Tatuering på bild ;)

Har haft ett kalasmysigt dygn med fina främling. Du är fantastisk.
Fick följa med på skyddsträning. Hundar som anfaller en figurant. Skithäftigt. Nu vill jag väl ha en hund, igen :)

Tatueringen är gjord och jag är mkt nöjd. Det gjorde inte speciellt ont så undertiden den blev gjord började jag fundera på vad jag ska göra här näst :)
Men i natt låg jag och tänkte på min lilla fina tatuering och lite panik dök upp. " Shit i Bulan, den här ska ju sitta här hela livet" Men jag har tänkt andra trevliga tankar om den idag :) Och sen kan jag ju inte komma ifrån att jag är riktigt nöjd med den.



Idag har jag varit hos familjen. Vi har gått på stan och varit ute i skogen. I skogen var det blött men underbara skogen är underbara skogen :) Jag älskar att vara ute i skogen, trots att jag inte är de så ofta. Men min nyinköpta lilla damsugare till bil ( eller hur Främling :) ) Så kan jag ju ta mig till skogen när jag vill. UNDERBART!

Mamma la ut spår till Hector. Och han var så himla duktig för att bara vara 7 månader gammal.



Och så fann vi ju lite guld i skogen :-)


Nu ska jag bädda ner mig i soffan. Mår inge vidare i kroppen. Yrsel och illamående. Men det släpper snart. Bara att stå ut.

I morgon ska vi ut och festa. Längtar!!!

Saknad...

Mitt bland alla lycka och glädje så kom det tårar.

Läste mitt gamla inlägg om farmors sista dygn och mitt avsked till Mascot.
( Arkiv: augusti-08 och november-08)

Mascot kan ja sakna sjukt mkt ibland. Han gav mig så obeskrivligt mkt glädje. Varje gång jag åkte hem till mamma och pappa visslade jag på hundarna när jag gick in på mor och fars gata. Båda hundarna skrek och skällde tills jag öppnade dörren. Nu för tiden funkar inte det eftersom att Didas är den enda som kommer ihåg min visslingar men  hans hörsel är inte den bästa så han hör det inte *fniss*

Jag saknar att få höra av min farmor att jag är vacker. Hon skämde alltid bort mig med smicker, speciellt det sista året hon levde. Jag uppskattade det så mkt. Jag saknar att sitta och klippa hennes naglar och dricka kaffe med henne.
För mig var farmor otroligt vacker och en underbar människa i mitt liv.

Jag vill träffa ett medium så att jag kanske får en möjlighet att höra ifrån min farmor :-)

Nej nu ska jag ta tag i min dag!

Förresten måste ju berätta vad min JÄVLA katt gjorde tidigt i morse. Jo hon bet sönder min telefonladdare. Och det är den fjärde laddaren som hon gnager sönder. Jävla skit katt! But I LÖVE her! Vadå ovillkorlig kärlek?? ;-)

Men nu ska jag ta tag i min dag!

Onsdag, tredje semester dagen.

Igår var jag i Göteborg med Catrin och lillasyster Emelie. Trevligt och umgås och sjunga ihop till alla bra låtar som Catrin har :-) På vägen dit fick vi stå i en bilkö i ca en timme pga av en olycka. Men de gick det med. Och till Göteborg kom vi ju :)
Jag har handlat en tröja och ett gäng t-shirtar. Sen handlade jag en gris som låter när man öppnar kylskåpet. Fantastiskt roligt!!!! ha ha ha ha!

Idag ska jag luncha med mina låtsats mammor och bästa vänner. Ska bli så roligt och träffa dem. *Kärlek*

Sen klockan 17:00 blir jag tatuerad. Min snälla arbetskamrat och vän Anna ska följa med mig dit. Hon ville själv kolla på tatuering och blir på så vis stöttning för mig :))

I kväll ska jag åka hem till den vackra främlingen som får mitt hjärta att slå volter! Lääääängtar!!!

De som inte dödar det härdar!

Nu har jag hämtat min lilla svarta skatt!!!!
Den är så fin så HÄRTA vore nog!
Och jag är sååå glad så en TRÄDJE DÄL vore nog!!!

