Tröttast i staden

Huvudet är slut och kroppen är matt. Ska då aldrig mera jobba så här mycket natt på kort tid. De värsta är att jag har fyra nätter kvar med start i morgon. Oj oj undra om jag lever på fredag när arbetspassen är avklarade?!
Lite stolligt har de blivit också i veckan. Har haft på mig en svart och en vit strumpa på jobbet i två dagar. Två udda stödstrumpor som fortfarande är hela så varför inte använda dem. De kanske i vissa ögon inte ser så professonelt ut men jag är inte mindre proffessonel med två udda strumpr och det är mitt sanna jag, take it or leave it.. ;) Jag bjuder på de ;)
Sen en dag denna vecka var min deoderant slut och jag hade inte tid att akut åka iväg att köpa den. Så efter lite sökande hittade jag en herrdeo och ja... hellre luktar jag lite karl än stinker svett ;)
Tur att jag jobbat natt i veckan med tanke på mina tokheter.
Igår träffade jag ett gäng från min studietid. Vi pratade jobb och lite annat fram till halv två på natten. När jag kom hem var jag pigg. Så jag lyckades väl tillslut somna vid sådär 4-5. I natt hoppas jag att jag ska få en skön nattsömn men har inga höga förväntningar om det.
Till veckan planeras valparna komma, jag kommer säkerligen besöka www.bluenosers.se X antal gånger denna vecka. Snälla kära vänner: HÅLL TUMMARNA!!!!
Älskade Ella med sin goa tassar ;) Jag BARA ÄLSKAR denna varelse. Kan bli alldeles tårögd ibland när hon myser med mig. I LOOOOOOOVE YOU!!!! ♥ ♥

Trött!!

Under veckan som gick gjorde jag sammanlagt fem arbetsnätter. Enligt schemat fyra. På söndag kväll när jag precis lagt mig i sängen ringde min kära kollega och frågade om jag kunde komma in. Ja visst sa jag och infann mig på jobbet 30 minuter senare. Tjänade nog lite fina pengar den där natten. Och tur var väl det för jag hade ngr timmar innan den insett att mina gamla vinterdäck inte gick att använda. Dags för nya, och de är ju ingen billig historia precis.
Igår var jag och beställde fyra nya däck men kör med samma fälg. Drygt 3500 tusen. Inte det dyraste men det är ändå en hel del pengar :S
I morse fick jag sota för att jag jobbat en hel del. Jag sov dåligt under natten och vaknade halv sex på morgonen och kunde ju inte somna om. Sen blev jag sjukt jäkla irriterad på min knarrande huvudgavel så den ryckte jag bort. (Den har knarrat så fort jag rört mig i sängen. Det är en hemmagjord gavel som inte sitter fast i sängen) Under tiden jag gjorde detta kom pappa upp och frågade vad jag gjorde. Jag hulkade fram att jag inte kunde sova, att jag var trött och att den där JÄVLA huvudgaveln skulle bort. Efter en god frukost lugnade jag ner mig och lyckades sova ngn timme till.
Har lärt mig ngt nytt, "fallskärmar" är bra att ha för att lindra sin besvikelse. Ska testa detta.
Tiken Fias mage växer men den är tyvärr inte så stor. Återstår att se nästa vecka hur många valpar det är i Fias mage....?
Nu ska jag käka middag sen är de jobb som gäller.

Pingvinerna var på G

Godmorgon!
Just nu är jag inne i en period då jag sover som en kratta. Har jobbat natt i veckan och igår när jag slutade (fjärde natten på raken) var jag oerhört speedad och hade svårt att sova. Och vaknade såklart av att jag var kissnödig och försökte somna om men det blev ett halvtaskigt försök.
Idag vaknade jag innan åtta och kunde inte somna om trots alla jobb-nätterna och utgång igår. Men förhoppningsvis sover jag som en prinsessa i natt ;)
Till gårdagens fest :)
Sunnanåfest med massa glada pingviner. Det var jag och många utav mina gamla innebandypolare. Vi bowlade och stojjade, skrattade och väsnades :) Jag inledde bowlandet med en strike!!!! Sen åt vi den efterlängtade maten och drack ännu lite mera. Tror de flesta på resturangen blev överröstade utav oss. Vi var ett stort gäng som inte använda sig utav de små bokstäverna precis ;)
Det var så roligt att umgås med alla igen, ibland kan jag sakna gemenskapen vi hade så otroligt mycket. Och efter igår så vet jag varför saknaden infinner sig. De finns så mycket värme och kärlek.
Ett extra plus var att få träffa fina underbara Marie ♥ Varför ses vi inte oftare?!?!?!?!
Innan vi for hem så besökte vi harrys. Hann med en öl och lite dans innan skjutsen kom. De var skönt att komma hem i tid.
Pratade en sväng med goa Camilla innan jag slocknade.
Idag är jag bakis, varför dricker man egentligen, baksmällan är inte trevlig precis. BLÄ och URK! Men de går väl hann när de inte är för ofta.
Dagens plan är att byta däck på min fina bil. Som var så snygg en frostig morgon här i veckan. Ena rutan var vacker svart och gnistrade och framrutan var vit av frost och glittrade den men. Bilden är inte riktigt rättvis men:
En diskussion på tv4 har retat upp mig nu på morgonen. Om att vi individer är narcissister för att vi vill synas på internet och kanske vill blir glad och säger högt att man är duktig då man gör ngt bra och att detta inte är bra mot våra barn. BullShit säger jag, ska vi inte visa våra barn att man ska vara nöjd med sig själv och kunna säga att man är duktig! Det vill jag hellre ge mina framtida barn än att istället ha svårt att tycka att man gör ngt bra alls! Vi måste slå oss fram men samtidigt visa ödmjukhet. Men man ska inte straffas för att man själv tycker att man är duktig!!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen, kolla reprisen av idol och sen byta däck på bilen.

