Min katt Ella

Ella the one and only.

När målaren var här och gjorde fint hos oss var de Ella som umgicks med honom medans matte låg och sov. Det slutade med en vit målarprick på svansen och en på nosen. Den på nosen var oerhört charmerande och blev dessutom bildbevis. Tyvärr ngt suddig.

När matte häromdagen öppnade luckan till slasken gick Ella genast in där, när matte inte såg på. Matte stängde luckan och fortsatte diska och laga mat. Efter en stund var de oroande tyst i lägenheten och matte ropade på sin misse och letade i alla rum. Men ingen katt hittades. Oron växte hos matte. Efter en liten stund prasslar det till och matte öppnar luckan, där var hon!!! Lycka.

När matte var i full gång att vika kläder och sortera dem. Öppnade matte en låda i byrån och såklart har inte matte ögon i nacken och Ella går och hoppas ljudlöst (när hon känner för det). Efter en liten stund hör matte ett dovt mjauande. Matte inser att sin lilla Ella är innuti byrån och alla lådorna är stängde. Och som gubben i lådan ligger där en svart misse, Ella!

Matte har gjort fint i sin säng och lagt på ett vit överkast som hänger ner fint mot golvet. Perfekt tycker Ella, nu kan jag ligga osynlig under sängen för att sen ATTACKERA. Jippi!

Alltid händer det ngt märkligt när Ella är i farten. Dvs alla Ellas vakna timmar. Men hon är oerhört söt när hon sover ;-)

Ella med den vita målarfärgen på nosen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0