Nu kan jag åka vart jag vill, när jag vill :-)

Helgens arbete har varit olidligt jobbigt. Tiden har gått sjukt långsamt. Jag har räknat ner varje minut. Men nu behöver jag inte vänta längre för nu har jag mitt livs första semester.
När jag cyklade hem igår efter jobbet körde jag försiktigt och såg mig noga om innan jag körde över vägarna. För tänk om det skulle hända ngt precis när jag fått semester. Jag vågade inte heller cykla fristyre eller plocka upp mobilen ur fickan för att kolla ev sms eller ringa ngn. För det skulle ju vara förödande om jag skulle tappa den :)
Men allt gick bra.
När jag kom hem tog jag mig en kall öl, sedan en till och sen tog jag mig en välförtjänad WHIRRE! Gött som tusan och jag passade på att bli lite onykter. Men det får man bli på sin semester. Jag är nog en riktigt bra semester firare :-)

Det händer så mkt i mitt liv just nu så jag blir alldeles skakig av lycka. En alldeles egen bil, den första! Semester, de första i mitt liv. Tatuering på onsdag, min första som jag pratat om i flera år. Och sen har jag ju gått och blivit kär också. Och det är nog det allra bästa.

Nu måste jag lägga mig och vila så kroppen slutar skaka. Om de går för jag är nog lika sprudlande glad om en timme också :) :) :)

Funderar på mitt liv och är så oerhört glad att jag inte gjorde handling utav mina mörka tankar när jag mått som sämst. Även ifall det känns sjukt jobbigt emellanåt och man inte finner ngn utväg så vänder det.
Det får man ALDRIG någonsin glömma trots att det är så jävla mörkt och det känns som om livet inte kan ge ngt mera.
Det vänder. Se på mig! Jag önskar att alla mina nära och kära fick känna det jag känner just nu! Det är underbart!

Det som inte dödar det härdar!

BARA SÅ GLAD!

Jag vill designa min blogg till ngt mera JAG men hur fan gör man???????????????????

Jag går omkring och är kvittrande glad!

Ska hämta bilen i morgon. FRIHET!!!!!

Gör sista arbetspasset innan semestern i kväll. Det kommer säkerligen gå jäkligt långsamt.... men men snart har jag mitt livs första semester. Så jäkla häftigt.

Till veckan blir det en tatuering... nervöst som fan men ngt jag längtat efter i många år.

Ngt har hänt med mig, ngt jag hade gett upp för länge sen. Men det är verkligt och det kan inte kännas bättre. Främling du får mitt hjärta att göra volter och varje sekund utan dig känns som en evighet ;-)
Vem behöver sömn eller mat när du är i min närhet?!

Sååå glaaaaaad!

Idag har det skett, idag fick jag lite mera vuxenpoäng.
Kärlek vid första ögonkastet. En svart liten tuffing.
Jag har köpt en BIL!
Jag är såååååååååååååååå GLAAAD!
Det stod där mitt bland alla andra bilar men jag blev kär direkt jag såg den. Och nu är den min alldeles egna!

KÄRLEK :)


Annars idag har vi firat pappa som fyllde år. En trevlig dag hemma hos mor och far. Min bror håller på att ta körkort och han är så himla duktig. Heja G-man!

Kan säga att min lilla odling som jag började med i början av denna sommar verkligan har VÄXT!!! Värsta bästa odlingsjorden...... eller..... ??? HA HA HA HA!

Ser ni ruccolan? Löken? jordgubbarna? Potatisen? Eller kanske gräset??



De finns en speciell person som gör mig extra glad. Du är sååå bra!

Längtar till lördag!

På söndag gör jag mitt sista arbetspass innan min allra första semester. Coolt!

Tatuering och Medium.

Sitter här vid datorn med min fina Ella i knät. Njuter varje sekund av hennes värme och närhet.
Älskar henne av hela mitt hjärta!

Igår var det 30 års fest. Det var kanontrevligt. Tack Malin och T och alla andra som gjorde det trevligt :)
Malins tal berörde mig mkt starkt. Familj är ngt fint.

Snälla Malin från Skin deep har designat en tatuering till mig. Nu är det bara upp till mig att bestämma vart jag ska sätta den?!?!?!?! Svårt detta :-)

Just nu rullar tv programmet " De okända" på tvn. Jag skulle så himla gärna vilja träffa ett medium. Vill höra efter hur de som lämnat mig mår och vad de känner och tycker. Sakna!

Har iaf haft en kanonmysig dag och natt. Ibland vill man bara stanna tiden.

Fredag!!

