natt åke rjag till Marina :-)

De vandrar en människa på denna jord som har sårat mig djupt, som jag vet har ljugit för mig och de känns riktigt pissigt. Magkänslan stämde fan att jag inte trodde på mig själv och stod på mig. Fan ta dig!


Marathon

Klev upp vid halv tre, har sovit som en prinsessa. Nu är nattveckan avklarad och de känns riktigt skönt.
Har sen jag vaknat suttit i soffan och kollat på Bonde söker fru marathon på tv4+. Kalaskul och jag blir som klistrad framför tvn. Speciellt kul tycker jag det är att följa Peter och hans beundrare. Tycker det är starkt att han som gay är med i tv. Mer sånt.

Ikväll ska jag hem till päronen. De bjuder på mat. Sen tror jag de längtar lite efter Ella. Lite tomt och lugnt hemma nu när Mascot dött.

Jag och M funderar på att dra i väg till varmare klimat, hur underbart skulle inte de vara!?!? Mycket!!!

Har ngr julklappar som måste inhandlas och tvätt som måste tvättas innan jag ska åka till Älvdalen.

Nu äre dags att packa ner Ella i buren ;-)


Bloggar väl en till gång idag.......

Jag lyckades såklart somna om och sov till fem.... så var den dagen borta!!! Läskigt.

Ella tyckte de var kallt eller ngt så hon kröp under täcket och la sig vid min mage. Så skönt att känna hennes lilla lena håriga kropp :-)
Mys de!

Och tack till vädergudarna som har gett oss minusgrader och SNÖ!!!! Så himla fint!
Ska nog ta en promenad till jobbet.. passa på när de är så fint ute och njuta lite.

Och till ngt OROVÄCKANDE !!!
Min Söta och fina Ella snodde en bit rått fläskött när jag vände ryggen till. Antar de kommer bli rännskita i ettan i morgon... hoppas hon hinner till lådan!!!!!!???????



Nattjobb

Har jobbat i natt. De gick fin fint men kom ifrån jobbet en halvtimme senare. När jag skulle åka buss så verkade som om de försvann en buss spårlöst så de sluta med att jag fick pulsa i den fina snön som kommit innan jag kom hem.
Tog mig en smörgås och hoppade i säng.
Kände mig inte ett dugg trött.... men lyckades somna.

Men vid c:a halv ett vakna jag och kunde inte somna om..... hade hoppats på att iaf få sova till 14 eller 15. Men icke.

Nu har jag ätit lunch och surfat lite. Och nu till min stora lycka börjar jag känna mig ordentligt trött igen :-)
Skulle vara skönt å sova lite till.

To be continue.......................................


Stolt som en tupp!!

Igår var jag sååå arg och sur över att jag inte fick igång mitt internet. Tyvärr gick de ut över M som inte hade med det att göra.
Men idag efter en natt sömn gav jag mig på det igen och efter mkt om och men och ett humör i balans så lyckades jag lösa problemet ALL BY MY SELF!!!!!! Jag är sååå stolt. Gick in och gjorde en ändring på mitt virusprogram och så vips så kom jag ut på internet. Jag är sååååå glad och stolt över detta!

Igår lekte jag med min kamera och tog kort på min lilla håriga sambo. Hon är såå underbar och jag är så glad att jag har henne. Trots att hon ibland gör mig riktigt förbannad. Men hon livar upp här i ettan.

I natt ska jag jobba. Ska bli skoj och jag längtar till i morgon bitti då jag får sova, när alla andra går upp för att jobba *fniss* 

Igår när jag inte fick igång internet tog jag tag i att städa. Jag skurade toaletten.... väggar, golv, duschdörrar... ja allt. Så nu luktar det gott och känns riktigt fräscht. ska ge mig på resten av lägenheten idag.









Lussekatten

Har i smyg och i min omedveten varit engagerad i Värmlands lussekatt. Där årets mysigaste katt röstas fram. Inte för att jag vet vad de vinner, äran kanske? (tävlingen genomförs via tidningen VF, värmlands folkblad)
Hade tänkt anmäla min Ella... men kom inte på ngt alldeles speciellt som hon gjort som kan smält de som är intresserade av att rösta så att de röstat på min kisse. För det är ju så här att det är inte viktigast att delta utan det är att vinna ;-)

Jag röstade iaf på katten Zinto som är blind men njuter av livet. Det tyckte jag var fint.

Idag fick jag ett julkort från min "syster" Erica. Blev så glad. Tack min allra käraste syster! SAKNAR DIG MED!!!!
Vi måste ses!
Erica är en av de roligste och ballaste människan jag känner. Vi har haft så roligt, faktiskt så länge som i 24 år (snart i 25 år) ;) Vi träffades samma dag som vi föddes då våra mammor tryckte ut oss och på samma dag firade sina födelsedagar.

Har ännu inte kommit iväg till badhuset... men nu så ska jag lyfta röva från soffan.

See you

Min lussekatt


My life

Livet är fullt av upplevelser och känslor.

Jag är glad och blir varm i kroppen av att jag och C börjar hitta tillbaka till varann. Ser fram emot att träffa henne. Det är en styrka att kunna förlåta. Och vi är starka :-)

Jag slutade och snusa för ett par månader sen. Men i samband med min down-period så började jag igen. Och de gick fort och hamna i träsket igen. Men jag trivs i träsket och va fan jag kan ta tag i det en annan gång :-)

På jobbet går det bara bättre och bättre. Så himla skönt. Ibland blir jag lite stolt över mig själv, tänk vad man lärt sig.

Ella jamar och förgyller min vardag.

Mascot är oerhört saknad.... känns som om jag väntar på att han snart ska komma hem igen....  men istället verkar det som om de kommer finnas en liten tollarvalp i mina föräldrars hem i vår *lycka*

Känner mig fortfarande STOR SOM ETT HUS!! Nu idag ska jag till badhuset och plaska. sen skulle de vara gött å spinna också. men vi får se.

Om en vecka och ngr dar åker jag upp till min marina!! mys dä!!!



Fruktskål

Igår var jag hos Emma R. Vi pratade och käkade lite mat. Emma och hennes Ida hade köpt en våg och jag kunde inte hålla mig. Så jag ställde mig på denna. SHIT!!!!!!!!!
Jag har gått upp en hel del.
Jag och Emma skrattad lite åt de och det kändes okej.
Men när jag kom hem började tankarna komma....... fy jag känner mig stor som ett hus!

Så idag har jag inhandlar mig en STOOR fruktskål. Den gula kiwin var himla god! Kan rekommendera!

Idag har jag sett en annons (tack Marina ;)) om tre söta katt flickor. Funderar på att skaffa en kompis till Ella....... Får se hur de blir.


RSS 2.0