Påsken är över och lika så värmen och valborg

På annandag påsk fick Leo träffa sin uppfödare Ingrid, jag hade sett i fram emot detta möte så det kändes väldigt roligt att det äntligen blev av. Leo fick prova på apportering och även testa på lite vilt. Han visade intresse för vilt och bar på en fågel. Han fick även gå ett vilt spår men fyndet som var en älgklöv var lite läskig.

Foto. Bluenosers kennel

Dagen innan visade han också intresse för "vilt" då han tog Ellas byte: en livs levande liten mus!!!! Jag tycker att möss är rätt äckliga och fick lite smått panik. Men efter lite om och men släppte Leo till slut den stackars musen som skuttade i väg. Igår hittade jag den dock död på trädgården. I
Jag har även kommit på att jag ska måla om mitt köksbord och alla fyra stolarna. Så jag har köpt material och på börjat arbetet. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men när det blir färdigt blir det kanon.
Leos hälta är nästan helt borta, känns oerhört skönt, i morgon ska han till veterinären igen och då ska nya röntgen bilder tas.
Min valborgshelg var underbar eftersom jag fick umgås med de allra bästa, som alltid kommer finnas vid min sida och jag vid deras. I LOVE YOU!!!!!

Världens finaste Leo

Foto: Bluenosers kennel


GLAD PÅSK

Våren är här och lika så påskhelgen.
Jag njuter av att solen värmer och att de gröna och lite blommor sticker upp här och där! Fåglarna kvittrar vackert och den bästa tiden av året är här!!!
Och jag struntar i att min näsa kliar och jag nyser mer än annars, de finns ju allergitabletter :)
Leo haltar fortfarande men jag upplever som om de lindrats ngt. Ska åter till veterinären den 4 maj för ny undersökning och nya röntgenbilder.
Aktviverar honom måste jag annars blir han tokig, men de är koppel som gäller och ingen lek med andra hundar.
Har lagt en del spår och idag travade när han spårade och jag kan se på honom att han fattat poängen! Han var sååå duktig och jag blev oerhört glad och stolt!!!!

Mina älsklingar

 

Vackra Leo som ser ut som "stampa" när han sitter



Leo med solsken i underbara skogen


En ledig torsdag

Har jobbat en hel del den senaste tiden, massa nätter plus en extra natt. Idag är jag ledig och redan uttråkad :(
Leo haltar fortfarande och de gör så ont i mitt hjärta :(
Många som jag känner, en hel del på jobbet som är förkylda, igår började jag frysa ordentligt och kände mig "mosig" i skallen. Nu på morgonen känner jag det samma och hoppas min kropp kan övervinna dessa hemska virus innan det bryter ut. Jag vill inte sjukskriva mig, eller jag har inte råd att sjukskriva mig!!! Jag har massa utgifter framför mig, möbler ska införskaffas och Leos veterinärbesök ska betalas.
Om en och en halv månad ska jag flytta, jag räknar dagar och jag räknar timmar. Längtar så efter att få inreda mitt hem och ta hand om mig bara mig inkl min älskade djur.
Idag ska jag träffa ordförande i bostadsrättsförmedlingen, ska bli himla spännande och dessutom ska jag visas runt. Lääängtar!
Klockan är tio på förmiddagen och jag är sjukt uttråkad, och lata-Elin har sagt "hej här är jag"!! Får se om jag övervinner henne ;)
I måndags fick jag hem min nya mobil, min iphone. Vilken häftig grej, jag kan se på tv med den, jag kan kolla mitt bankkonto, jag kan spela musik, läsa de senaste nytt ect ect ect. Jag är sjukt imponerad! Och roligt är det ;)
See you!

Jag älskar våren!

Våren är här på riktigt, i dag när jag klev upp efter att sovit av ännu ett nattpass, visade termometern 18 grader varmt!
Så jag tog en kort promenad med min älskade Leo och sen tvättade jag bilen och bytte till sommardäck. så nu är bilen vårfin :)
Jag är verkligen en vårmänniska, jag bara älskar att det blir ljusare, varmare och att små blommor och annat grönt ploppar upp ur jorden.
Jag älskar känna vårkänslor!!!
Leo haltar på :(
Jag är sååå orolig för honom. Har en klump i magen.
Men allt ska bli bra, det måste bli bra.
I morgon ska jag till teliabutiken och förhoppningsvis kommer jag hem med en iphone :) :) :)

Ordination: vila!