Har jobbar klart min tre nattpass och nu återstår det fyra lediga dagar :-)
Igår kollade jag lönenspecifikationen och jag har fått höjd lön pga av att jag varit sjuksköterska ett år. Riktigt roligt.
Så nu ramlar de in lite extra pengar varje månad. Skönt.

Nu har jag bara en jobbvecka kvar innan min lilla semester. Den är välbehövlig. Dessa tre nätter har jag mest gått omkring och suckat *puh*

Läste i tidningen att Gammelvala sätter igång om ngn dag. Vore gött med ett stort lass med nävgröt.

Ikväll blir de film och spel men Anso, Linda och Urban. Ska bli så trevligt. Ser fram emot!

I morgon är de 30 års fest som gäller. Roligt roligt.

Vakna nätter och sovande dagar

Igår var jag hemma hos Anso. Vi har haft kontakten i x antal år och bara pratat om att vi ska ses och igår tog vi tag i saken. Tack vare att jag hade tillgång till en bil, Tack mor och far :)
Vi satt och pratade och drack kaffe ngr timmar. Och sen pratade vi vidare och åt "vitamintabletter" en bra stund tills klockan slog 04:00 och jag åkte hem.
Det var så kul och träffa alla omtalade djur och vistas i ett litet paradis ute på landet. Så vill ju jag bo!!!!!!

Till Anso: ;-)
Saida Andersson, (
8 oktober 1923 - 14 november 1998), var en i Sverige välkänd sierska. Saida Andersson hade under många år en spalt i veckotidningen Hemmets Journal, där hon gav råd och hjälp till människor som tappat bort saker. Hon blev riksskänd när hon medverkade i Café LuleåTV under 1990-talet.
(Wikepedia)

Idag har jag varit hos farbror doktorn kom bara en timme för tidigt. Men Han var så snäll och lät mig komma in ändå. Efter det åkte jag och lämnade tillbaka mammas bil och busade lite med Hector. Efter att ha lekt med honom har jag hål i T-shirten och proviva spill på T-shirten. Hunden äter ju allt och lite till. När jag drack min proviva klättrade han upp i min famn och flirtade stenhårt med mig. Så såklart fick han lite och dricka. Där av spill på min t-shirt.

När jag sen kom hem däckade jag och har sovit si så där 3 timmar. Riktigt skönt. I natt blir det jobb först 25 års middag.

Anso på sin trapp.


Hector ber snällt


Hector dricker Proviva

Saknad........

Saknar Mascot. Fina Mascot som lämnade oss i november och for till hundhimlen. Jag saknar hans glada ansikte, hans viftande svans. Hans kärlek. Det värker i mitt hjärta. Tänk om man kunde trolla. Då skulle jag trolla tillbaka honom. Bara för en liten stund, så jag kunde borra in mitt ansikte i hans päls. Nu rinner en massa tårar på mina kinder.
Mamma och pappas nya vovve är helt underbar. Men det är inte Mascot.

Sen har jag saknad efter den förtrollade kärleken. Varför kan inte jag? Alla andra kan. Jag känner mig så misslyckad.

Tänk om jag kunde leka bort lite smärta med fina Mascot.

Snart kommer Catrin då ska vi ha roligt. Men första ska jag städa och grina lite.

Katt beeeebisar!

Igår var jag och Katta till djurskyddet för att spana på kattbebisar.
På djurskyddet hade de två kattungar som ska säljas ihop. En utav dem var vindögd och var helt otroligt söööt!
Jag kan ju inte köpa två stycken till, utan det räcker med en till :)

Så vi åkte vidare till ett jourhem. Där hade de 6 stycken små ungar. 4-5 veckor gamla små bebisar. Jag och katta lågdär på golvet bra länge. Det var svårt att slita sig :)
Jag blev lite förtjust i en litet tjej med namnet Hanna som Hanna Ljungberg :)
Idag när jag kollade mejlen så hade jag fått ett mejl med en bild på Hanna.



Ska snart dit igen och titta lite mer innan jag bestämmer mig för ngn. Men en blir det iaf. I samband med min sista semestervecka :)

Ikväll ska jag och catrin festa!

Mycket nu

Igelkotten har slutat att morra och har kikat fram med nosen. Trycket över bröstet har lättat ngt. Och de känns mkt skönt.
Tur att man aldrig ger upp, de kommer ljusare dagar.

