En hel vecka hemma i soffan

Ja då har man legat hemma i soffan hel vecka, känns rätt trist men är man sjuk så är man. Magsjukan började på måndag kväll vid 11 tiden och gav sig på em på tisdagen. Snacka om många toalettbesök!!
Sen efter alla besök så har jag haft värk i kroppen och varit totalt orkeslös. Nu ikväll, torsdag, har jag börjat piggna till och börjar bli rastlös av att bara ligga hemma.
Jag är sällan sjuk så jag har verkligen känt mig ynklig. När man råkar ut för magsjuka då vet man att man lever.
Men inte nog med att man varit magsjuk nu har jag fått ont i halsen också, hoppas inte de leder till en rejäl förkylning också, de skulle vara trist.


äventyr...?

Har jag blivit modig kanske eller har jag rent av alldeles för tråkigt?
Jag känner längtan efter att åka iväg, åka på äventyr, se ngt annat, komma tillbaka efter att varit på mer osäker mark.
Men så modig är jag inte så jag skulle kunna åka alldeles själv till ngt land jag aldrig varit, uschamejjen de skulle jag inte klara av.

Just nu lockar en resa till Stockholm väldigt mkt, tillsammans med dig min vän, Carro. Även jobb i Oslo skulle vara spännande. Sen skulle de vara hur gött som helst och åka på en charter till lite värmen, bli lite bränd och fräknig.

Avslutade min praktik i dag, känns vemodigt skulle vilja stannat kvar ngr veckor till, minst. Men nej då, nu ska man till K-hamn och nu praktik.

har haft en tråkig vecka, alldeles för lite har hänt. Men i fredags var Carro hos mig det var himla skoj.

Nu ska jag fortsätta kolla på tråkiga Wallander.

Föresten.... tycker inte om när folk äger saker som de inte lever upp till. Är väldigt besviken. Men inget ska knäcka mig, så de så!





Throut-burn

Fy fasiken vad det är jobbigt att ha halsbränna, de gör en verkligen irriterad, precis som reklamen.
Har prövat med novalucol, det hjälpte bara för stunden sen kom skiten tillbaka.
Köpte Proviva, som luktade god jordgubb men smakade ngt mindre, tror inte den hjälpte och så känns de som om jag får i mig onödiga kalorier.
Köpte också in naturell yoghurt, de brukar hjälpa, för stunden försvinner de men kommer tillbaka innan jag hunnit börja njuta av att halsen inte bränner.

Nu har jag börjat min dag med ett stort glas yoghurt, ett ägg och tyvärr så måste jag dricka kaffe. Kaffe är bland de godaste som finns att dricka och dessutom får jag skallebank om jag inte dricker de på förmiddagen.
Halsbränna är inte kul men de är ännu sämre med både halsbränna och huvudvärk!

Äntligen fredag idag, ska göra tenta sen på kvällen ska jag umgås med Carro. Ska bli lika trevligt som vanligt.

Har verkligen haft en tråkig vecka, alldeles för lite att göra och alldeles ensam typ hela tiden. Måste umgås med människor för att inte tycka att livet är trist och börja grubbla. (hatar att grubbla)

Nu ska de städas och sedan lagas mat så jag orkar tenta.

Solen skiner

Det har verkligen varit sommar nu i ngr dagar och vad gör jag? Jo jag är instängd på ett sjukhus bland alla andra instängda. Vi får bara njuta utav att solen skiner på de som vi ser är utanför våra fönster. Men jag klagar inte allt för mkt, lite bara.

Satt ute en timme går när jag väntade på promenad-sällskap. Snacka om att man fick sommarkänslor. Det luktade grillat, måsarna skrek, andra fåglar kvittrade, solen värmde, de kom en båt körandes förbi med hög musik så att det dånade. De gick förbi en massa människor, med cyklar och inlines och folk var ute och rastade sina hundar. På gubbholmen satt folk med systemkassar och laddade upp för kvällens bravader. 
Jag älskar verkligen våren och sommaren, får energi och känner mig glad när värmen, folket och allt skoj dyker upp. Kanske beror min glädje på andra människors glädje? Det skapas en varm atmosfär när solens strålar värmer våra bleka vinterhudar.