En dag med Emma

Direkt efter frukost tog jag med mig Hector till skutberget där vi mötte upp Emma och Tindra. Vi gick 7.5 kilometer och hundarna busade :)
Sen åkte jag och Emma och köpte lunch, två portioner buffe för 79 kronor. Och all sorts mat smakade riktigt gott. Innan jag åkte hem hann vi med lite shopping till lilla hunden Tindra. På djuraffären hittade jag en röd matskål till Ella. De stod BITCH på skålen och de passar ju min lilla prinsessa ;) Men Ellas matte sparar pengar och är snål så de blev ingen skål. Kanske en annan gång ;)
Nu ikväll har jag fått städmani och vikt en massa kläder och städat i lite lådor, min väska och bäddat rent. Kommer bli skönt att bädda ner sig.
Jag och Tindra pussas ♥
Fina Emma med sin Tindra ♥

Valplängtan

Ja som ni läsare förståt så väntar jag på en hundvalp som jag tänkt döpa till Frejda. Nu är det tre veckor kvar tills att valparna ska födas och då vet jag om det blir någon valp till mig. Men då återstår det åtta veckor till innan hon är hemma hos mig.
Men men men...... De är så ovisst, de kan komma bara hanar eller bara en tik eller i allra värsta fall så kan valparna födas döda. Jag försöker att inte hoppas allt för mycket men det är svårt att slå bort den känslan :S
Jag VET att jag kommer bli oerhört ledsen om inte Frejda föds och att jag troligtvis kommer bli rejält deppig. Därför försöker jag att inte hoppas allt för mycket för att inte blir för besviken. Men jag är proffs på att se fram emot en framtid men en liten Frejda ;)
Jag pratade med uppfödaren för c:a en vecka sen. Vi är tre stycken tik-spekulanter och vad min känsla blev är att jag är på tredje plats, men det var inget hon sa men, en känsla är alltid en en känsla.
Tiden får utvisa min framtid men framtiden skulle kännas otroligt positiv om jag blev hundägare ♥
Förkylningen är bättre, dock har jag kvar hosta och snuva men känner mig mycket piggare. Igår hade jag en bra arbetskväll, jag bara älskar mitt jobb!
Söta Didas som i December fyller 14 år
Jag och Didasen

förkylningen är ett faktum!

Ja i morse när jag vaknade fanns de inga tvivel.. Jag är förkyld!
Nu har jag äntligen varit och köpt nässpray, näsdukar och halstabletter.
Har även köpt ett rosa band för att stödja bröstcancer forskningen. Letar efter ett rosaband i metall som jag kan ha på mig på jobbet (mera hygieniskt och den håller säkert längre). Är de ngn som vet vart jag kan få tag på en sådan!?!

Nu till ngt lite komiskt.. den första vicks blue tabletten jag tog ur påsen var halv :) Lite komik i vardagen. Mohahaha "roligt" va?!

Nu ska jag slappa vidare.

  

En onsdag..

Snuva, huvudvärk, jobb, jobb och jobb. Kraftig yrsel och illamående. Snuva och hosta.
Massa tankar och funderingar...

Tycker inte om dessa jävla älgarna som springer på vägarna!

Nu ska jag snörvla vidare ikväll ska jag lägga mig tidigt...

Hos host!

Ett hål i mitt hjärta....

Idag och i natt har jag kämpat mot min ångest. Har även kämpat mot att gråta ngr gånger under arbetspasset. Jag är såå sentimental. Och nu äntligen ligger jag i min säng och jag kan släppa fram lite tårar..

Jag har ett hål i mitt hjärta... Det är ett tomrum i hjärtat, det är konstigt att mitt hjärta fortfarande kan pumpa blodet ut i kroppen...