Nu händer det mkt. Mobilen har lämnat halebop och är snart hos mig.
Jag har kontaktat djurskyddet som gör ett fantastiskt jobb och tar hand om hemlösa djur. Min Ella är ofta ett monster och hon är mitt allt och jag vill göra allt det bästa för henne. Hörde efter med en trevlig kvinna från djurskyddet som tipsade mig om att skaffa en kompis till min misse så hon blir lite mer stimulerad. Jag är ju inte alls svårövertalad när de gäller djur. I love animals!!! Så ngn dag ska jag till djurskyddet och spana in en liten ny familjemedlem :-)

Nu gäller det bara att komma på ett nytt namn........ hm. Tog mig många månader att komma på Ellas namn. Hur ska detta gå nu?!
Förslag, som passar till Ella?!

Har värk i min handled som har irriterat mig i en vecka... När man jobbar inom vården så blir man lätt hypokontriker. Reumatism? Förslitning? artros? Cancer? Jag kommer dö!!
Nej då... men man blir lite orolig. Och dessutom har jag lätt att oro mig själv.
En trevlig Underläkare på jobbet kollade på den förra veckan och tyckte jag skulle söka läkare om det inte gav med sig om ngn vecka eller veckor. Och det gör ju fortfarande ont. Och de känns som den är svullen.

Solen har idag kikat fram lite... Hoppas det snart blir strålande väder igen :) Jag vill bli mindre vit på kroppen!

prylnörd

Nu har jag beställt en ny mobil, och skaffat halebop abonnemang.
Min mobil krånglar fett och jag blir så arg.
Chansar man inte här i livet så kan man inte vinna något.
Och detta är bara en sak och lite pengar :)

Leva här och nu.

Igår efter flera timmars övertalan från mig själv till mig själv så lyckades jag ta tag i mitt hem och städa. Kändes himla skönt efteråt. Så nu är de rent och snyggt, en liten stund :)

Idag ska jag till farbror doktorn. Ska bli intressant. Är lite nervös.

Igår innan jag somnade läste jag ut en bok. Malin Sävstams När livet stannar. Det handlar om en kvinna som förlorar två barn, sin man och sin bästa vän i Tsunamin 2004. En oerhört stark bok om hur man överlever. Hon blir omringad utav underbara männsikor som stöttar henne. Hon berskriver sin sorg och sin oerhörda smärta på ett riktigt berörande sätt.
Det bästa med boken var att man själv började fundera på sitt eget liv. Sin egen smärta. Och hur man kanske ska hantare den. Livets sista mening handlar om att man ska leva livet här och nu. Inte igår, inte i morgon utan IDAG, NU!
Något man borde bära med sig och leva efter.

Är oerhört orolig för en människa jag lärt känna. Jobbigt att vara så långt bort. Om de finns en gud där uppe? SNÄLLA låt allt gå bra!! Låt inte hennes liv ta slut nu!!!!

Igelkotten

Livet är en fantastisk gåva. Den bästa gåvan man tar emot under sin livstid. Ett livslångt äventyr. Det är fantastiskt. Man utvecklas varje dag. Man lär sig nya saker. Får massa erfarenhet. Är barn varje gång man prövar på ngt nytt. Varje människa har möjlighet till att lära sig nya saker varje dag, upptäcka nya saker varje dag och det bästa är att man är aldrig fullärd. Man kan ine säga när man är 80 år och väntar på att somna in att man upptäckt allt som finns i denna värld. Livet är full av lycka, skratt, tårar, vänskap, kärlek......

MEN!
Varför ska det smärta så? Varför ska det vara så svårt ibland? Varför ska ens steg här i livet kännas som bly? Varför ska det vara så svårt att andas, när det trycker över bröstet? Varför ska man gå omkring och vara orolig och rädd? Varför ska man känna sig så obeskrivligt ensam? Varför ska det vara så svårt att vara ensam? Varför känner man sig så himla otrygg?

Jag är rädd för framtiden, för nuet. Jag ångrar inget jag gjort men besväras av mina tidigare händelser. Vill skrika!
Har allt äntligen hunnit fatt mig? Har jag nu förståt hur mkt jag kämpat under dessa år? Min insida består av djupa sår. Jag brukar låtsas att det inte påverkat mig så mkt, jag vill nog inte inse. Men såren är oundvikliga. De gör fruktansvärt ont.

Besvikelsen har varit total. Tårarna har varit många miljoner. Iskan har brunnit. Sorgen har existerat varje sekund.