Gick till Ica efter min vårpromenad, köpte sommar mat, grillad kyckling, vitlöksbröd och sallad. De satt fint i magen. Min fina vän Madde kom till mig innan vi drog vidare till biosalongen för att möta upp Annika. 
Jag uppskattar Madde en massa, hon är ärlig, spontan och varm. Dessutom kan hon gråta av lycka och kan gråta för att andra mår dåligt, hon är en sann vän som har styrkan att visa känslor.

Har fått upp ögonen för en människa som svepte förbi i mitt liv. Hon gav mig glädje som fortfarande består. Trots att hon svepte förbi och antagligen bara kommer finnas som ngt fint som varade för en mikro-stund av mitt liv så har det gjort mig mycket gott! Men det är väl klart att man hoppas att det blir ngt mer, men just nu är jag glad för de lilla.

Har kommit på en sak: Jag ska sluta skämmas och skuggbelägga mitt jag och de jag gör!





 


Jag är ett lik....!

Igår var de fest, igen, utnyttjar mitt liv som ung singel *skratt*
Massa öl blev de, massa skoj och en massa saker som man inte ens vet har gjorts. Man tänker inte heller speciellt  långt när man är lite fyller, varför kommer jag på att de ska bli efterfest hos mig när klockan är 03.30 eller nått i den stilen? Och varför är de då bara jag som tar en sängfösare ??? *skratt*
Men skoj hade jag.
Brainpain!!!!!!!! förtjänar jag de? Svar: Självklart!
En pizza skulle sitta mer än fint i magen, cola ännu bättre men om jag ska ha de så krävs de att pizzerian har påsköppet och att min kropp bär mig till och från.... hm.. hur ska de gå till?????????

Carro och jag har bestämt att vi ska vara nyktra nu ett tag framöver, jag tror faktiskt att vi kommer lyckas mkt för att vi inte hinner eller har råd att festa.

Hjärnan orkar inte jobba mer nu, detta inlägg tog mer tid än vanligt att skrivas, hissen har inte gått ända upp idag.

Alkohol får hjärtat att banka....


hur blev de så här?

Klockan är endast 7.55, vaknade 7.00 trots att jag var ute och drack öl igår kväll. Men jag la mig och sov 23 så de kanske är orsaken till att jag vaknar tidigt.
Jag och Carro var sugna på en öl, observera antalet, men ölen var billig, den var god, lättdrucken och det var ju faktiskt fredag. Så de blev väl en 3-4 öl för oss båda.
Jag och Carro har alltid roligt tillsammans men att när vi umgås blir de så lätt lite fulla *s*

Nu ska jag käka frukost, nyvärmda baguetter, juice och ett ägg. Ska bli gott, men drömde inatt att jag gått upp 4 kg, de blir hårdträning till veckan. Vill absolut INTE gå upp i vikt, de skulle inte göra min själ gott.

Snart är de sommar och jag ska på äventyr, tror att jag kommer sakna Karlstad med alla mina vänner och min lägenhet. Tur att jag kommer tillbaka.

Idag är de ju påskafton, vi ska hälsa på farmor. Sen hoppas jag att jag hinner äta påskmiddag innan jag ska på fest.

Be carefull...!



Okej, men nu då?

Hej alla de små stackarna som läser detta...
Nu har jag fixat mig en "Blogg" som de så fint kallas. Vet då inte riktigt varför jag skaffat mig en Blogg men de kanske jag lär mig så småningom.
I dag är de långfredag och dagen känns rätt lång eftersom att jag gick upp rätt tidigt och städade, blev tvungen till de eftersom att jag fick besök av Ida och Madde. Vi åt sen frukost ihop och pratade, de var mkt trevligt.
Nu ska jag umgås med Carro, en ny vän som ger mig glädje.

Försöker tänka så lite som möjligt på "you know who".... men lyckas inte så bra men de går, som allt annat.

Kom på idag på morgon att jag är expert på att tänka på allt som är jobbigt här i livet, de som jag är missnöjd med, de som fattas, de jag inte gjort, de jag borde göra, de jag saknar... bla bla...
Varför inte tänka på de som är bra? Det finns massa saker som är hur bra som helst.

Ska surfa vidare...

Make your day!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0