Igår var Leo till veterinären pga av sin hälta.
Röntgenbilderna visade inget avvikande men enligt veterinären är de inte helt tillförlitliga och nya bilder ska tas om tre veckor.
Troligt är att han ha såkallad panosteit, dvs inflammation i benhinnor som i slang ord kallas växtvärk. Veterinären är dock inte helt säker.
Ordinationen fram till nästa röntgenundersökning är VILA! Leo får inte leka med andra hundar, BARA koppel promenader, minskad föda och dessutom ska han gå på smärtlindring.
Efter domen blev jag alldeles förtvivlad, arg och ledsen på mig själv. Har jag förstört honom?!?!?!?
Känner mig fortfarande ledsen och framförallt orolig.
Jag vill bara att min vovve ska vara frisk så vi kan erövra världen.
Men jag har bestämt mig att allt kommer bli bra och att Leo snart är frisk och kan röra sig obehindrat. HOPPAS!!!!


En drogad Leo, i väntan på röntgen.

Drömmar...

Igår vaknade jag med ett leende pga en dröm. Jag drömde att jag var tillsammans med Claudia Galli och jag var full av kärlek :) Och hon var så snäll emot mig :)
I natt däremot drömde jag att jag gick på en grus väg som var full med olika ormar. Sedan hade alla ormarna slingrat sig in under mina kläder och slingrade en efter en ut ur, ärmarna och hur byxorna. Jag har ett svagt minne av att jag skriker rakt ut!! Tur jag sover själv (förutom Leo).
Leo väckte mig vid halv tre, kanske vaknade han av mina skrik?!
Efter detta kunde jag inte somna om, jag funderade på min dröm och var orolig för allt, tänkte en massa på min lägenhet och hur jag ska få plats med alla mina ägodelar. Försökte manipulera min oro med vad som var verkligt och vad som var en känsla, men tyvärr tog de ngr timmar till innan jag kunde somna om.

Äckliga ormar

Claudia Galli


Idag på morgonen har jag varit till tandläkaren. Jag har världens goaste tandläkare, Jenny på folktandvården. Hon hade lite synpunkter om mitt snusande men tyckte för övrigt att mina tänder var fina. Skönt!

 

Min älskade Leo har tyvärr lite hälta som blir värre då han legat still en längre tid. Jag tycker det borde vara muskelärt men för säkerhetsskull så har jag bokat en tid hos veterinären på fredag. Jag har en klump i magen och förbereder mig på det värsta. Jag är som sagt ett litet proffs på att oroa mig :( Jag vill bara att min vovve ska vara frisk, men de tycks vila ngt ont omkring honom, han har redan haft en svullen läpp, hosta och nu hälta :(

 

Kvällspass på jobbet står på schemat och i morgon blir det ett nattpass.

 

See you!


Måndag..

Helgens jobb är slut och nu är jag ledig två nätter. Ska bli så skönt.
Idag har jag och Leo gått en härlig promenad i vårsolen. Innan promenade la jag ett kort spår till Leo, spåret hann ligga i c:a 20 minuter innan Leos spår-premiär.
Nja... så där gick det. Leo satte sig och tittade på mig, sniffade lite men fattade inte alls poängen med det hela. Jag själv har inte alls mkt erfarenhet gällande att lägga spår, framförallt inte att inroducera en liten valp till detta.
Men jag har fått lite tips utav min vän Emma nu så snart ska jag lägga ut ett till.
Emma har även tipsat om en hundträningsväst för endast 250 riksdaler som jag beställt och fick hem idag. Jag är kanon nöjd över denna!
Nästa vecka ska jag träffa ordförande i bostadsrättsföreningen. Dessutom ska de visa mig runt, vindsförråd, tvättstuga etc.
Jag längtar så tills jag får inreda mitt hem. Jag planerar för fullt redan och kollar upp vad jag behöver köpa och hur mkt det kommer kosta. Om två månader får jag inreda på riktigt!!!!!!
Ella min älskade katt har en period just nu då hon vill vara nära mig. Under veckan då jag sovit av efter nattpassen så har hon kraffsat på min dörr och min bror har släppt in henne och så vaknar jag av att jag har en katt på magen :) Hon är såå mysig när hon är så här.
Leo älskar också Ella, han tycker om att leka med henne och naffsa lite på henne. Ella är iskall och biter lätt tillbaka för att sedan gå ifrån honom.
Nu ska doggisarna ha mat och Leo ska få gå en kvällspromenad.

RSS 2.0