Lite bebis och andra tankar....

Igår kväll åt jag ute med ngr sjuksköterskekompisar från klassen. Det är så roligt att ses och höra hur de går för alla. Och vart de befinner sig och vad de gör. Och självklart om de hört ngt skvaller.
Lite info blev det. B.la. väntas de bebisar från några håll.
Detta med bebisar. Jag kommer väl inte ha de så lätt att skaffa barn. Jag tycker det känns lite jobbigt emellanåt, för en vacker dag när jag blivit äldre vill jag ju ha barn (tror jag). Och då vill jag inte stöta på massa fördomar, människor som tycker till (fast människor tycker alltid ngt) och icke stöttande människor.
Blir på ett sätt lite avundsjuk på er heterosexuella som"bara" kan göra en bebis :) Men jag glädjs väldigt för er skull också :) Nej ju ska jag inte bli deppig och för sentimental.

Jag är 25 bast och inte redo för ngn bebis. Fast jag känner mig faktiskt lite gammal. När ska man skaffa barn tro? 30? SHIT det är ju bara fem år dit !!!!!! Nej nej... nu slutar jag skriva om detta.

Har ännu inte kommit på ngt jag vill göra med mitt liv. Eller jo en idé har jag. Men de har jag haft de senaste tio åren. Jag ska satsa mer på golfen i år. Får se om de blir ngn satsning detta år. De andra åren har jag väl spelat i snitt tre gånger per säsong!  VILKEN SATSNING!!!!! Eller inte. Jag kan inte skylla på att jag inte har en fin bag, eller fina klubbor. För det har jag! Sen i år har jag inte fått hjälp med medlemsavgiften eftersom jag inte längre är student. Mamma och pappa har varit så snälla och sponsrat mig och mina hårt pluggande bröder med medlemsavgift. Men som sagt, i år har jag fått betala detta själv. Och då kanske man bli ännu mer motiverad till att spela? Marina är lite sugen på att testa på det och de kan ju också hjälpa mig med min satsning. Att vi åker på detta ihop ;)

Måste ju berätta om min strålande spontanitet. Igår på väg till denna middag satte jag på mig mina, från början vita adidas skor. Skorna har jag haft i c:a fyra år. Så det känns som om man går barfota, men när man tittar ner på fossingarna för att kolla läget ser man dessa gråa skor med hål i. Och man undrar hur tänkte jag nu? Igår fick jag panik, såg framför mig att mina vänner hade hela och fina skor och att jag skulle komma med mina trasor. Insåg att affärena skulle stänga om 15 minuter. Gick raskt till "Bergqvist skor". Letade upp ett par vita adidas (varför förändra sig) för ett iaf hyfsat pris. Visade expediten mina trasor och frågade " de här kan jag väl inte gå omkring med". Fick som svar att de kunde jag faktiskt inte. Så nya skor blev det och de gamla ligger i soporna hos "Bergqkvist skor". Ibland är man ruskigt effektiv.

Nu ska jag laga mat. Köttbullar utav älgfärs (tack mina fina tjej för dina jaktkunskaper) och potatismos. Gött DÄ!!



Mina nya skor :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0