Jag känner mig som en glad, framåt, duktig människa. Dock har jag rätt att vara ledsen. Men jag vill ju att sorgen ska lägga sig. Jag vill känna mig trygg.
Jag längtar efter tvåsamheten, men vet inte hur man gör.
Jag är en igelkott som kryper ihop då jag blir rädd.

Egentligen vill jag inte öppna mig så här på bloggen. Jag blottar mitt inre. Men hur mkt ska man orka hålla inom sig. De som läser detta gör det av egen fri vilja. Och mitt ord är fritt.

Nu är jag så trött, som jag alltid är, så nu är det nog dags att krypa ihop i fosterställningen och sova bort ngr timmar av mitt underbara liv.

glasbollen och pölen

Igår var jag hos mina goa vänner och låtsas mammor. V och L. Så roligt att umgås igen. Träffade även ngr till vänner som fått sig en lite Alice. Världens sötaste bebbe! Me like!
Vi solade hela dagen och jag använde solskyddsfaktor vilket är bra men ack så tråkigt får ju aldrig ngn färg... Är ju blekast i stan!
Sen vart de grillat. Fläskfile, kyckling, majskolvar och hallomi. Mums. Ville aldrig bli mätt.
Eftersom V och L druckit massa rosévin dagen innan och jag bara lite så fick jag köra bilen till stranden och tillbaka. Och inte vilken bil som helst en cab SAAB Aero. Brum! Riktigt roligt.

Känns som om jag lever i en glasboll. Stänger in känslor, känslor som jag inte vet riktigt vad de är. Knackar ibland på glasbollen för att hitta hål men kan inte lokalisera vart de är, finns de? 
Beskriver mina känslor med metaforer men det går inte riktigt och beskriva dem på ngt annat sätt.

Tillbaka till verkligheten.
Värmen håller i sig. Jag vill verkligen inte klaga. Men snart blir jag bara en blöt pöl. När jag jobbade ikväll hörde jag åskan och det regnade så skönt. Men det hade varit skönt att vara utomhus och njuta utav den.
Nu sitter jag hemma och är alldeles klibbig utav svett. Men det är sommar, wiiihooo!
 

ha överseende.... jag har druckit öl

Klockan är snart halv ett när jag skriver detta. Jag sitter hemma i min lägenhet och dricker vatten. Har precis kommit hem efter en spontan fest med Torun, Malin, Annika och Linda.
Kalas trevligt. Det var rix fm festival men vi kom in till stan när det var slut. Men de gjorde inget.

Mitt liv är ett spännande kaos.
Ni som känner mig vet vad jag varit med om.
Smärtan har varit total och efterarbetet pågår fortfarande.

De finns en varelse på denna jord som jag älskar, det är min Ella. Min katt som spinner och som finns där trots att jag är den jag är och trots mina val. Hon kostade hundra kronor men är värd ett helt liv.

De finns underbara människor i mitt liv, ingen nämnd ingen glömd. En del håller om mig när de är tugnt, stryker mig över ryggen och talar om för mig att allt kommer bli bra. En del finns bara ett telefon samtal bort. En del lyser med sin närvaro eller frånvaro och jag blir hörd. Uppskattar er enormt mkt.

Min bror Peter skrev ett sms en dag då det behövdes, en mening ngr få ord som jag fortfarande bär med mig i mitt minne och i mitt hjärta. " All kärlek är fin..."  Trots att jag aldrig sagt det rakt ut så älskar jag av hela mitt hjärta.

Jag har fått träffa människor som bryr sig. Som tar mig på allvar. Jag är inte sjuk i huvudet jag behöver bara hjälp att finna min styrka. Känns fantatsikt att man har blivit tagen på allvar. Tack!

Känner mig extra sårbar nu, igår och troligen i morgon. Men det är okej. Mina känslor är äkta och jag ska vara glad att jag har dem.

De finns två människor på denna jord som öppnade sina famnar för mig. För den jag är. Jag saknar er så det värker i mitt hjärta. Jag har valt bort er, indirekt. Men ni finns med mig. Och jag är så glad att ni visade mig att äldre människor kan tycka om mig, Elin, för den jag är! Jag är för evigt tacksam. Saknar.....

Man blir sentimental av alkohol men, detta har jag planerat skriva i min blogg. Det var frågan om en tidsfråga. Nu är de gjort.

RSS 2.0