Livets hårda...

Min älskade Mascot tar idag sina sista stapplande steg.

Ringde mamma, hon lät sorgsen. Mascot låg vid henne sida och bad om hjälp. Hans sjukdom har tagit över hans liv. Och han kommer idag få lämna oss, hans familj.

Kommer sakna eller saknar redan hans glada busiga ögon. Hans lena pussar. Hans glädje gnäll när man kommer och hälsar på. Hans Varma mjuka kropp som sucktar efter närhet. Han ständigt glada svansviftande. Jag kommer sakna alla slemmiga, smutsiga leksaker som läggs i knät och en upprymd frågande och glad hund som ber om att få leka. 

Han har gett mig och min familj oerhört mkt glädje och kärlek. Vi har många gånger skrattat åt hans påhittighet och tokhet. Och många gånger har vi blivit så rörda utav hans personlighet så det tårats i våra ögon.

Han lämnar efter sig massa fina minnen. Tre söner. Och en evigt stor tomhet.

Jag älskar dig Mascot

Vila i frid.

Älskade och vackra Mascot.

Rapport från helgen i stockholm

Jag har under helgen varit i Stockholm tillsammans med min flickvän, hennes familj och vän. Vi firade M och K bröllopsdag. De fick gå på teater som present från oss alla. Och vi hängde med på presenten  :-)

På fredagen festade jag, Marina och Ronja. Vi var hos Ronjas syster Renate. Vi började kvällen med att basta och dricka öl och drink. Mkt skönt var det att sitta där inne och svettas och svalka sig med öl. Men Ronja tyckte mest det var alldeles för varmt. Jag sprang ut och in för att kyla av mig i duschen. Marina och Renate pallade bäst av hettan. Eloge till dem.

Sedan satte festen igång och kvällen innehöll massa diskussioner och massa dricka. Och självklart en massa skratt och flams.
När de andra gick ut så däckade jag, Marina och Ronja ganska med en gång.

På morgonen vaknade Renate genom att rulla ur sängen och skyllde allt på sin syster Ronja som gått upp och där med inte tog emot henne innan hon rullade ur sängen. HA HA!

Sen fick jag kramp i magen av skratt då min roliga flickvän ställde sig och trallade med en liten "gitarr" med tre ostämde strängar och sjöng "ba pa ba pa ba...." Helt klart obetalbart!!! Jag älskar dig!

Sedan mötte vi upp familjen på stationen. I väntan på de skrattade vi och flamsade som bara den. Jag skrattade fortfarande pga av gitarrspelet.

Väl på hotellet fick jag, Marina, Ronja och mamma Margot åka hiss till våran stora glädje. Kortet som man behövde använda för att kunna trycka på knappar i hissen för att komma dit en ville, fungerade ej. Vi åkte upp (trots att vi ville ner) och stannade på nästan alla våningar. Och på varje våning stod de folk och ville med. Men dessa stackars människor möttes av en liten hiss fullproppad med resväskor och fyra skrattande fruntimmer. Vi skulle komma till källan där vi skulle ställa vårt bagage men dit kom vi inte förän receptionspersonalen kom till undsättning efter att hissdörrarna åkt upp på entren planet flertalet gånger med oss skrattande. Herrarna i vårt sällskap hade inte haft ngr problem med deras kort eller hiss så de ringde och frågade vart vi befann oss. HA HA HA HA HA!!!

Stockholm är en STOR stad, med massa gator, affärer, trafikljus och människor. Man kände sig väldigt vilsen. Tur Tobbe och Micke var med och kunde guida oss alla.
Margot fick lära sig att grönt ljus inte betyder att man får gå över vägen utan grön gubbe. Hon är såå söt lilla Margot. Som även smakade på Sushi och upptäcke även att Wasabi är mkt starkt.

Teatern, the producers var väldigt rolig och vi alla skrattade gott. En stor nackdel var att man knappt fick plats med benen där man satt. Så jag rekommenderar alla långa människor att inte sitta på balkongen inne på Berns!!
Mina trogna Larz Kristerz fans, Margot och Marina röstade på dem under teaterns gång. Och till alla våran stora lycka så gick de vidare även denna lördag. HURRA!!

Hotellet vi både på låg mitt i centrala stockholm. De kostade där efter. Men en sak som jag tycker är fel och som jag även ifrågasatte, var att Hotellet byggde om och de tog trots det fullt pris. Vi hade inte tillgång till ngn mysig resturang eller bar på hotellet. Frukosten serverades i en kall, ekande, omysig lokal. Det drar mkt på de lyxiga med att bo på hotell. En så stor kjedja som Scandic borde kunna ge sina gäster reducerade priser. Det är vad jag tycker iaf.
Kvinnan som jobbade i receptionen sa att de var tvungna att informera sina gäster när man bokade rum om att de bygger om. Så hon menar att det är upp till en själv om man trots byggnationen väljer att bo där. Micke som bokade rummen via internet hade inte sett ngn information om detta. DÅLIGT utav Scandic! De ska stå klart och tydligt !

På söndagen skildes vi åt och jag for hem till min ensamma lägenhet i Karlstad. Det är såå jobbigt att skiljas från marina, gång på gång. Det är oerhört tråkigt att behöva bo såå långt ifrån varann som vi gör.

Idag har jag varit på badhuset och simmat. Det var oerhört skönt och avslappnade för min stressade kropp och själ.
I morgon börjar jag jobba efter ledigheten. Ska bli gött och komma igång igen.

Nu ikväll ska jag hem till mamma och pappa. Vi ska kolla hockey och äta pizza. Sen ska jag ta med mig min Ella och fara hem igen. Min lilla Ella är saknad!