Jag saknar... oj vad jag saknar... herregud....

Skulle behöva hitta ett sätt att kunna slappna av i hela kroppen men vågar jag de?!

Nu ska jag iaf vila och sen ska jag umgås med vänner... I morgon ska jag åter till mitt underbara jobb. Sen är de måndag.... :)




JAAAAA!!!

Läste precis på Kennel bluenosers hemsida och jag fick ett brett leende.
Det står att tiken Fia är dräktig!!!!!
Wiiihhooo!!!
Nu är de bara en månad kvar innan jag vet om min älskade lilla Frejda blir född. Hoppas hoppas hoppas!!!

Nu ska jag försöka bli av med mitt illamående och sova. Ska drömma om Frejda ♥


Tack vare min lillebror..

....så har min blogg fått ett nytt utseende :)
Vi är inte helt nöjda ännu men ändringarna kommer ske efterhand.
Nu är klockan väldigt mycket i morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet, kommer bli SKÖNT!

Sov gott min trogna läsare ♥

Ser ett mönster

Tre lediga dagar från jobbet, första dagen går bra, speciellt i fredags då jag träffade fina vänner.
Massa tankar och oroskänslor infann sig i går mycket pga tristess och för lite att göra. Och så vaknar jag upp efter en natt med dålig sömn till den tredje dagen där schemat visar noll planer med obehag i kroppen. Och så fortsätter jag fundera och funderingarna startar en kedja med känslor som jag inte orkar med.

Det är allstå så, jag mår ändå bra när jag arbetar (tack gode gud för det) och när dagarna fylls med möten med fina människor. Och när jag inte blir understimulerad och inte hinner tänka.

Har försökt sysselsätta mig idag, har gått en lång promenad med fina Emma med hundar. Det var skönt att komma ut men just nu krävs det betydligt mer för att jag ska resa mig. Och de svårar är att lyckas med det själv.

Jag och brorsan har satt upp träpersienner i mamma och pappas kök. Det blev jätte fint. Ska bli kul att hänga upp saker i sin nya lya.

Jag saknar, jag längtar, jag är vilsen... Och en del vänner bor alldeles för långt bort :(

Min trogna promenad vän hector



Början på helgen

God morgon!
Vaknade tidigt idag för att vara lördag, lite besusning igår och för att vara en Elin :)
Men just nu slappar jag i sängen med datorn och Ella bredvid mig.

Var ute igår och åt med fina fina vänner! Vi skrattade och pratade om allt möjligt. En kanonmysig kväll.
Har fixat tapetserarhjälp för kommande flytt (som inte kommer ske de närmaste månaderna men :)

Efter den trevliga middagen kom jag hem och såg utröstningen utav idol. Känns som om de bästa har gått vidare och ser fram emot idolhösten :) Hoppas bara jag inte jobbar alla fredagar :S

Har en plan för dagen det är innebandy, ska sätta mig på läktaren och studera :)

Förhoppningsvis kommer jag få höra ngt från kennel bluenosers. Det har gått en månad sen tiken blev parad så jag hoppas på en positiv rapport :)




Livet går väldigt upp och ner..

Ja nu mår jag bättre mot vad jag gjorde när jag bloggade sist. Och jag passar på att njuta för fullt :)

Har jobbat en massa i veckan, gjorde ett "litet" arbetspass på 15 timmar i onsdags. Först gick jag en a-tur och var på jobbet 6.45 skulle ha slutat 15.30 men vi saknade folk på kvällen och jag erbjöd mig (mycket för att jag just nu är så extremt pengakåt, SPARA SPARA!!!) så jag fortsatte jobba fram till 22.00. Snacka om att jag var trött när jag kom hem men jag kände mig nöjd över min prestation. Dagen efter infann jag mig på jobbet 8.00 för att jobba med mitt arbetsområde och klockan 13.00 var det dags för utbildning. Vid fyra fick jag fara hem och det blev inte mycket gjort i går på kvällen. Var så himla trött.
Men nu är det helgen och bara 26 dagar kvar till löning ;)

Shoppingglad är jag också, tyvärr. Prövade ett par byxor i veckan på gina tricot. Och just nu försöker jag hindra mig själv för att åka och köpa dem :S Är så sugen men vill samtidigt leva snålt och spara. Vi får se här under dagen eller helgen vilken del utav mig som vinner, spara-Elin eller shopping-Elin?!??!

Har inte hört ngt nytt om tiken Fia. Hoppas få höra ngt under de kommande dagarna. Om cirka en månad borde de tänkta valparna födas... Jag hoppas sååååå och håller mina tummar hårt.

Ikväll ska jag ut och äta med fina fina V och L. Och i morgon ska jag kanske gå och titta på en innebandymatch.

Ha de så gott



RSS 2.0