En glad Ronja

min galna flickvän och Ronja

Vi :)

Jag i min fina hatt

och min fina Marina i sin fina hatt :)


Tillbaka i ettan

Igår kom jag hem från besöket hos Carro. Fyra timmar i buss är slitsamt och jag har ont i nacken :(
Men helgen har varit bra. På fredagen var vi hos Carros syster Jeanette och massa barn. Vi åt väldigt god mat, sjöng singstar och kollade idol. En toppen fredag.

På lördag gick jag och Carro i Södertälje centrum. Vi gick i affärer och fikade. När vi gick ur tre affärer satte larmet igång som om vi hade snott ngt. Hur pinsamt som helst, men skönt att vi var två stycken. De visade sig att Carros jeans som hon hade i sin väska, hade en liten klister lapp kvar som hade åter larmat sig (de kan tydligen göra det). Den var väl gömd men en  vänlig tjej på Åhlens hittade lappen och tog bort den.
Lördagen avslutades med en tre rätters middag på en Grekisk resturang och dansbandskampen. Och Larz Krsiterz gick vidare igen !!!! Jätte kul. Jag var den enda i mitt sällskap som ställde mig upp och skrek! :-)

Det var så skönt att sitta och prata med Carro, som vi alltid gjorde förr. Busade och skrattade.

Idag eller rättare sagt i natt ska jag jobba. Ska bli spännande och jobba natt. Ser mest fram emot i morgon bitti när jag får lägga mig och sova :-)

Jag och Carro

Jo men vi är väl helt normala.



Sen måste jag ju visa hur stor mammas blomma var innan hon upptäckte att de var svarta löss på den. Så hon blev tvungen att klippa ner den.

Mamma och den stora blomman och mascot i bakgrunden. Han är fullt upptagen att föröska leka med Ella.

Carro

I morgon klockan 14.20 sätter jag mig på ett tåg för att åka och hälsa på min allra bästa vän Carro!!
Ska bli sååå underbart att få träffa henne.
För drygt ett halv år sen flyttade hon till stockholm. Vi umgick varje dag och så plötsligt INGET!

Ser verkligen fram emot att få prata, skratta, flamsa, äta god mat, kramas med min fina Carro!

ÄLSKAR DIG SÅÅ MKT MIN BÄSTA VÄN!

Tyvärr innebär detta att jag idag åker ifrån Marina. jobbigt. Men vi kommer ses nästa helg då va ska åka till stockholm (igen för min del) ha de gott och gå på teater.

Lägger in en gammal bild på mig och Carro :-)


Könsneutralt äktenskap

Läste precis på qx.se att en könsneutral äktenskapslagstiftning kommer att stiftas och att vi homosar nu får gifta oss precis som alla andra dödliga!!!

Hurra hurra!

Detta kunde ha bestämt för Lääääääänge sen men nu är de genomfört.

Har precis kommit in från en promenad. En timme knatade och pratade jag och Ronja. Vädret här i Älvdalen är bra, ngn minusgrad och solsken. Så härligt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe å kolla lite tv.

Obama och helsenor

Ja, Obama drog hem vinsten i natt. Från mig som är nästan helt ointresserad och rätt trött på detta tjat så känner jag mig faktiskt rätt nöjd. Obama har ett trevligare yttre än sin motståndare.
Får väl erkänna att detta val är relativt viktigt eftersom att världens mäktigaste man skulle framröstas. Men nu är de gjort, punkt.

Tillbaka till mitt lilla liv och mina problem och livshändelser ;)
Helsenor som plågat mig med sms i över ett år verkar ha slutat trakassera mig?! Skrev ett mejl härom dagen och bad om att inte vara medlem längre. Kom på när jag skickat de att jag inte skrev vem jag var, mejl adress och inte heller telefonnummer. Men de verkar som om de fungerande ändå. Jag har inte fått ngr mejl eller sms från helsenor. VILKEN BEFRIELSE!
Om inte ngn av mina vänner som jag tidigare skickat över dessa sms till hört ngt från helsenor?!

I natt drömde jag att jag blivit sjukt fet. Att fettet hängde över troskanten och att det kändes som om jag hade en stor deg på magen. Fick panik och började göra situps.
I går natt drömde jag om en stor och platt fluga. Som mina föräldrar stod precis vid, men inte såg. Konstigt nog så tyckte jag detta var oerhört roligt, och vaknade av att jag skrattade.

Nu snart ska jag möta upp M på Cafét. Vi ska luncha.

Solen skiner och lata och slöa jag borde ta en skön promenad.

Presidentvalet i USA

Har sen lång tid tillbaka tröttnat på detta val som än så länge inte är avgjort!
Svensk media förljer detta slaviskt, det första man ser på t.ex. aftonbladet.se är rubriker om detta jäkla val.

Visst amerikanarna har en stark röst i våran värld, men va fan måste vi bry oss så himla mkt om vem som kommer bli president? Vi kan ju inte påverka de alls här i öst.
Här om dagen berättades de om att Obama köpt upp 30 min på bästa tv tid. För att göra reklam om sig själv. Asså herregud!

Jag lägger mer energi på att jag köpt en kanon fin sele och koppel till min katt, Ella. Att dansbandet Larz Kristerz från Älvdalen äger dansbandskampen och att de är med för tredje gången nu på lördag.
Och att jag om ngr dagar ska åka och träffa Carro, min allra bästa vän som jag inte träffat på huuuur lääänge sen som heeelst!
Såna saker sätter jag värde på och lägger energi på ;-)

Och nu till ngt extremt viktigt: MARINA, JAG ÄLSKAR DIG!!!!!


RSS 2.0